شما اگه اسکریپت مثه سایت های mdir مده نظرته کلا بیخیال این رایگان ها و ارزون قیمتا شو . در غیر اینصورت همین اسکریپت فرجاد خوبهسلام
كسي ميدونه نتايج اين اسكريپت تو گوگل ايندكس ميشه يا نه؟
اسکریپت خبرخوان RSS Aggregator 2 – اسکریپت شهر خبر
من نگفتم اين خوبه يا نه ميگم تو گوگل مطالبش ايندكس ميشه يا نه؟شما اگه اسکریپت مثه سایت های mdir مده نظرته کلا بیخیال این رایگان ها و ارزون قیمتا شو . در غیر اینصورت همین اسکریپت فرجاد خوبه
خسته نباشیامروز فهمیدم تو گوگل پاکستان سایتم توی سرچ های فوتبالی صفحه اوله!
الان دارم روی پروژه Ifghanistan کار میکنم!خسته نباشی
http://1.fazmusic.net/
فوتر پی تی:general707:
سلام
تازه داره وردپرس نصب میکنه:general304:باز نشد
دوست عزيز اسكريپت my rss فقط صفحه اصليش ايندكس ميشهmyrss که فارسی شده و رایگان هم هست مطالبش ایندکس میشه توی گوگل
سایت mdir هم فکر کنم کلا روشش با این اسکریپتا فرق میکنه چونکه با جنگو نوشته شده
دوست عزیز منظورتون رو از صفحه اول متوجه نشدم کلا کار گوگل crawl کردن سایت و ربطی به صفحه اصلی نداره ولی خوب بحث اینه که بتونه توی سورس صفحه لینک پیدا کنه که توی این اسکریپت مثه اکثر اسکریپتای خبر خوان فقط عنوان لینک میشه
بعد از یه مدت تشخیص کپی و اسپم داده میشهسلام
سلامشما اگه اسکریپت مثه سایت های mdir مده نظرته کلا بیخیال این رایگان ها و ارزون قیمتا شو . در غیر اینصورت همین اسکریپت فرجاد خوبه
نمیدونم ولی هرچی هست این mdir با بقیه فرق داره این ساین wnp.ir هم اسکریپته mdir رو داره ولی اون پیشرفت رو نداره .
یا ابرفرز..چشم ترکیدیادی از قدیما:general307::general307::general307::general707::general707:
نمیدونم ولی شبیه هم هستن فقط قالباشون فرق داره نه ؟نمیدونم ولی هرچی هست این mdir با بقیه فرق داره این ساین wnp.ir هم اسکریپته mdir رو داره ولی اون پیشرفت رو نداره .