• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
اقا اگه پیوند یکتای پست هارو دستی خارجی کنیم مشکلی پیش میاد؟
دیگه افزونه مترجم پیوند یکتا نمیخوام نصب کنم

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
این قیمتایی که میبینید برا آیفون6 زده قیمت های اپراتورهای طرف قرار داد اپل هستش
مثلا اپراتور های Sprint ،AT&T و Verizon که معمولا تو امریکا طرف قرارداد اپل هستند ، با این قیمت ها عرضه می کنند
نسخه های آنلاک شده هم معمولا بعد از نسخه های لاک شده روانه بازار میشن
پ ن :تو نکست آی تی خوندم که نوشته قیمت آزاد دو نسخه ۴٫۷ اینچی و ۵٫۵ اینچی آیفون ۶ با ظرفیت ۱۶ گیگ به ترتیب عبارت است از ، ۷۹۹ دلار و ۹۴۹ دلار که به پول ما حدودا چیزی معادل ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ و ۳٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان می شود.

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اقا اگه پیوند یکتای پست هارو دستی خارجی کنیم مشکلی پیش میاد؟
دیگه افزونه مترجم پیوند یکتا نمیخوام نصب کنم
اگه پستای قبلیتو تغییر بدی آره 404 میخوره.

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
به هر حال چیزی رو که میشه دید ، میشه از روش ساخت. حتی اگه ریپر نتونه قالب رو کپی کنه میتونه دقیقا همون طرح رو از اول بسازه.
اینکه بگی قالب رو نمیشه ریپ کرد مثل اینه که بگی از عکس نمیشه کپی کرد. o_O

ریپ با دزدی هم خیلی فرق دارن. :general208:
اگه اینجوریه چینی ها با دزدی به اینجا رسیدن چون هر چیز خوبی رو میبینن از روش کپی میکنن :general601:
عزیز کسی نگفت دزدی با ریپ یکیه!(از ریپ قالب گرفته تا دزدی...نه ریپ قالب و دزدی....)
در هر صورت این که بیان یک قالب رو ریپ بزنن با اینکه از اول بیان از روش الگو برداری کنن فرق داره.نه تنها از لحاظ مبانی و مفهوم،از لحاظ زمانی هم تفاوت زیادی دارند...
بحث بیخودیه.اما من به شخصه تا زمانی که از طراحم مطمئن نباشم و تضمین در جهت ریپ نشدن قالبم نگیرم،کاری بهش نمی دم...چون بیخودی چند میلیون نمیام برای یک فالبی که قراره یک بچه ریپش کنه بدم.
همه طراحا هم مثل بعضی طراح های سایت دانلود که رتبه زیر 100 دارن و 1 میلیون و 400 برای هزینه طراحی همون قالب دانلود می گیرن،بعد از 6ساعت هم قالب ریپ می شه،نیستند...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
عزیز کسی نگفت دزدی با ریپ یکیه!(از ریپ قالب گرفته تا دزدی...نه ریپ قالب و دزدی....)
در هر صورت این که بیان یک قالب رو ریپ بزنن با اینکه از اول بیان از روش الگو برداری کنن فرق داره.نه تنها از لحاظ مبانی و مفهوم،از لحاظ زمانی هم تفاوت زیادی دارند...
بحث بیخودیه.اما من به شخصه تا زمانی که از طراحم مطمئن نباشم و تضمین در جهت ریپ نشدن قالبم نگیرم،کاری بهش نمی دم...چون بیخودی چند میلیون نمیام برای یک فالبی که قراره یک بچه ریپش کنه بدم.
همه طراحا هم مثل بعضی طراح های سایت دانلود که رتبه زیر 100 دارن و 1 میلیون و 400 برای هزینه طراحی همون قالب دانلود می گیرن،بعد از 6ساعت هم قالب ریپ می شه،نیستند...
مگه میشه کاری کرد ریپ نشه آخه؟؟؟
فقط میشه یکم پیچوند قضیه رو!
هر چی دیده میشه، بروزر کدش رو شناخته! بروزر هم که سروس رو میده دستت!
فقط بعضی کدنویس ها میان زمان ریپ رو از یک روز به 2روز ارتقا میدن!

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان من چند دقیقه پیش با یه شخصی در یه رایطه ایی صحبت می کردم ایشون گفتن 11 سال تو نت می چرخن و وب مستر هستن
ولی تشخیص نداد فرق وردپرس با ویبولتن رو بنظرتون من باور کنم؟ اعتماد کنم؟

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
آیفون 6
قیمت : 199 ، 299 ، 399 دلار ! یعنی نهایتا 1 میلیون و سیصد هزار تومان !
ولی حالا فردا قیمتها رو ببینید ! 4-5 میلیون !
اینا قراردادی و لاک هست..
طوری از آیفون بت نسازید که طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است.
24 عجب سریال باحالیه امروز 6 7 قسمت دیدم اگه بقیشم داشتم میدیدم :D
دانلود مشغوله :D
سریال مشابه معرفی کنید. یه شخص نابغه توش حضور داشته باشه مثلا : شرلوک هلمز یا همین جک تو سریال 24 :general601:
همون شرلوک عالیه لامصب فصل 4 آخرای2015 میاد
برکینگ بد
یه سریالی هست تازه دارم میزنمش خیلی باحاله House Of Cards
بعد True Detective هم عالیه..این امی رید بهش حقضو ضایع کرد
قیمت قرار دادی هست
5c رو مجانی کرده :D
عاقا من نگرفتم این 5c مفت یعنی چی؟
گوشی فقط سیمبیان و تمام . :D من اصن خوشم از این سوسول بازیا نمیاد:general710:
عشق است 1100 در نهایت 1280

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
عزیزم بله اگر قرار باشه شما از ظاهر یک سایت فقط استفاده کنید و اصلا به امکانات اون سایت کاری نداشته باشید،(از پنل ادمین قالب گرفته تا ابزارک ها و رابط کاربری اصلی قالب و قابلیت رسپانسیو و ...)کاری نداره.
به قول شما می شه یک ذره قضیه رو پیچوند!
البته اکثر قالب های ایران چون همشون از یک امکانات واحد استفاده می کنند،مثلا در سایت های تفریحی(امکاناتی مثل وضعیت آب و هوا و ...) کار چندان سختی نیست.
اما ریپ یک قالب اصولی که کمتر از کدهای آماده قالب های دیگه استفاده کرده و فقط در ظاهر تغیراتی ایجاد نکرده،کار رو سخت تر می کنه و خود ریپر به جای می رسه که می گه ، ارزش نداره!

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518

به نظر من اکثر قالبای وردپرس رو میشه ریپ زد . البته اکه ریپر توانا باشه همه رو میتونه:D

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
شما طراح خوب گیر بیار بگو یه کاری کنه نشه ریپ کرد من بهنام دیزاین (لعنت الله علیه) رو میارم ریپش کنه :دی
مورد داشتیم طرف یه تومن داده قالب طراحی کردن شب گذاشته رو سایت فردا ظهر ریپش کردن:D

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
به نظر من اکثر قالبای وردپرس رو میشه ریپ زد . البته اکه ریپر توانا باشه همه رو میتونه:D
شما طراح خوب گیر بیار بگو یه کاری کنه نشه ریپ کرد من بهنام دیزاین (لعنت الله علیه) رو میارم ریپش کنه :دی
از دست شما:دی
حالا یکی رو داریم که تویه این زمینه کارش خوبه،چند سالی هم هست کار می کنیم باهاش راضییم:D
مورد داشتیم طرف یه تومن داده قالب طراحی کردن شب گذاشته رو سایت فردا ظهر ریپش کردن:D
منم یک اشاره در پست های قبلی نسبت به یک سایت معروف داشتم::general406:
بالاخره اینجا ایرانه و کاریش نمی شه کرد...
اکثر طراح ها چون ارزشی برای کار خودشون قائل نیستند زیاد اهمیت نمی دن به این مسئله.چون در واقع زحمت زیادی برای کار نمی کشن.
اما طراح می شناسم بهش بگی قالبت ریپ شده،سکته می کنه...:general604:

vitrinpro

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان سایت معتبر و بروز خارجی در رابطه با عمران می شناسید ؟

بالا