Fereydoon74
Registered User
اقا اگه پیوند یکتای پست هارو دستی خارجی کنیم مشکلی پیش میاد؟
دیگه افزونه مترجم پیوند یکتا نمیخوام نصب کنم
الان iPhone 6 معمولیش زده 200~ دلار اینجا چند میشه ؟ )))
2 تومن! :دیالان iPhone 6 معمولیش زده 200~ دلار اینجا چند میشه ؟ )))
شرمنده جواب دادمپ.خ رو دنبال نمیکنی؟
اگه پستای قبلیتو تغییر بدی آره 404 میخوره.اقا اگه پیوند یکتای پست هارو دستی خارجی کنیم مشکلی پیش میاد؟
سورس ...این وبلاگهایی که دامین میگیرن بعد DNS ها رو روی وبلاگ ست میکنن چجوری میشه فهمید واسه چه وبلاگی ان؟
کلاً قالب استاتیک من روی سایته و چیزی از اون وبلاگ لود نمیشه!سورس ...
عزیز کسی نگفت دزدی با ریپ یکیه!(از ریپ قالب گرفته تا دزدی...نه ریپ قالب و دزدی....)به هر حال چیزی رو که میشه دید ، میشه از روش ساخت. حتی اگه ریپر نتونه قالب رو کپی کنه میتونه دقیقا همون طرح رو از اول بسازه.
اینکه بگی قالب رو نمیشه ریپ کرد مثل اینه که بگی از عکس نمیشه کپی کرد.
ریپ با دزدی هم خیلی فرق دارن. :general208:
اگه اینجوریه چینی ها با دزدی به اینجا رسیدن چون هر چیز خوبی رو میبینن از روش کپی میکنن :general601:
مگه میشه کاری کرد ریپ نشه آخه؟؟؟عزیز کسی نگفت دزدی با ریپ یکیه!(از ریپ قالب گرفته تا دزدی...نه ریپ قالب و دزدی....)
در هر صورت این که بیان یک قالب رو ریپ بزنن با اینکه از اول بیان از روش الگو برداری کنن فرق داره.نه تنها از لحاظ مبانی و مفهوم،از لحاظ زمانی هم تفاوت زیادی دارند...
بحث بیخودیه.اما من به شخصه تا زمانی که از طراحم مطمئن نباشم و تضمین در جهت ریپ نشدن قالبم نگیرم،کاری بهش نمی دم...چون بیخودی چند میلیون نمیام برای یک فالبی که قراره یک بچه ریپش کنه بدم.
همه طراحا هم مثل بعضی طراح های سایت دانلود که رتبه زیر 100 دارن و 1 میلیون و 400 برای هزینه طراحی همون قالب دانلود می گیرن،بعد از 6ساعت هم قالب ریپ می شه،نیستند...
اینا قراردادی و لاک هست..آیفون 6
قیمت : 199 ، 299 ، 399 دلار ! یعنی نهایتا 1 میلیون و سیصد هزار تومان !
ولی حالا فردا قیمتها رو ببینید ! 4-5 میلیون !
همون شرلوک عالیه لامصب فصل 4 آخرای2015 میادطوری از آیفون بت نسازید که طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است.
24 عجب سریال باحالیه امروز 6 7 قسمت دیدم اگه بقیشم داشتم میدیدم
دانلود مشغوله
سریال مشابه معرفی کنید. یه شخص نابغه توش حضور داشته باشه مثلا : شرلوک هلمز یا همین جک تو سریال 24 :general601:
عاقا من نگرفتم این 5c مفت یعنی چی؟قیمت قرار دادی هست
5c رو مجانی کرده
عشق است 1100 در نهایت 1280گوشی فقط سیمبیان و تمام . من اصن خوشم از این سوسول بازیا نمیاد:general710:
عزیزم بله اگر قرار باشه شما از ظاهر یک سایت فقط استفاده کنید و اصلا به امکانات اون سایت کاری نداشته باشید،(از پنل ادمین قالب گرفته تا ابزارک ها و رابط کاربری اصلی قالب و قابلیت رسپانسیو و ...)کاری نداره.مگه میشه کاری کرد ریپ نشه آخه؟؟؟
فقط میشه یکم پیچوند قضیه رو!
هر چی دیده میشه، بروزر کدش رو شناخته! بروزر هم که سروس رو میده دستت!
فقط بعضی کدنویس ها میان زمان ریپ رو از یک روز به 2روز ارتقا میدن!
عزیز کسی نگفت دزدی با ریپ یکیه!(از ریپ قالب گرفته تا دزدی...نه ریپ قالب و دزدی....)
در هر صورت این که بیان یک قالب رو ریپ بزنن با اینکه از اول بیان از روش الگو برداری کنن فرق داره.نه تنها از لحاظ مبانی و مفهوم،از لحاظ زمانی هم تفاوت زیادی دارند...
بحث بیخودیه.اما من به شخصه تا زمانی که از طراحم مطمئن نباشم و تضمین در جهت ریپ نشدن قالبم نگیرم،کاری بهش نمی دم...چون بیخودی چند میلیون نمیام برای یک فالبی که قراره یک بچه ریپش کنه بدم.
همه طراحا هم مثل بعضی طراح های سایت دانلود که رتبه زیر 100 دارن و 1 میلیون و 400 برای هزینه طراحی همون قالب دانلود می گیرن،بعد از 6ساعت هم قالب ریپ می شه،نیستند...
به نظر من اکثر قالبای وردپرس رو میشه ریپ زد . البته اکه ریپر توانا باشه همه رو میتونهمگه میشه کاری کرد ریپ نشه آخه؟؟؟
فقط میشه یکم پیچوند قضیه رو!
هر چی دیده میشه، بروزر کدش رو شناخته! بروزر هم که سروس رو میده دستت!
فقط بعضی کدنویس ها میان زمان ریپ رو از یک روز به 2روز ارتقا میدن!
مورد داشتیم طرف یه تومن داده قالب طراحی کردن شب گذاشته رو سایت فردا ظهر ریپش کردنشما طراح خوب گیر بیار بگو یه کاری کنه نشه ریپ کرد من بهنام دیزاین (لعنت الله علیه) رو میارم ریپش کنه :دی
به نظر من اکثر قالبای وردپرس رو میشه ریپ زد . البته اکه ریپر توانا باشه همه رو میتونه
از دست شما:دیشما طراح خوب گیر بیار بگو یه کاری کنه نشه ریپ کرد من بهنام دیزاین (لعنت الله علیه) رو میارم ریپش کنه :دی
منم یک اشاره در پست های قبلی نسبت به یک سایت معروف داشتم::general406:مورد داشتیم طرف یه تومن داده قالب طراحی کردن شب گذاشته رو سایت فردا ظهر ریپش کردن