rouzegar1365
Registered User
آخه ما شلکه کار خیریم ؟
آخه ما شلکه کار خیریم ؟
سایت مطلبگاه و مباشرون که 50 ایران بودنند بخاطر همین عنوان ها فیلتر کلی شدن!کلا مخابرات هر از گاهی قات میزنه :general107:
مشکل از kریو نیست. مشکل تز مخابراته :general107:
مگه هنوزم کار میکنه ؟
خوش به حال شما
اگه فیلتر بشه، فقط اون مطلب خاص فیلتر میشه نه کل سایت
چون خبرخوان هست و خودکار (کار دست نیست)
بستگی به بازدید ات داره
حالا چه فرقی دارن ؟
@drdexter
@Forum Manager
شما نباید index.php رو حذف میکردی@MOHAMMAD026_1
الان وردپرس بالا نمیاد! یعنی خودم نمیخوام که بالا بیاد!
بجاش یه صفحه استاتیک آوردم بالا! تو امضام!
میخوام بدون اینکه وردپرس بشه ایندکس! وردپرسم رو چک کنم! میشه؟
فرقی نمیکنه در بحث!شما نباید index.php رو حذف میکردی
در کنارش، index.htm یا index.html میساختی
همیشه وقتی یه سایت رو باز میکنی، مرورگر اول میره سراغ فایل های index.htm یا index.html
در صورتی که این فایل ها نباشن، مرورگر میره سراغ index.php
یه جور الویت هست
الویت اصلی با index.html یا index.htm هست. در صورتی که وجود نداشته باشن، index.php
خوب تو index.html صفحه خودت رو بزارفرقی نمیکنه در بحث!
ببین الان من میخوام صفحه ی ایندکسم همین باشه! ولی بتونم ایندکس وردپرس رو ببینم! راهی هست؟
باز هم همون آش و همون کاسست! فرقی نکرد آقا!خوب تو index.html صفحه خودت رو بزار
فایل index.php هم برای وردپرس هست، بزار باشه
تنها در صورتی که اینطوری باز کنی
http://site.com/index.php
ایندکس وردپرس میاد.
اگه فقط
http://site.com
رو باز کنی، همون index.html بالا میاد
آدرس سایت رو بده یه بررسی کنمباز هم همون آش و همون کاسست! فرقی نکرد آقا!
از پیشرو کشیدی بیرون ؟برو بچس آهنگ های سنتی شاخ ( مثل گل پونه ها و ...) معرفی کنید دانلود کنم دلم حوس کرده
آهنگ نوستالیج تقریبا .دی
اونایی که شعر ها و سبک قشنگی دارن مثل ( زندگی خوب است که گیری دلبری نکو و.و...)
@mcsaturday
زیر خاکی نمیخوام باشه ، آهنگش کیفیت داشته باشه آدم حال کنه دف و سه تار و تنبک و ... به گوش برسه
عزیز 7 بیدار شدم حاضر شده و رفتم پست اون دوتا بسته ای رو که میگفتم رو گرفتم و یه کم خورده کاری والان که ساعت 9هستش:general210:
یکم به خودت استراحت بده بس گفتی کار کار من احساس خستگی کردم:general107:عزیز 7 بیدار شدم حاضر شده و رفتم پست اون دوتا بسته ای رو که میگفتم رو گرفتم و یه کم خورده کاری و
بعد برگشتم خونه صبحونه خوردم و مدارکم رو برداشتم و رفتم دنبال کارای دیگه و الان رسیدم خونه ، الانم کمی استراحت و نهار و چای و بعد دوباره میرم بیرون دونبال 1-2 تا کار کوچولو ، شب برگردم ،
امروز خیلی سرم شلوغه :general107:
داغ دلم رو تازه نکن دادا :general503::general503::general503::general503::general503:میخوای کال اف بازی کنی؟:general210::general210:
کار ناصرو تحویل دادی؟:general710:
@nassera
:general711:
کار دوستم رو دیگه آره :general510: داداش من الان پول نداشته باشم چیکار کنیم :general210::general210::general210::general210::general210:نه داوش اگر اومده بود که من الان مو رو سرم بود خخخ یکیه دهن مارو گاجیده هر روز زنگ میزنه میگه میخوام میخوام میخوام
دیشب تحویلش دادم :general211:
پس باید بهت بگم خسته نباشی !!!!!یکم به خودت استراحت بده بس گفتی کار کار من احساس خستگی کردم:general107:
امروز تحویلت میدم (امشب .دی)داغ دلم رو تازه نکن دادا :general503::general503::general503::general503::general503:
کار دوستم رو دیگه آره :general510: داداش من الان پول نداشته باشم چیکار کنیم :general210::general210::general210::general210::general210:
راستی اونم جدی جدی با پینت ادیت کردم و براش فرستادما :general601:
دادا قرا ربود تا اروز عصور نباشی چی شد !!!؟؟؟
سرت خلوت شد رو کار مام یه فکری بکن دادا ممنون
index.php رو خوب حذف کردیاندرون امضام هست!
نوربالا
چه سوتی قدری :general208:باشد که دسته جمعی رستگار شویم ...!