مورد داشتیم میترسیده آدرس سایتشو بده مبادا قالبشو ریپ کننمورد داشتیم طرف یه تومن داده قالب طراحی کردن شب گذاشته رو سایت فردا ظهر ریپش کردن
پ ن : البته منم تعداد زیادی از سایتای زیره 1000 م رو ازتون مخفی کردم
مورد داشتیم میترسیده آدرس سایتشو بده مبادا قالبشو ریپ کننمورد داشتیم طرف یه تومن داده قالب طراحی کردن شب گذاشته رو سایت فردا ظهر ریپش کردن
یعنی اجنبی ها برن یه سیم کارت بخرن یه آیفون 5c با سیم کارت بهشون میدن. در واقع فقط پول اوپراتور رو میدنعکس رو ببین
dnsاین وبلاگهایی که دامین میگیرن بعد DNS ها رو روی وبلاگ ست میکنن چجوری میشه فهمید واسه چه وبلاگی ان؟
بیکاری نشستی دامنه هایی که آزاد میشن رو چک میکنی ،http://hanakchat.ir پیج رنک سایت | 2 از 10
عازاد :|
عه ریپره؟شما طراح خوب گیر بیار بگو یه کاری کنه نشه ریپ کرد من بهنام دیزاین (لعنت الله علیه) رو میارم ریپش کنه :دی
ما ازون الافاش نیسیم :general705: نرم افزار میگرده اون پشت.منم فیلم میبینم :general707:بیکاری نشستی دامنه هایی که آزاد میشن رو چک میکنی ،
امروز دامنه خوبی نی من یکی امروز شکار کردم برام کافیه میرم بخوابم
:general705::general705::general705::general705::general705: بده تست کنم ببینم درست کار میکنه ، :general705::general705::general705:ما ازون الافاش نیسیم :general705: نرم افزار میگرده اون پشت.منم فیلم میبینم :general707:
تست شده قبلا :دی:general705::general705::general705::general705::general705: بده تست کنم ببینم درست کار میکنه ، :general705::general705::general705:
منم روش خاص خودم رو دارم
مشاهده پیوست 666137
پ.ن : @afshin313 یه سایتی هست ، نیک لیست مال یکی از بچه های همینجاس
اسکریپتش هم تو نت هست اما ، اشکالاتی داره ، چیز دیگه ای که پابلیک باشه ندیدم
من تو این مسائل روش های سنتی رو ترجیح میدم ، دقتش بالاتره
elementary رو دیدی؟:general105:طوری از آیفون بت نسازید که طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است.
24 عجب سریال باحالیه امروز 6 7 قسمت دیدم اگه بقیشم داشتم میدیدم
دانلود مشغوله
سریال مشابه معرفی کنید. یه شخص نابغه توش حضور داشته باشه مثلا : شرلوک هلمز یا همین جک تو سریال 24 :general601:
تو مو میبینی و من پیچش مو :general709:تست شده قبلا :دی
با همه روشا کار کردم تقریبا
سنتی زعفرونی
^_^
از حق نگذریم تو دامنه و وبلاگ رنک دار تو پرشین تولز از پیشکسوتان میباشم
یا خداخیلیا اینو بهم گفتن، بعد 24 حتما دانلود میکنم
Gabriel Vaughn (Josh Holloway) is a high-tech intelligence operative enhanced with a super-computer microchip in his brain. With this implant, Gabriel is the first human ever to be connected directly into the globalized information grid. He can get into any of its data centers and access key intel files in the fight to protect the United States from its enemies
فک کنم ایشون نامحدود دارنیا خدا
چه کیفیتی دانلود می کنی؟
نتت هر گیگ شارژ اضافه چند؟؟
بابا شارژ اضافه 1 مگ ماله من هر گیگ 7000 تومنفک کنم ایشون نامحدود دارن