MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
نصب نبودن افزونه های مورد نیاز ...چه دلیلی میتونه داشته باشه که یه قالب وردپرس لود نشه؟(قالب درسته)
نصب نبودن افزونه های مورد نیاز ...چه دلیلی میتونه داشته باشه که یه قالب وردپرس لود نشه؟(قالب درسته)
اونی که بهش می گویی دبیرستانی . دانشجو هست.توی جامعه آماری دانشجو ها علاقه دارن دبیرستانی کم داریم. یه نفر دبیرستانی بود داشت مغزمو میخورد ایگنورش کردم خلاص
اون موقع که ما دبیرستانی ، اینترنت خیلی کم بود ، اونم فقط کارتی ، اما الان همه اینترنت دارن ، بچه های دبیرستانی زیادی هستن که دنبال سایت زدن ، بیشترشون به دلیل نداشتن علم کافی ، میرن سراغ وبلاگ ، یا نهایتش یک وردپرس نصب میکنن.توی جامعه آماری دانشجو ها علاقه دارن دبیرستانی کم داریم. یه نفر دبیرستانی بود داشت مغزمو میخورد ایگنورش کردم خلاص
شوما چرا به خودت میگیری ؟ :|اونی که بهش می گویی دبیرستانی . دانشجو هست.
حرفی می زنی . حواست باشه.
چند تا سوال پرسیدم . جنبه نداری.
جنس نفروش . اوکی
اخرین بارت باشه.
داش ممد من می خواهم ول بکنم. این ول کن نیست. و خوشش می اید.شوما چرا به خودت میگیری ؟ :|
مجانی، الان بهت فحش هم نمیدن.آموزش یا باید مثل لیندا آنلاین و پولی باشه یا رایگان باشه و یه سرمایه گذار پشتیبانیش کنه.
اینجا هیچ کدوم جواب نمیده.
مخاطب این متن چند سال بوده ؟؟ نویسندش چی ؟ نویسنده کودک بوده ؟؟روح الله مومن نسب،عضو کمیته مصادیق مجرمانه کشور : اگر اینترنت سریع باشد ، محیط اینترنت ناسالم می شود .:general208:
من دیگه حرفی ندارم ( همشهری جوان خودش ، نابود کرد طرف رو :general304: )
من دیگه حرفی ندارم :|روح الله مومن نسب،عضو کمیته مصادیق مجرمانه کشور : اگر اینترنت سریع باشد ، محیط اینترنت ناسالم می شود .:general208:
من دیگه حرفی ندارم ( همشهری جوان خودش ، نابود کرد طرف رو :general304: )
برعکس. در ضمن اورینحاجی خون کثیفتو الوده نکن
اینهمه به دل میگیری رو دل میکنیا
پکیج کنیم جواب میدهآموزش یا باید مثل لیندا آنلاین و پولی باشه یا رایگان باشه و یه سرمایه گذار پشتیبانیش کنه.
اینجا هیچ کدوم جواب نمیده.
پ.ن : چرا میگم آنلاین چون هر مبحث جدیدی که میاد نمیشه برای طرف سی دیشو بفرستی
تشکر حج مهدیامروز میفرستم برات. شنبه رفتم پست گفتن امروز ارسال سفارشی نداریم :general105:
احتمالا @zgg123 آخرین نفر میگیره :general707:
پک ویژه 16 دی وی دی هم سنگین تره هم مسیر دورتره.
رفته واحد توضیع تا ظهر میرسه. شاید وقتی داری این پستُ بخونی زنگتونو بزنن :general707:
کدتو چک کردم مراحل همه 4 تاس براتو 6 مرحله شده تا الان :general707:
چرا زودتر برسه؟:general709:الان برو بفرست :general711:
----
@zgg123 داداش به من زودتر میرسه من میبینم واست تعریف میکنم :general707:
نصب نبودن افزونه های مورد نیاز ...
اسم قالب ؟هرچی افزونه هست نصب کردم ولی درست نشد