میبرن پارکینگ اعمال قانون:general601:نویسندگی در سایتهای غیر مجاز چه حکمی دارد؟
البته اگه اینو بگیرن میبرن دارش میزنن:general206:میبرن پارکینگ اعمال قانون:general601:
سایتش از mdri هم اسپم تره:general107:البته اگه اینو بگیرن میبرن دارش میزنن:general206:
صبح,اهنگ تقلبی داده واسه دانلود
کی ؟ من ؟ تقلبی بود؟:general707:البته اگه اینو بگیرن میبرن دارش میزنن:general206:
صبح,اهنگ تقلبی داده واسه دانلود
کجای اون اهنگ محشر بود هان؟:general211::general211::general211::general211:کی ؟ من ؟ تقلبی بود؟:general707:
نگفتم که محشر بود. فقط سیاوش محشرهکجای اون اهنگ محشر بود هان؟:general211::general211::general211::general211:
خب اینو که خودم میدونم محشرم:general707:نگفتم که محشر بود. فقط سیاوش محشره
گفتم عجب چیزی بود مخصوصا اون خنده های شیطانیش:general605::general711:
واتس میزدی بهتر نبود؟
واتس آپ زدم ...آره واتس اپ بهتره ، تو وایبر همه اعضا میتونن نفر جدید رو اد کنن اینجوری گروه درنهایت به فنا میره ولی تو واتش اپ فقط ادمین میتونه اد کنه که اینطوری بهتره
ازینا نذارم که همون 4-5 تا هم نمیان که بپرنخب اینو که خودم میدونم محشرم:general707:
لطف کن دیگه ازینا رو اچ میوزیک نذار همون چهار پنج بازدید کننده ت میپرن
حکم محاربه با خدا ! :general707::general707::general707: اعدام :general107:نویسندگی در سایتهای غیر مجاز چه حکمی دارد؟
شوما صرب کن محبت استاد بیاد ....خب اینو که خودم میدونم محشرم:general707:
لطف کن دیگه ازینا رو اچ میوزیک نذار همون چهار پنج بازدید کننده ت میپرن
اعدام رو به جریمه نقدی و این چرت و پرتا ترجیه میدم.حکم محاربه با خدا ! :general707::general707::general707: اعدام :general107:
شوما صرب کن محبت استاد بیاد ....
http://shaparak.ir/content?id=469 :general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general710:
بیچاره مصرف کننده نهایی ، فروشنده که نمیاد از جیبش این درصد رو بده و میاد میکشه رو جنسهمینو کم داشتیم! من نمیدونم دزدی تا کی میخواد ادامه داشته باشه!
اون از کارمزد تراکنش تو ATM اون از کارمزد دستگاه POS اینم از اینترنت!!!!!
تراکنش ها با پی پال پیزا باشه بصرفه تره تا پول خودمون!!! والله:general210:
ریال رو هی کارمزد میزنن خنده داره بخدا خوبه یورو، یوان،پوندی چیزی نیستیم وگرنه 30% رو هم تراکنش سود میگرفتن!
بیچاره مصرف کننده نهایی ، فروشنده که نمیاد از جیبش این درصد رو بده و میاد میکشه رو جنس
اونوقت بحث گرون فروشی پیش میاد و .....
این داستان سر دراز دارد ، حالا ببینیم درصد رو چقدر تعیین میکنن ، درصد ثابت یا سقف و کف مشخص یا پله ای !!!!!؟؟؟؟
خرده فروش ها و سوپر مارکت ها که به احتمال 99% اگه 1 ریال از جیبشون بره جمع میکنن ، مگه این که برا اینم قانون بزارن که استفاده از P.O.S اجباری هستش ، اونم راه حل داره فروشگاهها زیر میز میزارن و میگن نداریم
گمون نکنم اما در مورد پایانه های فروش کارت خوان صحبت کرده یعنی ممکنه فعلاً پایانه های اینترنتی براشون درصد کم نکنن !!!؟؟؟
قراره که کلا ایرانو به خاک سیاه بشونن:general710:یک کلام ختم کلام میشه: **** مالی ما کلا اشتباهه! بانکدارا به خودشون وام میدن:general210: به پدرش وام میده طرف به پسرش به خودش!!!
پول نجس از حلق کسی پایین نمیره! ریشه رو سست میکنه از دورن متلاشی میکنه!
سایت شخصی میخوای بزنی ؟ :|جایی ارزونتر از 37900 دامنه .me ثبت میکنه ؟