مربوط به گروهه؟:general707:امشب اصلا حال ندارم((داغونم حاژی)) شرمنده برخوردم زشت بود ببخشید
Last edited:
مربوط به گروهه؟:general707:امشب اصلا حال ندارم((داغونم حاژی)) شرمنده برخوردم زشت بود ببخشید
میشه نقل و قول نکنی :general405::general711: :general709:مربوط به گروهه؟:general707:
تو عکس مکس زیاد داری پیشه منو حواست باشه ب اشتراک گذاشته نشن :general211::general211:مربوط به گروهه؟:general707:
نه که خودت پیش من نداری؟:general710::general707:تو عکس مکس زیاد داری پیشه منو حواست باشه ب اشتراک گذاشته نشن :general211::general211:
آیا شما میدانید که نمی توانید درمورد گروه نظر بدین ، :general609: مشکلی در گروه نیست :general705:مربوط به گروهه؟:general707:
سیاست برادر سیاست :general609:تو عکس مکس زیاد داری پیشه منو حواست باشه ب اشتراک گذاشته نشن :general211::general211:
تهدید میکنی !!!!!؟؟؟؟:general105::general105::general105::general105:نه که خودت پیش من نداری؟:general710::general707:
حله مهدی ایشون مورد حمایت ما قرار میگیرند :general609:حاژی تسلیم . چ خبر؟
بیا با @nassera صحبت میکنم یه کار خوب ردیف میکنیم واست ناراحتی نداره ک قربونه اون چشات برم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
حاژ ناصر ایشونو یه دست رو سرش بکش به نون نوا برسهحله مهدی ایشون مورد حمایت ما قرار میگیرند :general609:
(بچه ها رو بفرست سراغش هارد و سیستمش رو جمع کنن بیارن :general705::general705::general705::general705
میگن برادر گوشت برادرش رو هم بخوره نمیتونه استخوناشو دور بندازه ، چیکار میشه کرد یه زمانی از خودمون بوده ، فعلاً بزار دور و بر خودمون باشه ، بخورد ، بیاشامد اما اسراف نکند ! ببین کی از راه بدرش کرده :general609:حاژ ناصر ایشونو یه دست رو سرش بکش به نون نوا برسه
(عکسا تو گوشیشه :general711
آره بابا بچه گلیه :general704:میگن برادر گوشت برادرش رو هم بخوره نمیتونه استخوناشو دور بندازه ، چیکار میشه کرد یه زمانی از خودمون بوده ، فعلاً بزار دور و بر خودمون باشه ، بخورد ، بیاشامد اما اسراف نکند ! ببین کی از راه بدرش کرده :general609:
( بگو نت و خط تلفناشو رو قطع کنن تا وقتی بچه ها میرسن نتونه کاری بکنه و حکم تفتیش خونه هم بردارن هرچی گوشی و رم و فلش و .... داره رو جمع کنن :general412: و تا اطلاع ثانوی حسابهاش رو هم مسدود کنن:general408: )
یه برنامه بریزیم بریم مشهد تو راه یه سر بهش بزنیم نظرت چیه :general210:، هم زیارته هم سیاحت :general206::general206::general206:آره بابا بچه گلیه :general704:
( حاژی حکم تفتیش میخواد ؟ بریزن همینجوری دیگه حکم و مکم ماله فیلماس خخخخ ، ناصر خان اینجا هم آشنا داری ؟ با این وضع عسپم فکر کنم مدتی رو در جزیره بسر ببریم :general311
با گوشی 1200 هم میشه به واتس آپ وصل شد آیا !!!؟؟؟؟ یادم بدین تا منم به گروهتون بپیوندم :general711:دوستانی که مایل هستن بیان گروه واتس آپ، شمارشون رو پ.خ یا تو یاهو پی ام کنن :general707:
همچنین @nassera و بقیه دوستان گل :general705:
و خداوند BlueStacks رو آفرید :general711:با گوشی 1200 هم میشه به واتس آپ وصل شد آیا !!!؟؟؟؟ یادم بدین تا منم به گروهتون بپیوندم :general711:
شما وقت اینکارا رو هم دارین !!!؟؟؟:general707:و خداوند BlueStacks رو آفرید :general711:
و خداوند BlueStacks رو آفرید :general711:
من نصب دارم، اما کمتر پیش میاد استفاده کنم ...این مشکل googleplayاش رو چطور اوکی کنم ؟ ( محدودیت گوگل )
در صورت استفاده google play تحریمه ؟ / برنامه ای من اصلا نمیتونم اجرا کنم ..من نصب دارم، اما کمتر پیش میاد استفاده کنم ...
google play رو گوشی داره مثل جت کار میکنه، با IP ایران هم هستدر صورت استفاده google play تحریمه ؟ / برنامه ای من اصلا نمیتونم اجرا کنم ..
پ.ن : اخرین ریپلای پ.خ رو جواب ندادی ..
ممنون