AhangCity.CoM
Registered User
راست کلیک رو ببندبرای اینکه تو ورد پرس نتونن مطالب رو کپی کنن, باید از چه پلاگینی استفاده کنم؟
ولی خدایی مسخره میشه:general505:
راست کلیک رو ببندبرای اینکه تو ورد پرس نتونن مطالب رو کپی کنن, باید از چه پلاگینی استفاده کنم؟
برای اینکه تو ورد پرس نتونن مطالب رو کپی کنن, باید از چه پلاگینی استفاده کنم؟
با یه کلید ترکیبی ساده راست کلیک از حالت بلاک آزاد میشه.راست کلیک رو ببند
میشه بگی؟؟؟با یه کلید ترکیبی ساده راست کلیک از حالت بلاک آزاد میشه.
جاوا رو غیر فعال کنی، محدودیت از بین میرهمیشه بگی؟؟؟
میتونید از خاصیت user-select تو CSS3 استفاده کنید.برای اینکه تو ورد پرس نتونن مطالب رو کپی کنن, باید از چه پلاگینی استفاده کنم؟
.protected {
-moz-user-select:none;
-webkit-user-select:none;
user-select:none;
}
بستن rss رابطه مستقیمی با به فنا رفتن سایت دارهجاوا رو غیر فعال کنی، محدودیت از بین میره
از ضمن، اگه ربات باشه که اصلا تاثیری نداره!
بستن Rss هم برای ربات ها موثر هست![]()
معمولا هاست اشتراکی نباید هزینه ای دریافت بشه (البته در بعضی موارد که باید کانفیگ یا تنظیم خاصی انجام بشه رو هاستتون)دوستان مگه هاست اشتراکی هم بابت پشتیبانی که انجام میده هزینه دریافت میکنه؟
چنین هاست اشتراکی میشناسید اصلا؟
مگه این روزا کسی برای گرفتن اخبار جدید سایت از Rss استفاده میکنه؟بستن rss رابطه مستقیمی با به فنا رفتن سایت داره![]()
از لحاظ ورودی گوگل گفتم.معمولا هاست اشتراکی نباید هزینه ای دریافت بشه (البته در بعضی موارد که باید کانفیگ یا تنظیم خاصی انجام بشه رو هاستتون)
مگه این روزا کسی برای گرفتن اخبار جدید سایت از Rss استفاده میکنه؟![]()
خب گوگل از Sitemap استفاده میکنه. سایت مپ و Rss شبیه هم هستن، اما یکی نیستن + میشه کاری کرد که مطلب بصورت 1/3 نشون داده بشن تو Rssاز لحاظ ورودی گوگل گفتم.
پ.ن : خودم برای دریافت آهنگهای جدید از فید سایها استفاده میکنم.
راست کلیک رو ببند
میتونید از خاصیت user-select تو CSS3 استفاده کنید.
نمونه :
HTML:.protected { -moz-user-select:none; -webkit-user-select:none; user-select:none; }
بله، بفرماییدمیشه بگی؟؟؟
روش هاي زيادي وجود داره :
1. ساده ترين راه غير فعال كردن Java Script هست .
2.دو تا کليک (راست و چپ) رو با هم فشار بدين و با هم بلند کنيد (اين روش در بعضي از سايت ها كار نمي كنه)
3. در صفحه راست كليك كنيد , دكمه راست كليك رو هم چنان پايين نگه داريد و بعد Esc را بزنيد تا اخطار ناپديد شود . دكمه راست كليك رو رها كنيد , حالا مي تونيد از منو هاي راست كليك استفاده كنيد .
4. راه ديگه اينه كه عكس يا هر چيز ديگه رو كه در سايت هست و احتمالا شما راست کليک رو براي برداشتن اون ميخواين انجام بدين رو به صورت Drag and Drop در بالاي مرورگر ( جايي كه آدرس هاي اينترنتي رو وارد مي كنيد ) بكشيد (بكشيد و رها كنيد)
بله، بهترین مورد همینه که کاربران عادی نمیتونن دیگه کپی کنن.میتونید از خاصیت user-select تو CSS3 استفاده کنید.
نمونه :
HTML:.protected { -moz-user-select:none; -webkit-user-select:none; user-select:none; }
من با این کار کردم. خوش برخورد و خوب هستن. پشتیبانی هم همه جانبه میکننهاست اشتراکی جز نت افزار میتونید پیشنهاد بدید دوستان؟!
(از نظر پشتیبانی ، سرعت، کیفیت و این موارد عالی بشه و با سابقه)
اگه میخوایید هاست دی ال هم پیشنهاد بدید لطفا درصوت اطلاع هزینه تقریبی یه سرویس متوسطش هم بگید؟
ممنون
اون وقت این مورد دوم رو چه جوری میشه از کار انداختمن با این کار کردم. خوش برخورد و خوب هستن. پشتیبانی هم همه جانبه میکنن
http://www.irserverco.ir/
سورس بصورت html هست + بهم ریختهکلا F12 که بزنی سورس صفحه باز میشه و هر چی رو بخواد بر میداره