• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
طوری از آیفون بت نسازید که طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است.

بدون تعصب با اینکه گوشی های خودم همیشه آندرویدی بوده اما اپل همیشه کاری کرده که همگان رو شگفت زده کنه!
شاید این کنفرانس اپل رو الان دیدیم و گفتیم چیز زیادی جالبی توش نبود.می دونید چرا؟چون سطح انتظارات از اپل طی سال های گذشته بالا رفته و همه فکر می کنند الان اپل باید توی کنفرانسش یک گوشی که قابلیت پرواز داره معرفی کنه!
حالا اگر همچین امکاناتی رو محصولات سامسونگ داشتند همه می گفتند WoW! سامسونگ چه کرده...

در هر صورت الانم با این دعوتشون از گروه U2 و ارائه آلبوم این گروه در مراسم اپل،واقعا من رو شگفت زده کردند.

خسته نباشند.

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
بدون تعصب با اینکه گوشی های خودم همیشه آندرویدی بوده اما اپل همیشه کاری کرده که همگان رو شگفت زده کنه!
شاید این کنفرانس اپل رو الان دیدیم و گفتیم چیز زیادی جالبی توش نبود.می دونید چرا؟چون سطح انتظارات از اپل طی سال های گذشته بالا رفته و همه فکر می کنند الان اپل باید توی کنفرانسش یک گوشی که قابلیت پرواز داره معرفی کنه!
حالا اگر همچین امکاناتی رو محصولات سامسونگ داشتند همه می گفتند WoW! سامسونگ چه کرده...

در هر صورت الانم با این دعوتشون از گروه U2 و ارائه آلبوم این گروه در مراسم اپل،واقعا من رو شگفت زده کردند.

خسته نباشند.
کاملا موافقم
ولی ایفون 6 هم خیلی خوبه ولی اپل واچ یه چیز دیگس :D کلا با همه ی دستگاها فرق داره لامصب :general601:

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
ولی باید منتظر موند ایفون 6 تو ایران چند میشه :D
فک کنم بالای 3 میلیون بشه :confused:

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
این کنفرانس آب سردی بود بر روی اندروید... به زودی یا اندروید از بین میره یا گوگل اعلام ور شکستگی میکنه.. از ما گفتن بود

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
@l3est :
breaking bad دیدی ؟؟ (توش نابغه داره)
Prison Break دیدی ؟؟ (توش نابغه داره)
:D

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
فاز این چیه ؟ آخه چرا ما فقط بلدیم جو بدیم :general208:

سلام دوستان
داداشم تو علاالدین کار میکنه
الان اومد خونه با ذوقو شوق بهش گفت بیا بیا داره ایفون 6 معرفی میشه گفت برو بابا همین امروز دو تاشو اوردن دیدیم
گفتم چ شکلی بود گفت همون ک شبیه 5c هست دیگه...

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
فکر کنم درست شد. توی تنظیمات فقط کارت شبکه رو تنظیم کردم. این هرچی برنامه های bluestacks و vmware و... ترافیک استفاده میکنن میاره تو برنامه :D

به هر حال تکنولوژی چیزی نیست که آدم به خاطرش چند روز قبل بره دم فروشگاه وایسه از کار و زندگی بیفته.
اینا فقط یه سری کده که داره رد و بدل میشه و شرکت های مختلف فقط دارن جلوی صحنه رو زیبا تر و کارامد تر میکنن.
پ.ن : بیخیال :(

قالب هم مگه امنیت داره :eek:
قالب وردپرس تنعا چیزی که نداره امنیته... البته کلن هر قالبی به سادگی ریپ میشه و اصن امنیت معنی نداره

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
به نظرم باید به فکر تقویت امنیت قالبتون باشید که حتی یک نوجوون هم تونسته قالبتون رو ریپ بزنه!
اینم از اون حرفها بود! :دی
این ریپ نزده! شروع کرده به ریپ! الان فهمیدم بی خطره!

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این کنفرانس آب سردی بود بر روی اندروید... به زودی یا اندروید از بین میره یا گوگل اعلام ور شکستگی میکنه.. از ما گفتن بود
باز تو توهم زدی:general210:
اندروید با این همه گستردگی بیاد و از بین بره؟:eek:
اصلا این حرفت با عقل جور در میاد؟:confused:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
prison break دو بار دیدم : نابغش Gی از آب درومد :D
breaking bad هم چند قسمت گرفتم نمیدونم چرا ندیدم :D

اصلا شما X بده وردپرس تحویل بگیر (امضا) :D
این بریکینگ بد خیلی خوبه!

