این امضات جریانش چیه؟ در آمد زاییش دقیقا از کجاست؟!نمیدونم ولی شبیه هم هستن فقط قالباشون فرق داره نه ؟
این امضات جریانش چیه؟ در آمد زاییش دقیقا از کجاست؟!نمیدونم ولی شبیه هم هستن فقط قالباشون فرق داره نه ؟
یادمه ... خد خیرش بده اونی که محمد بن کرد تا اینو برداره(یکی از شایعاتی که هست اینه که دلیل بن شدنش همین بنر بوده:general707: ) )شاهکاره محمده
@MOHAMMAD026_1
خسته نباشی پوریاخیلی وقت بود که به این تاپیک نیومده بودم ، حال وبمستر ها چگونه است ؟
راستی نمیدونم متوجه شدید یا نه یاهو تحریم ایران رو برداشت :general707:
سلامدوست عزیز منظورتون رو از صفحه اول متوجه نشدم کلا کار گوگل crawl کردن سایت و ربطی به صفحه اصلی نداره ولی خوب بحث اینه که بتونه توی سورس صفحه لینک پیدا کنه که توی این اسکریپت مثه اکثر اسکریپتای خبر خوان فقط عنوان لینک میشه
نمیدونم با اسکریپت کار کردید یا نه ولی خوب میشه از پنل تنظیماتش کاری کرد که با کلیک به لینک مستقیم به سایت منبع نره و یه مقدار از متن که بستگی به rss اون سایت داره رو نشون بده و بعد با کلیک کردن به سایت منبع بره ولی وقتی حجم ایندکس زیاد بشه دیتابیستون واقعا سنگین میشه چونکه با این اسکریپت نباید توقع داشت با ایندکس چند هزارتایی رنک خوب داشت ، فقط ایندکس میلیونی!
اینم یه نمونه دیگه که 40,600 ایندکس کرده
relakx.org
نچ
یادی از قدیما:general307::general307::general307::general707::general707:
دارید مجبورم میکنید دوباره بزارم تو امضام ها :دیشاهکاره محمده
@MOHAMMAD026_1
یوزرم که از بن خارجش کردم :general502:یادمه ... خد خیرش بده اونی که محمد بن کرد تا اینو برداره(یکی از شایعاتی که هست اینه که دلیل بن شدنش همین بنر بوده:general707: ) )
ته دیگ رو هم خوردیمراستی نمیدونم متوجه شدید یا نه یاهو تحریم ایران رو برداشت :general707:
سلامسلام دوستان
میشه راهنمایی کنید که با افزونه
Post Expirator
که تازه نصب کردم فقط پست های دو هفته اخیر را نگه دارم و پست های با تاریخ قدیمی تر از دو هفته پاک بشن الان خودم در تنظیمات نرم افزار قسمت جنرال ستینگ Default Date/Time
Duration: رو روی کاستوم گذاشتم و زمان رو روی دو هفته تنظیم کردم اما این دو هفته هر روز با تاریخ روز هست یعنی امروز تاریخ پاک کردن پست دو هفته دیگر هست و هفته بعد هم برم همان تاریخ پست باز دو هفته دیگر هست.
جشنواره وب ایران...بعد از چند میلیون هزینه ای که کردیم آخر سر کاندید هم نشدیم و یک سری سایت هایی که همه مطالبشون کپی بودن و قالب رایگان داشتن و 2ماه آپدیت نشده بودند مقام اوردند...دوستان یه طرحی(استارت آپ) دارم مطمعنم اگه درست اجرا شه توی جشنواره وب ایران مقام میاره... به یه کدر نیاز دارم .... دوستانی که میتونن همکاری کنن بگن
حالا اون جشنواره عع به کنار اون زیاد مهم نیس مهم اینه که اگه این استارت آپ جواب بده میتونه خیلی سرو صدا کنه تو ایران چون طرحش کاملا مورد نیازه و تاحالا اجرا نشدهجشنواره وب ایران...بعد از چند میلیون هزینه ای که کردیم آخر سر کاندید هم نشدیم و یک سری سایت هایی که همه مطالبشون کپی بودن و قالب رایگان داشتن و 2ماه آپدیت نشده بودند مقام اوردند...
حتی بعد از مراجعه حضوری انقدر برخوردشون بد بود که ترجیح می دم درمورد اصلا حرف نزنم.
به نظرم هدفتون برای ایده،جشنواره وب ایران نباشه.در اینصورت فقط دارید وقت تلف می کنید...
مطمئنی؟ پلاگینposter را نصب کردم اصلا ربطی به فیدخوان نداره کهببخشید من جواب میدم
فکر نکنم چونکه داره از پلاگین poster که وردپرس استفاده میکنه
نچ
دارید مجبورم میکنید دوباره بزارم تو امضام ها :دی
یوزرم که از بن خارجش کردم :general502:
با یوزر جدیدم میخوام ادغام کنم ...
ته دیگ رو هم خوردیم
مثل این سایت برو توضیحاتشو بخون : opizo.comاین امضات جریانش چیه؟ در آمد زاییش دقیقا از کجاست؟!
پیدا کردم مدیرش میگه همون اسکریپتهنمیدونم ولی هرچی هست این mdir با بقیه فرق داره این ساین wnp.ir هم اسکریپته mdir رو داره ولی اون پیشرفت رو نداره .
این سایت ها همشون کپی پیست کردن... میگم این در آمد 6 تومان از هر لینک رو ما باید از کجا در بیاریم بدیم به این بدبختا؟!مثل این سایت برو توضیحاتشو بخون : opizo.com
انشالله که موفق باشید و کارتون بگیره.حالا اون جشنواره عع به کنار اون زیاد مهم نیس مهم اینه که اگه این استارت آپ جواب بده میتونه خیلی سرو صدا کنه تو ایران چون طرحش کاملا مورد نیازه و تاحالا اجرا نشده
شما اول بدهی مارو بدهبه نظرتو برنامه نويسي اندرويد رو با قدرت استارت بزنم يا پي اچ پي؟ منظورم ياد گيريه.
خيلي درگير اين٢تام
درباره سوالت نظرم مثبتهانشالله که موفق باشید و کارتون بگیره.
وب فارسی تشنه ایده جدیده!
وقتی 950 سایت از 1000 سایت برتر یک کشور شامل سایت های تفریحی،دانلود،پاپ آپ و یک سری سایت ها با پشتوانه دولتی می شن،جای کار خیلی وجود داره!
-----------------------------------------------
دوستان اگر شما از یک سایت خوشتون بیاد،از مطالبش استفاده کنید،حاضرید 1000 تومان حمایت مالی کنید؟!