ببین درست متوجه نشدی.این حرفارو کسی میزنه که حداقل 40 سالش باشه. آینده فعلا دست خودمونه (حداقل تا 10-20 ساال آینده)
ولی میدونی زیرساخت خرابه. ما هم که امکانات نداریم بریم زیر زمین زیرساخت ها رو درست کنیم اینه که هر روز داره خراب تر میشه دیگه
با یوزر روت وارد شو و دستور:@MOHAMMAD026_1 من vmware رو دانلود کردم و لینوکس رو نصب کردم. الان فقط محیط داس میاد و چیزی گرافیکی لود نمیشه. سرچ کردم تو سایت های خارجی چند تا راه گفته بودن که همه رو انجام دادم اما رفع نشد. راه و روش خاصی داره؟
startx
این طوری نهایت بتونی پیشرفت رو تضمین کنی! تظمین کردنش خیلی سخت میشه!ببین درست متوجه نشدی.
الان من دانش دارم ، اما تنهایی نمی تونم کاری کنم ، وجود افرادی که توسط یک سیستم استاندارد آموزش دیده باشن ، باعث به وجود امدن یک نیروی کار کارمد میشه ، همونها می تونند بیان برای خودم کار کنن.
اینطوری میشه پیشرفت رو تظمین کرد.
قربون دستت درست شدبا یوزر روت وارد شو و دستور:
رو بزنکد:startx
بازی فقط clash of clans
برادر بزرگوارمون(!) که این صحبت رو کردن ، مدیر واحد اینترنت مرکز توسعهٔ فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشند.
یعنی مدیر مرکز توسعه فناوری اطلاعات فرمودند که: اگر اینترنت سریع باشد ، محیط اینترنت ناسالم می شود
واقعا دیگه من حرفی ندارم :general208:
فکر کردن ملت باید سایتی که اینا خوششون میاد برننمیدونم سرعت چه ربطی به ناسالم شدن محیط میشه
هر چی محدود تر کنند به همون نسبت مردم حریص تر می شند الان بیان فیلترینگ رو بردارن به خدا قسم ۹۰ درصد بازدید کنندگان سایت های پورن کم می شند
بله پس چی فکر کردی؟فکر کردن ملت باید سایتی که اینا خوششون میاد برن
به شما چه من چی فکر میکنم :/بله پس چی فکر کردی؟
بچه بی ادب :|به شما چه من چی فکر میکنم :/
نمیدونم چرا اینو متوجه نمیشن که با محدود کردن بدتر میشه همه چینمیدونم سرعت چه ربطی به ناسالم شدن محیط میشه
هر چی محدود تر کنند به همون نسبت مردم حریص تر می شند الان بیان فیلترینگ رو بردارن به خدا قسم ۹۰ درصد بازدید کنندگان سایت های پورن کم می شند
اون سایت ها رو ولش کن الان دیگه خیلی ها با این ک فیسبوک چیلتره بازم با انواع چیلتر شکن می رن و ب فیسبوکشون سر می زنند خیلی از همین شرکت های داخلی هم پیج دارن تو فیس بوک و اعلام می کنن پیج ما تو فیس بوک اینه حتی بعضی وزرا هم هستن خوب اینو آزاد کنید دیگه خیال همه راحتنمیدونم سرعت چه ربطی به ناسالم شدن محیط میشه
با notepad++ همشون رو پاک کندوستان عزیز کسی راهی روشی چیزی بلد هست که بشه تمام (0) رو یه دفعه با هم حذف کرد؟!
اگر فایله که با نوت پد ++ باز کن ریپلیس کن با هیچی!دوستان عزیز کسی راهی روشی چیزی بلد هست که بشه تمام (0) رو یه دفعه با هم حذف کرد؟!