• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
داداش من از من و شما چيزي كم نميشه خواستم دليلش رو بدونم چرا فيلتر نميشه من ..... مال كسي نيستم برم رپورت بدم
الان سايت دوست من رو به خاطر يه عكس بدون اطلاع فيلتر كردن قانون اگه وجود داشته باشه براي همه بايد وجود داشته باشه نه براي تعداد معدودي

چيزي به جيب من يا هر كسي كه رپورت ميده نميره تو زندگيم هم تنها چيزي كه بهش اعتقاد دارم اينه كه نون كسي رو با زير آبزني آجر نكنم
كه هر كسي هم اين كار رو ميكنه بي شرف ترين ادم روي زمين هست
ا
عزیزم اگر دقت کنید خط اول رو فقط با شما بودم .به شما جسارت نکردم.
در هر صورت این جو فعلا بر وب فارسی حاکم و اگر بخوایم به دنبال همچین سوال هایی باشیم،جز اینکه اعصاب خودمون خرد شه،چیزی برامون نداره...
از قبل سایت های تفریحی و دانلود آهنگ زیاد بودن و دیگه تویه این زمینه جای رقابتی وجود نداشت.الانم که این سایت های گردن کلفت وارد میدون شدن...

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
امکان انتقال دامنه دات ای آر هم به سیستممون اضافه شد ،
پرداخت انتقال دامنه های شما فقط 2500 تومن ،
بزودی سایت بالا خواهد آمد و کلیه فراینند ثبت نام و انتقال و ...... بصورت آنلاین انجام خواهد گرفت ،

هم اکنون از طریق پ.خ جهت انتقال دامنه هاتون میتونید با ما در ارتباط باشید

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

amirhabibi

Registered User
لایک‌ها
145
اقا واسطه بر ما پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
كسي اسكريپت خبرخواني سراغ داره كه لينك هاش تو گوگل ايندكس بشه؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
از کد زیر برای نمایش کلمه "جدید" جلوی نوشته هایی که امروز ارسال میشن در آخرین مطالب استفاده میکنم :

PHP:
<?php $recent = new WP_Query("showposts=8"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<?php $date_post=get_the_time('m/j', $post->ID); ?>
<li><span>&nbsp;</span><a class="tt" href="<?php the_permalink() ?>" class="lt1 "><?php the_title(); ?><?php  if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></li>
<?php endwhile; ?>
بعد از آپدیت وردپرس به ورژن 4 دیگه کار نمیکنه و کلمه جدید رو نشون نمیده ، مشکل چیست ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
از کد زیر برای نمایش کلمه "جدید" جلوی نوشته هایی که امروز ارسال میشن در آخرین مطالب استفاده میکنم :

PHP:
<?php $recent = new WP_Query("showposts=8"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<?php $date_post=get_the_time('m/j', $post->ID); ?>
<li><span>&nbsp;</span><a class="tt" href="<?php the_permalink() ?>" class="lt1 "><?php the_title(); ?><?php  if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></li>
<?php endwhile; ?>
بعد از آپدیت وردپرس به ورژن 4 دیگه کار نمیکنه و کلمه جدید رو نشون نمیده ، مشکل چیست ؟
برگشت بزنید ورژن قبلی اگه راه حل نداره:general601:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان

میشه راهنمایی کنید که با افزونه

Post Expirator

که تازه نصب کردم فقط پست های دو هفته اخیر را نگه دارم و پست های با تاریخ قدیمی تر از دو هفته پاک بشن الان خودم در تنظیمات نرم افزار قسمت جنرال ستینگ Default Date/Time
Duration: رو روی کاستوم گذاشتم و زمان رو روی دو هفته تنظیم کردم اما این دو هفته هر روز با تاریخ روز هست یعنی امروز تاریخ پاک کردن پست دو هفته دیگر هست و هفته بعد هم برم همان تاریخ پست باز دو هفته دیگر هست.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بالا