e4lyas
Registered User
همشون اولش صفره ؟
دوستان عزیز کسی راهی روشی چیزی بلد هست که بشه تمام (0) رو یه دفعه با هم حذف کرد؟!
دوستان عزیز کسی راهی روشی چیزی بلد هست که بشه تمام (0) رو یه دفعه با هم حذف کرد؟!
درستش کردم... ممنون بچه ها...همشون اولش صفره ؟
فکر میکردم با پیشتاز فرستادی خدایی خوب آوردن جمعه که تعطیل بود ،روز پنج شنبه ، تعداد بسته ها بالا ، ساعت 10 رسیدم اداره پست انتظار داری نستعلیق بنویسم
آدرس رو پ.خ کنمن یه مشکلی دارم. میخوام با استفاده از برنامه نویسی چک کنم که آیا فلان آدرس داره از انجمن ساز MyBB استفاده میکنه یا نه.
به نظر شما الگوریتم تشخیص یه انجمن MyBB چیه ؟؟!!!
درضمن ، نمیخوام سورس صفحه رو بگیرم بعد توش دنبال عبارت MyBB بگردم ، چون تو این روش ممکنه به درستی کار نکنه.
ممنونم میشم اگر راهنمایی کنید.
بسته رو کس دیگه ای تحویل گرفته ...یعنی چی یکی دیگه امضا کرده ؟
کد من بزن ببینیعنی چی یکی دیگه امضا کرده ؟
ببین میخوام ببین به نظر شما الگوریتم کلی برا تشخیص یه انجمن MyBB هست و چیه ؟آدرس رو پ.خ کن
فرزاد جان عجله نکن هنوز که دیر نشده ، سفارشی خود پست میگه ممکنه 7-10 روز طول بکشه :general705::general705::general707::general707:یعنی چی یکی دیگه امضا کرده ؟
تو این مورد رو نمیدونم اما من یه بار یه چیزی برام پست شده بود ، تو سایت زده بود تحویل داده شده اما یک روز بعد به دستم رسید.کد من بزن ببین
امضای تحویل گیرنده ... اصلا اسم من ننوشته ...
کسی هم چیزی نیورده هنوز ...
این کد که به من داده تحویل گرفته ...فرزاد جان عجله نکن هنوز که دیر نشده ، سفارشی خود پست میگه ممکنه 7-10 روز طول بکشه :general705::general705::general707::general707:
اگه آدرس هم اشتباه باشه بازم مشکلی نی به طرف کنه نمیدن ، مرسوله رو برگشت میزنن :general705::general705::general705::general707::general707::general707:
عکس امضا یارو هم هست ...تو این مورد رو نمیدونم اما من یه بار یه چیزی برام پست شده بود ، تو سایت زده بود تحویل داده شده اما یک روز بعد به دستم رسید.
بله گاهاً اداره پست از روی تنبلی دیگه منتظر نمیمونه و سریع کدها رو میزنه ، از برخی دوستان شندیدم این اتفاق زیاد افتادهتو این مورد رو نمیدونم اما من یه بار یه چیزی برام پست شده بود ، تو سایت زده بود تحویل داده شده اما یک روز بعد به دستم رسید.
جدیدا تبلت میارن باید امضا کنی الکی نیست که ... خیلی الکیهبله گاهاً اداره پست از روی تنبلی دیگه منتظر نمیمونه و سریع کدها رو میزنه ، از برخی دوستان شندیدم این اتفاق زیاد افتاده
احتمالاً مال علی باشه @ali-ahmariاین کد که به من داده تحویل گرفته ...
ممنونآقا مشکل @F A R Z A D حل شد. کد اشتباه فرستاده بودم. تمام