تا الان نزدیک 850 تا نمایش داشته هنوز 0.3 دلارم نشده :general502: برای ای پی ایران خیلی خیلی خیلی کم میده:general712:ممکنه برای خودت کند نشون میده .
کدش رو بزار تو فوتر بعد با css هرجا میخوای نشونش بده . ضمن این که میشه کدش رو کپسوله کرد که تو سرعت تاثیر نزاره ولی من اصلا کندی ندیدم توش . برای همین گذاشتم تو امضا
khabaryab . inیعنی به این زودی شروع کردن؟ یه نمونه بده ببینیم
بعیده . من خودم از دیروز تستش کردم .تا الان نزدیک 850 تا نمایش داشته هنوز 0.3 دلارم نشده :general502: برای ای پی ایران خیلی خیلی خیلی کم میده:general712:
سایتی چیزی نمی شناسید ای پی ایران رو هم مثل بقیه کشورا حساب کنه:general511:
از هر دو سایت بنرهاش رو بزارم مشکلی ایجاد نمیکنه؟!بعیده . من خودم از دیروز تستش کردم .
نمیدونم ایراد از چیه . شاید تبلیغی که برای شما نمایش میده cpm rate پایینی داره .
از adcash هم میتونی استفاده کنی . اونم بد نیست .
رفیق نبود تو بازی آنلاین بود گفتیم یه گپی بزنیم باهاشاز رفیقت چه خبر![]()
شما اول اینو با explode و براساس - جدا کن و بعد فقط قسمت اولش رو استفاده کن .دوستان اگه من متنی داشته باشم به این شکل
xxxxxxxxxxxxxxxxxx-yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
چطوری میتونم تنظیم کنم (با php) که حروف بعد - حذف بشه(یعنی y ها)
@mohsenshahbazi , @homayo0on
histats.comسلام دوستان یک امار گیر خوب برای سایت میخوام . ترجیحا وب گذر نباشه ؟
هر چیزی میتونه باشه.y حروفه یا عدد متغیر ؟
راه بهتر نداره؟شما اول اینو با explode و براساس - جدا کن و بعد فقط قسمت اولش رو استفاده کن .
خدا صبرت بده
نزدیک دیوار رفتم که دیگه سرم رو بکوبم توش، ولی وقتی یادم اومد رایتل هست بیخیال شدم [emoji2]خدا صبرت بده![]()
نزدیک دیوار رفتم که دیگه سرم رو بکوبم توش، ولی وقتی یادم اومد رایتل هست بیخیال شدم [emoji2]
یکی از فامیل ها از نروژ اومده، میگه سرعتش 50 مگه [emoji53] [emoji52]
تازه 100 هم داشته، گفته کافیه
اطلاعات دقیق نگرفتم ازش که نوع سرویس و شرکتش چیه. رفته بودم از فرودگاه بیارمش دیشب هم گفت بده سرعت رایتل رو تست کنیم، میگفت اینهمه میگن 3G ،اینه :general107:100 مگ:general607::general208:
بالاخره بعد 2 سال که از مخابرات سرویس دارم، یه بار تماس گرفتم با پشتیبانی و مشکل یکم رفع شد