• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
@tissit
اقا اون که تیر خورد مرد؟
این یوزرتون هنوز اشتراکی هست یا جدا کردینش؟:android17:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
این حرفارو کسی میزنه که حداقل 40 سالش باشه. آینده فعلا دست خودمونه (حداقل تا 10-20 ساال آینده) :D
ولی میدونی زیرساخت خرابه. ما هم که امکانات نداریم بریم زیر زمین زیرساخت ها رو درست کنیم اینه که هر روز داره خراب تر میشه دیگه
emoticon.ir_.00083.gif
emoticon.ir_.00090.gif
ببین درست متوجه نشدی.
الان من دانش دارم ، اما تنهایی نمی تونم کاری کنم ، وجود افرادی که توسط یک سیستم استاندارد آموزش دیده باشن ، باعث به وجود امدن یک نیروی کار کارمد میشه ، همونها می تونند بیان برای خودم کار کنن.
اینطوری میشه پیشرفت رو تظمین کرد.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
@MOHAMMAD026_1 من vmware رو دانلود کردم و لینوکس رو نصب کردم. الان فقط محیط داس میاد و چیزی گرافیکی لود نمیشه. سرچ کردم تو سایت های خارجی چند تا راه گفته بودن که همه رو انجام دادم اما رفع نشد. راه و روش خاصی داره؟
با یوزر روت وارد شو و دستور:
کد:
startx
رو بزن

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ببین درست متوجه نشدی.
الان من دانش دارم ، اما تنهایی نمی تونم کاری کنم ، وجود افرادی که توسط یک سیستم استاندارد آموزش دیده باشن ، باعث به وجود امدن یک نیروی کار کارمد میشه ، همونها می تونند بیان برای خودم کار کنن.
اینطوری میشه پیشرفت رو تظمین کرد.
این طوری نهایت بتونی پیشرفت رو تضمین کنی! تظمین کردنش خیلی سخت میشه!

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
بازی فقط clash of clans :D

من وبمستر نیستم ولی بازی میکنم:D

ریدم سر دیتاسنتری که 850 مگ پهنای باند رو میده برای اتک به یه سرور ایران ! ( مخصوصا کره و چین )
آره داداش .. داری اینو میخونی بشین تا عصر بهت بگم چند چندیم

چه خبر شده؟:angrybirds8::android07:

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
برادر بزرگوارمون(!) که این صحبت رو کردن ، مدیر واحد اینترنت مرکز توسعهٔ فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشند.
یعنی مدیر مرکز توسعه فناوری اطلاعات فرمودند که: اگر اینترنت سریع باشد ، محیط اینترنت ناسالم می شود
واقعا دیگه من حرفی ندارم :D:general208:

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
برادر بزرگوارمون(!) که این صحبت رو کردن ، مدیر واحد اینترنت مرکز توسعهٔ فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشند.
یعنی مدیر مرکز توسعه فناوری اطلاعات فرمودند که: اگر اینترنت سریع باشد ، محیط اینترنت ناسالم می شود
واقعا دیگه من حرفی ندارم :D:general208:

نمیدونم سرعت چه ربطی به ناسالم شدن محیط میشه

هر چی محدود تر کنند به همون نسبت مردم حریص تر می شند الان بیان فیلترینگ رو بردارن به خدا قسم ۹۰ درصد بازدید کنندگان سایت های پورن کم می شند

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

هر چی محدود تر کنند به همون نسبت مردم حریص تر می شند الان بیان فیلترینگ رو بردارن به خدا قسم ۹۰ درصد بازدید کنندگان سایت های پورن کم می شند
فکر کردن ملت باید سایتی که اینا خوششون میاد برن:confused:

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
نمیدونم چرا اینو متوجه نمیشن که با محدود کردن بدتر میشه همه چی
کلا ایرانیا استاد افراط وتفریط تو همه چیزن- و فقطم دنبال حرکات انفعالی هستن به جای اینکه خودشون جریان ساز باشن
فارسی1 زدن اینا آی فیلم و تماشا زدن - پرشین تون زدن اینا پویا زدن - شبکه های تیلیغاتی زدن اینا بازار زدن و . . .

از همون مدارس ابتدایی باید اینترنت پر سرعت در اختیار دانش آموز قرار بدن و آموزش و فرهنگ استفادش هم به بچه یاد بدن نه اینکه بگن اینترنت پرسرعت جیزه و همینشم از سرتون زیادیه !

signul

Registered User
لایک‌ها
938

اون سایت ها رو ولش کن الان دیگه خیلی ها با این ک فیسبوک چیلتره بازم با انواع چیلتر شکن می رن و ب فیسبوکشون سر می زنند خیلی از همین شرکت های داخلی هم پیج دارن تو فیس بوک و اعلام می کنن پیج ما تو فیس بوک اینه حتی بعضی وزرا هم هستن خوب اینو آزاد کنید دیگه خیال همه راحت

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوستان نظرتون در مورد این robots.txt برای وردپرس چیه ؟

فایل های ضمیمه

• robots.txt
    615 بایت · نمایش ها: 12

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دوستان سیستم واسطه فروش پستی بی دردسر که امتحانشم پس داده باشه کجاست؟

Sent from my HTC One max using Tapatalk 2

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
دوستان عزیز کسی راهی روشی چیزی بلد هست که بشه تمام (0) رو یه دفعه با هم حذف کرد؟!

فایل های ضمیمه

• 021.png
    021.png
    2.4 KB · نمایش ها: 24

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
دوستان عزیز کسی راهی روشی چیزی بلد هست که بشه تمام (0) رو یه دفعه با هم حذف کرد؟!
اگر فایله که با نوت پد ++ باز کن ریپلیس کن با هیچی!

Sent from my HUAWEI G700-U10

بالا