khunires
مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
- نوشتهها
- 3,624
- لایکها
- 4,947
زیاد درگیرش نشو
Med in IraN :general502:
زد گوله هم هست :general306::general306::general304::general304:
:general107:
زیاد درگیرش نشو
البته ما که وسعون نمیرسه بخریم ولی ارزش 50 مگ ترافیک رو داشتاجر اینکه زحمت میکشیم با VS کار میکنیم دیگه :general711: البته اجر اون فوش هایی که داده میشه مطمئنم محفوظه
زیبا بود. معلومه روش کار شده بود. برای حمایت ازش میرم میخرم
دانلود کردنش به کنار، موقع نصب یه اررو های فضایی برا من داد که هیچ کس راه حلی براش نداشتکلا ویندوز عوض کردم درست شد :general707:
www بذار
خیلی هم خوب بود اصن 1 , که نه ولی شاید 7-8بوداصن از محسن همچین آلبومی انتظار نمیرفت
خیلی ضعیفه کارش
فقط ترک 1 خوبه ارزش خرید نداره اصن
اینا اتوبوس واحدهای جدیدن تو شهر شما نیومده هنوز؟زیاد درگیرش نشو
واسه منم زیاد شده.ولی خب نسل جدید این سایتا بالا اومدهبعد از اسپم شدن سایتهای ای فریم ، آیا آمار سایتون افزایشی داشته !!!؟؟؟
برای یکی از سایتهای من تقریباً 3 برابر شده و احتمال میدم 50% مربوط به همین بوده باشه .
واسه من نه تغییری نداشته [emoji7]
قرارم نیس تغییری بکنه.تو تحریمی:general711:
sent from my iphone 5s
یعنی به این زودی شروع کردن؟ یه نمونه بده ببینیمواسه منم زیاد شده.ولی خب نسل جدید این سایتا بالا اومده![]()
وبمستر باشی و بلد نباشی نقل قول درست بزنیاینا اتوبوس واحدهای جدیدن تو شهر شما نیومده هنوز؟
پ.ن : اشتباه نقل قول کردم :|
مخابرات کریو رو بست :|
فقط میخوام بمیرم :general208:
من یک ماهه دارم با همین سر میکنم. همش قطع میشه پشت سر هم. یه سرور خودم داشتم دیگه اینطوری شد پول سرور رو میدم معمولا 2 3 تا اکانت میخرم. همیشه یکیش بدون مشکل وصل میشهکریو مارو که داره هی قطع و وصل میکنه عملا نیت کرده ببندتش...
3 تومنه ها :general705::general705::general705:البته ما که وسعون نمیرسه بخریم ولی ارزش 50 مگ ترافیک رو داشت
www بذار
خیلی هم خوب بود اصن 1 , که نه ولی شاید 7-8بود![]()
Made in iranزیاد درگیرش نشو
فقط تشکر؟:general602:دوستان بنظرتون عکس های مطالب رو تو هاست دانلود بریزم یا تو خود هاست سایت؟
چون هاست خود سایت المانه ولی هاست دانلود امریکا و پینگ المان خیلی پایین تر هست
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم چرا تو گوگل وب مستر فقط 17 لینک ایندکس شده؟؟
تو همین 3 روز بیش تر از 50 پست زدم من![]()
اگر تعداد تصاویر بالاس و تو گوگل ایمیج هم ایندکس میشن بریز تو هاست دانلودت . چون پهنای باند زیادی مصرف خواهند کرد .فقط تشکر؟:general602:
کسی جواب بلد نیس؟:general509:![]()
خوب از کجا متوجه شدید 5000 تا ایندکس شده؟من سایت دارم الان حدود 7 ماهه تو گوگل بالای 5000 ایندکس داره ولی تو وبمستر تولز زده 2تا !
از رفیقت چه خبرMade in iran
:general107::general607::general601:
آیا شما هم جدیدا انصرافی هاتون در تک شاپ زیاد شده ؟
از داخل خود گوگل میشه تعداد نتایج که برای یک آدرس نمایش داده میشوند رو دید !خوب از کجا متوجه شدید 5000 تا ایندکس شده؟
اره خیلی رفته بالاآیا شما هم جدیدا انصرافی هاتون در تک شاپ زیاد شده ؟
دمت گرم خیلی کاربردی بود
ممکنه برای خودت کند نشون میده .اقا این امضاء جدیدت هر 1000 نمایش 6 دلار
سایت رو خیلی کند میکنه /برای ای پی ایران 6 دلار میده؟! / دریافتی ازش داشتی؟ پرداختش به چه صورت هست؟!
@mohsenshahbazi