84000 :general711::general711::general711::general711::general711:جایی ارزونتر از 37900 دامنه .me ثبت میکنه ؟
84000 :general711::general711::general711::general711::general711:جایی ارزونتر از 37900 دامنه .me ثبت میکنه ؟
سلام دوستان یه قالب سئو شده مناسب میشه تو نت پیدا کرد رایگان؟
یدونه آقا فرزاد - P R O سئو کرده بودن آبی بود کسی داره؟
@Ehsan_king99بری دیگه برنگردی(یعنی بری توی پول گم بشی برنگردی )
فک کنم این داده @AmirST
محمد میگفتی میدادم :|
به سلامتی..از بن رهایی پیدا کردی..
اون نشون ندادنش به خاطر اینه که داشته پست دومش توی این صفحه رو میدیده
دادا ، قیمت ها و امکانات رو خوب برسی کن بعداً سرت بی کلاه نمونهزیادی ارزون شد سردیم میکنه :general707:
تا حالا اسمش به گوشم نخورده :general705::general705::general705::general705::general705:طلاهاست معتبر نیست ؟
ثبت 37,900 تمدید هم 63,600
استفاده از تجربیات دیگران توی موفقیت خیلی تاثیر داره ...نمی دونم جریان این راز موفقیت چیه...
همچین بعضی ها می پرسن راز موفقیت فلان کس چیه انگار الان بدونن اونام موفق می شن...فرمول فیزیک که نیست!
کی می خوایم ما ایرانیا عوض بشیم،نمی دونم...(منظورم فرد خاصی نیست...)
نمی دونم جریان این راز موفقیت چیه...
همچین بعضی ها می پرسن راز موفقیت فلان کس چیه انگار الان بدونن اونام موفق می شن...فرمول فیزیک که نیست!
استفاده از تجربیات دیگران توی موفقیت خیلی تاثیر داره ...
از شما انتظار این حرف نداشتم ...
استفاده از تجربیات یک بحثه،راز موفقیت یک بحثه دیگه عزیزم.استفاده از تجربیات دیگران توی موفقیت خیلی تاثیر داره ...
از شما انتظار این حرف نداشتم ...
اقا مهلت توپاک تموم نشد؟استفاده از تجربیات یک بحثه،راز موفقیت یک بحثه دیگه عزیزم.
راز موفقیت یعنی کل تجربیات فرد موفق رو که ممکنه یک کتاب 300 صفحه ای هم برای شرحِش کم باشه،تویه یک جمله خلاصه کنیم!خواندن زندگی نامه بزرگان و نصیحت های این اشخاص بسیار مفیده ولی راز موفقیت...
@siavashx خبری نیست والا
این چند روزه خیلی این کلمه رو شنیده بودم،دیگه کاملا روح و روانم به هم ریخت!
کسی جواب سوال ما رو نمیدونه؟سلام به دوستان گرامی
چه زبان های برنامه نویسی رو باید حرفه ای یاد گرفت تا بتونیم یه اسکریپت طراحی کنیم؟(مثلا اسکریپت پیش بینی مسابقات فوتبال)
پیشنهاد میکنم برای به دست اوردن ارامش روح و روان چند جلسه ای رو پیش استاد بری:general609:استفاده از تجربیات یک بحثه،راز موفقیت یک بحثه دیگه عزیزم.
راز موفقیت یعنی کل تجربیات فرد موفق رو که ممکنه یک کتاب 300 صفحه ای هم برای شرحِش کم باشه،تویه یک جمله خلاصه کنیم!خواندن زندگی نامه بزرگان و نصیحت های این اشخاص بسیار مفیده ولی راز موفقیت...
@siavashx خبری نیست والا
این چند روزه خیلی این کلمه رو شنیده بودم،دیگه کاملا روح و روانم به هم ریخت!
تلاش و پشتکار زیر سایه توکل به خدا :general206:نمی دونم جریان این راز موفقیت چیه...
نه طبق نظریه های جدید که می تونید تو یو.تیوب دنبالش بگردین،تا سال 2018 تمدید شداقا مهلت توپاک تموم نشد؟
زنگ زدم اتفاقا امروز بهشون،منشی برداشت.تا 2 هفته دیگه سرشون شلوغ بود.با هزار بدبختی از زیر زبون منشی درآوردم که شما چه روز هایی با استاد جلسه داریپیشنهاد میکنم برای به دست اوردن ارامش روح و روان چند جلسه ای رو پیش استاد بری:general609:
دقیقا.مختصر و مفید.تلاش و پشتکار زیر سایه توکل به خدا :general206:
میخواد مستقیم بعد برگشتش بره تو گور حتمانه طبق نظریه های جدید که می تونید تو یو.تیوب دنبالش بگردین،تا سال 2018 تمدید شد
زنگ زدم اتفاقا امروز بهشون،منشی برداشت.تا 2 هفته دیگه سرشون شلوغ بود.با هزار بدبختی از زیر زبون منشی درآوردم که شما چه روز هایی با استاد جلسه داری
ماشالله کنترات برداشتین سیاوش خان.هر روز؟!
دقیقا.مختصر و مفید.
جواب همه هم همینه به خدا!!!:general406:
سایت اصلی تولید کننده مطلب.ی سوال پیش اومده برام
الان اگه من از بیتوته مطلب کپی کنم باید منبعش رو بیتوته بزنم یا اون سایت اصلیش که بیتوته کپی کرده؟:general210:
با احترام ، ویرایش@ufont من دلم داره برا پیشرو کباب میشه بنده خدا داره گدایی میکنه :general503: کسی پایست باهاش صحبت کنیم لباساشو بفروشیم (همین کاری که جی جی هم کرد
http://merosi.com/products.php?1091
یکی بره به این ماهیگیری یاد بده....