rouzegar1365
Registered User
تا انجایی که برسی کردم از سیستم های پاپ آپ ایرانی هفته ایی 3 میلیون میگیره . خارجی دیگه بماند.aliexirs.ir
داره مث گاو میره جلو :|
2 ماه دیگه میاد زیر 10 دنیا :| پیش گوگل و فیسبوک
Last edited:
تا انجایی که برسی کردم از سیستم های پاپ آپ ایرانی هفته ایی 3 میلیون میگیره . خارجی دیگه بماند.aliexirs.ir
داره مث گاو میره جلو :|
2 ماه دیگه میاد زیر 10 دنیا :| پیش گوگل و فیسبوک
بعضی سایتا نظر کرده هستن...ما بدبختا پست اختصاصی هم بزاریم باز بازدید نمیگیرهتا انجایی که برسی کردم از سیستم های پاپ آپ ایرانی هفته ایی 3 میلیون میگیره . خارجی دیگه بماند.
بسشه دیگه هرچند چند وقت دگه هم شوت بشه از گوگل این دیگه بارشو بستهتا انجایی که برسی کردم از سیستم های پاپ آپ ایرانی هفته ایی 3 میلیون میگیره . خارجی دیگه بماند.
@MOHAMMAD026_1تا انجایی که برسی کردم از سیستم های پاپ آپ ایرانی هفته ایی 3 میلیون میگیره . خارجی دیگه بماند.
من که خیلی وقته بهت میگم :|
در دنیای مجازی نباید زیاد اعتماد کرد. چهره ی *** خودشون رو پشت یک نام کاربری و یک هویت مجازی مخفی میکنن. حتی برخی از پستهات رو هم لایک میکنن!به حول و قوه الهی و با کمک ریپورتر های عزیز , یکی از دومین هایی که اینجا معرفی کرده بودم ( فقط تو یکی از پست های این تاپیک ) فیل شد ! :|
آدم دیگه میترسه آدرس گوگل رو بزاره تو تاپیک نکنه ریپورت بزنن و فیLتR بشه ! بعد هم همه شاکی ان چرا کسی نمیاد بگه چه جوری در آمد دارین و از کجا و روشش رو بگه .
اقا جریان این سایت چیه؟من که خیلی وقته بهت میگم :|
پ.ن: یوزر قبلی از بن در میاد و این یوزر هم ادغام میشه با یوزر قبلی
همین روزا ...
مثلا در حد چه سایتی؟یکی میتونه بگه یه سایت دانلود درست حسابی در ماه چقد هزینه داره حدودا؟
والا نمی دونم اسم شرکت برتینا رو شنیدی یا نه ولی محز اطلاع می گممثلا دانلود ها یا یاس دی ال و ...؟
ممنون بابت اطلاع رسانی
ممنون بابت اطلاع رسانی
ایمیل منم بینشون بود...!
البته رمزم رو اشتباه زده بود.
https://forum.btcsec.com/index.php?/topic/9426-gmail-meniai-parol/
اینجا کل لیستشو گذاشتن برای دانلود
لیست ایمیل رایگان :دی
خوب عزیزم حالا فیلتر نکنند!چیزی از من و شما که کم نمی شه.
-------------------------------------------------
بعضی های بیخودی ریپورت می دن.به نظرم این روش خوبی برای رقابت نیست.اگر هر کسی کار خودش رو بکنه و به دیگران کاری نداشته،خیلی بهتره!البته بدون تعارف عرض کنم که این خصلت ما ایرانی هاست...