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
ولی باید منتظر موند ایفون 6 تو ایران چند میشه :D
فک کنم بالای 3 میلیون بشه :confused:
باید دید چی پیش میاد...
با این اوضاع بازار فکر کنم شروع قیمت ها از 2.400 باشه...
به هر حال تکنولوژی چیزی نیست که آدم به خاطرش چند روز قبل بره دم فروشگاه وایسه از کار و زندگی بیفته.
اینا فقط یه سری کده که داره رد و بدل میشه و شرکت های مختلف فقط دارن جلوی صحنه رو زیبا تر و کارامد تر میکنن. تهش که چی ؟ بیفته دست یه مشت بی سواد که از سیستم عامل IOS هیچی نمیدونن یه برنامه هم خودشون نمیتونن نصب کنن. فقط گوشی رو گرفتن که بگن آره.
پ.ن : بیخیال :(
قالب هم مگه امنیت داره :eek:
بله درسته.شاید برای شما ارزش نداشته باشه.اما برای خیلی از انسان ها واقعا داره.
این حرف رو دیگران هم در مورد وب مستر ها می زنن.اینطور باید بگیم که وب مستری و اینترنت هم ارزش این رو نداره که آدم تا ساعت 4 صبح براش بیدار بمونه.
اما در کل ارزش نداره...
-----------------------------
در مورد امنیت قالب هم والا ما چیزی که دیدیم هر طراح درست حسابی برای ما و دوستان انجام داده حداقل نصب چند افزونه امنیتی بوده که احتمال ریپ قالب به صورت کامل رو به حداقل رسونده!موقعی که 95% قالب های سایت ها نمونه برداری از قالب های دیگه باشه و فریم ورک ها یکی باشه،یک بچه 10 ساله هم می تونه یک قالب رو ریپ بزنه...

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
باز تو توهم زدی:general210:
اندروید با این همه گستردگی بیاد و از بین بره؟:eek:
اصلا این حرفت با عقل جور در میاد؟:confused:
حالا زایمون نکن جلو بچه ها :general106: ولی جدا اندروید یا به طور گسترده تحول پیدا میکنه یا همونی که گفتم.... خیلی وقته که اولین انتخاب مردم اکثر کشور ها اپل و آیفون هست و اندروید هم داره درجا میزنه .. به نظر من زمان ارائه (یک یا دو) آیفون بعدی رقیب اپل مایکروسافت خواهد بود نه گوگل:general601:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
خون به پشه نمیده بره ایفون بخره؟:general710:
این فقط بلده پول بگیره:general505:
سیاوش من؟؟؟؟ چرا؟ خداییش از من چیزی دیدی؟ اگه آره بگو بازم بهت نشون بدم :دی

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
قضیه ی این url هایی که جلوش یه feed هست و تو وبمستر تولز به not found اضافه میشه چیه ؟

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
وبمستری یه شغله و منبع درآمد حساب میشه ( اینکه بگی تا 4 صبح بیدار موندن اشتباهه انگار به یه کارمند بگی اضافه کاری واینسا ارزش نداره)
من نمیگم گوشی های هوشمند بد هستن. فقط میگم انقدر بزرگنمایی لازم نیست، خالق گوشی های هوشمند هم مثل ما آدمن فقط فرقشون با ما اینه که از مغزشون استفاده میکنن. ما هم از چشممون استفاده میکنیم خیره میشیم به کاراشون :general601: )
قالب هم هرطوری باشه امکانه ریپش هست فقط میشه زمانشو طولانی تر کرد.
بله حرف شما صحیح.
وب مستری صرفا یک مثال بود و بهتر بود مثال های بهتری مثل وب گردی و شبکه های مجازی رو عنوان می کردم.
انسان هم که به صورت ذاتی به دنبال بهترین هاست و بهتره بگم بیشتر به دنبال اینه تویه هر کاری اولین باشه.این صف کشیدن ها هم مختص به دنیای تکنولوژی نیست و در همه عرصه ها مثل صنعت فست فود و ... وجود داره.
بالاخره انسان ها باید یک بهونه برای وقت گذرونی پیدا کنند و شرکت های بزرگ هم این بهونه هارو به ما می دن.
در مورد قالب هم اگر دقت کنید از لغت حداقل استفاده کردم.به قول شما امکان جلوگیری 100% نیست.از ریپر قالب گرفته تا یک دزد،اگر بخوان کاری رو انجام بدهند،بالاخره موفق می شن.اما این وسط ما باید با توجه به ارزش هرچیزی که داریم برای حفظ و نگه داریش اقداماتی رو انجام بدیم...

snitomb

Registered User
لایک‌ها
223
وبمستری یه شغله و منبع درآمد حساب میشه ( اینکه بگی تا 4 صبح بیدار موندن اشتباهه انگار به یه کارمند بگی اضافه کاری واینسا ارزش نداره)
من نمیگم گوشی های هوشمند بد هستن. فقط میگم انقدر بزرگنمایی لازم نیست، خالق گوشی های هوشمند هم مثل ما آدمن فقط فرقشون با ما اینه که از مغزشون استفاده میکنن. ما هم از چشممون استفاده میکنیم خیره میشیم به کاراشون :general601: )
قالب هم هرطوری باشه امکانه ریپش هست فقط میشه زمانشو طولانی تر کرد.
جسارت نباشه اما ریپ قالب اختصاصی وردپرس که امنیت داشته باشه به این راحتی ها هم نیست شاید ریپر بتونه کد های html و css و یک سری از عناصر رو ریپ کنه و بتونه قالب رو در بیاره اما این ریپ نیست این کپی کد html از سورس سایت هست!
پیشنهاد میکنم افزونه Theme Authenticity Checker رو امتحان کنید تا متوجه منظور بنده بشید.
موفق باشید

بالا