مخابراتاینترنتی هست که تهدید نکرده باشه اگر زیاد دانلود کنی سرویس بسته میشه ؟:|
نا محدود باشه
از کجا معلوم راست باشه ؟؟ :android02::android22:استغر الله واتوب اليه
عکس هایی از دانشگاه اختصاصی دوجنسه ها
طبق ماده ۱۲ ، فصل ۳ قانون جرائم رایانه ای : ماده۱۲ـ هرکس به طور غیرمجاز داده-های متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده-ها در اختیار صاحب آن باشد، به جرای نقدی از یک میلیون (۱٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.دوستان ریپ کن دی: کسی قالب این سایت رو داره؟
amozande+ir
غیر مستقیم داری قیمت میدی ؟؟طبق ماده ۱۲ ، فصل ۳ قانون جرائم رایانه ای : ماده۱۲ـ هرکس به طور غیرمجاز داده-های متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده-ها در اختیار صاحب آن باشد، به جرای نقدی از یک میلیون (۱٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
خعلی هم عالی...طبق ماده ۱۲ ، فصل ۳ قانون جرائم رایانه ای : ماده۱۲ـ هرکس به طور غیرمجاز داده-های متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده-ها در اختیار صاحب آن باشد، به جرای نقدی از یک میلیون (۱٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
سلامصبح همه دوستان وب مستر بخیر.
خدا قوت عزیزان.
دوستان نظرتون در مورد این آموزش های چیه؟:
http://www.pazhoheshkade.ir/category/آموزش/طراحی-وب/
والا برای کد نویسی چون موقعی که شروع کردیم امکانات الان رو (ما)نداشتیم از روش متنی استفاده کردیم.سلام
دیگه اموزش متنی از مد افتاده
تصویری خیلی بهتر هست
اینها کپی هستن یا خودشون مینویسن؟
کدوم دامین؟جواب منو ندادین کهبه حول و قوه الهی و با کمک ریپورتر های عزیز , یکی از دومین هایی که اینجا معرفی کرده بودم ( فقط تو یکی از پست های این تاپیک ) فیل شد ! :|
آدم دیگه میترسه آدرس گوگل رو بزاره تو تاپیک نکنه ریپورت بزنن و فیLتR بشه ! بعد هم همه شاکی ان چرا کسی نمیاد بگه چه جوری در آمد دارین و از کجا و روشش رو بگه .
کدوم دامین؟جواب منو ندادین که
خوب عزیزم حالا فیلتر نکنند!چیزی از من و شما که کم نمی شه.پس چرا اين سايت رو
amozande+ir
فيلتر نمي كنند كلي هم مطالب منكراتي داره
اگه پارتی داشته باشی ریپورت هم فایده نداره مثه همین نکس وان موزیک که میتونم شرظ ببندم هرچی رقیب داره ریپورتشو دادن چون تنها سایتیه که آهنگ های رپ رو میزاره و فیل تر نمیشه...خوب عزیزم حالا فیلتر نکنند!چیزی از من و شما که کم نمی شه.
-------------------------------------------------
بعضی های بیخودی ریپورت می دن.به نظرم این روش خوبی برای رقابت نیست.اگر هر کسی کار خودش رو بکنه و به دیگران کاری نداشته،خیلی بهتره!البته بدون تعارف عرض کنم که این خصلت ما ایرانی هاست...
راجع به نرم افزار ccproxy یه چیزایی شنیدم خودم تجربه نکردم شاید به کارتون بیاددوستان راهی برای کم کردن سرعت wifi هست ؟ می خوام به هر کلاینت 128kbps سرعت برسه.
پ.ن : وقتی کسی به wifi مودم وصل نیست سرعت دانلود 130 وقتی وصل میشن 30 40 میشه :general105:
از بخش تنظیمات روترتون Access Restrictions یا bandwidth limit (برای روتر های مختلف متفاوته) میتونه سرعت رو برای ip های مختلف محدود کنی.دوستان راهی برای کم کردن سرعت wifi هست ؟ می خوام به هر کلاینت 128kbps سرعت برسه.
پ.ن : وقتی کسی به wifi مودم وصل نیست سرعت دانلود 130 وقتی وصل میشن 30 40 میشه :general105: