خون به پشه نمیده بره ایفون بخره؟:general710:@Ali-Ahmari ایفون پیش خرید کردی؟
این فقط بلده پول بگیره:general505:
خون به پشه نمیده بره ایفون بخره؟:general710:@Ali-Ahmari ایفون پیش خرید کردی؟
به نظرم باید به فکر تقویت امنیت قالبتون باشید که حتی یک نوجوون هم تونسته قالبتون رو ریپ بزنه!یک بچه متولد 79 سایتمون رو ریپ زده به کی بگم!؟ :دی
خب تو تنظیماتش تعیین کن فقط ترافیک کارت شبکه رو بگیرهچجوری به این ابله بفهمونم که ترافیک داخلی رو حساب نکنه ؟ گزارش داده تا الان چند ترابایت دانلود کردم :general509:
مشاهده پیوست 666049
طوری از آیفون بت نسازید که طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است.
کاملا موافقمبدون تعصب با اینکه گوشی های خودم همیشه آندرویدی بوده اما اپل همیشه کاری کرده که همگان رو شگفت زده کنه!
شاید این کنفرانس اپل رو الان دیدیم و گفتیم چیز زیادی جالبی توش نبود.می دونید چرا؟چون سطح انتظارات از اپل طی سال های گذشته بالا رفته و همه فکر می کنند الان اپل باید توی کنفرانسش یک گوشی که قابلیت پرواز داره معرفی کنه!
حالا اگر همچین امکاناتی رو محصولات سامسونگ داشتند همه می گفتند WoW! سامسونگ چه کرده...
در هر صورت الانم با این دعوتشون از گروه U2 و ارائه آلبوم این گروه در مراسم اپل،واقعا من رو شگفت زده کردند.
خسته نباشند.
سلام دوستان
داداشم تو علاالدین کار میکنه
الان اومد خونه با ذوقو شوق بهش گفت بیا بیا داره ایفون 6 معرفی میشه گفت برو بابا همین امروز دو تاشو اوردن دیدیم
گفتم چ شکلی بود گفت همون ک شبیه 5c هست دیگه...
قالب وردپرس تنعا چیزی که نداره امنیته... البته کلن هر قالبی به سادگی ریپ میشه و اصن امنیت معنی ندارهفکر کنم درست شد. توی تنظیمات فقط کارت شبکه رو تنظیم کردم. این هرچی برنامه های bluestacks و vmware و... ترافیک استفاده میکنن میاره تو برنامه
به هر حال تکنولوژی چیزی نیست که آدم به خاطرش چند روز قبل بره دم فروشگاه وایسه از کار و زندگی بیفته.
اینا فقط یه سری کده که داره رد و بدل میشه و شرکت های مختلف فقط دارن جلوی صحنه رو زیبا تر و کارامد تر میکنن.
پ.ن : بیخیال
قالب هم مگه امنیت داره
اینم از اون حرفها بود! :دیبه نظرم باید به فکر تقویت امنیت قالبتون باشید که حتی یک نوجوون هم تونسته قالبتون رو ریپ بزنه!
باز تو توهم زدی:general210:این کنفرانس آب سردی بود بر روی اندروید... به زودی یا اندروید از بین میره یا گوگل اعلام ور شکستگی میکنه.. از ما گفتن بود
این بریکینگ بد خیلی خوبه!prison break دو بار دیدم : نابغش Gی از آب درومد
breaking bad هم چند قسمت گرفتم نمیدونم چرا ندیدم
اصلا شما X بده وردپرس تحویل بگیر (امضا)
باید دید چی پیش میاد...ولی باید منتظر موند ایفون 6 تو ایران چند میشه
فک کنم بالای 3 میلیون بشه
بله درسته.شاید برای شما ارزش نداشته باشه.اما برای خیلی از انسان ها واقعا داره.به هر حال تکنولوژی چیزی نیست که آدم به خاطرش چند روز قبل بره دم فروشگاه وایسه از کار و زندگی بیفته.
اینا فقط یه سری کده که داره رد و بدل میشه و شرکت های مختلف فقط دارن جلوی صحنه رو زیبا تر و کارامد تر میکنن. تهش که چی ؟ بیفته دست یه مشت بی سواد که از سیستم عامل IOS هیچی نمیدونن یه برنامه هم خودشون نمیتونن نصب کنن. فقط گوشی رو گرفتن که بگن آره.
پ.ن : بیخیال
قالب هم مگه امنیت داره
حالا زایمون نکن جلو بچه ها :general106: ولی جدا اندروید یا به طور گسترده تحول پیدا میکنه یا همونی که گفتم.... خیلی وقته که اولین انتخاب مردم اکثر کشور ها اپل و آیفون هست و اندروید هم داره درجا میزنه .. به نظر من زمان ارائه (یک یا دو) آیفون بعدی رقیب اپل مایکروسافت خواهد بود نه گوگل:general601:باز تو توهم زدی:general210:
اندروید با این همه گستردگی بیاد و از بین بره؟
اصلا این حرفت با عقل جور در میاد؟
سیاوش من؟؟؟؟ چرا؟ خداییش از من چیزی دیدی؟ اگه آره بگو بازم بهت نشون بدم :دیخون به پشه نمیده بره ایفون بخره؟:general710:
این فقط بلده پول بگیره:general505:
بله حرف شما صحیح.وبمستری یه شغله و منبع درآمد حساب میشه ( اینکه بگی تا 4 صبح بیدار موندن اشتباهه انگار به یه کارمند بگی اضافه کاری واینسا ارزش نداره)
من نمیگم گوشی های هوشمند بد هستن. فقط میگم انقدر بزرگنمایی لازم نیست، خالق گوشی های هوشمند هم مثل ما آدمن فقط فرقشون با ما اینه که از مغزشون استفاده میکنن. ما هم از چشممون استفاده میکنیم خیره میشیم به کاراشون :general601: )
قالب هم هرطوری باشه امکانه ریپش هست فقط میشه زمانشو طولانی تر کرد.
جسارت نباشه اما ریپ قالب اختصاصی وردپرس که امنیت داشته باشه به این راحتی ها هم نیست شاید ریپر بتونه کد های html و css و یک سری از عناصر رو ریپ کنه و بتونه قالب رو در بیاره اما این ریپ نیست این کپی کد html از سورس سایت هست!وبمستری یه شغله و منبع درآمد حساب میشه ( اینکه بگی تا 4 صبح بیدار موندن اشتباهه انگار به یه کارمند بگی اضافه کاری واینسا ارزش نداره)
من نمیگم گوشی های هوشمند بد هستن. فقط میگم انقدر بزرگنمایی لازم نیست، خالق گوشی های هوشمند هم مثل ما آدمن فقط فرقشون با ما اینه که از مغزشون استفاده میکنن. ما هم از چشممون استفاده میکنیم خیره میشیم به کاراشون :general601: )
قالب هم هرطوری باشه امکانه ریپش هست فقط میشه زمانشو طولانی تر کرد.