wikivb این وسط چی میگه
wikivb این وسط چی میگه
یکی از دوستان استاتوس زده بود : " آلبوم مازیار هیچی واسه گفتن نداشت ".:general701:
دوستان آلبوم مازیار فلاحی دان کردید ؟ چوطوره ؟
همینو بگو... والاااا!!!!@siavashx
این آواتار چیه ؟
بعد تازه با این آواتار و سر شکل اومدی بحث جدی کنی با @محمد هستم
نچ نچ نچ نچ
واقعا از کمکت ممنونم!!! دیجیاتو هم حتما خود اپل داره ساپورتش میکنه!!!! احتمالا تیم کوک هم واسشون شرکت خریده!!! صددرصد استیو جابز هم الان تنش تو گور رفته رو ویبره!!! بازم از این کمکا بکن استفاده کردیم!!!:general208:
من کجا ناراحت شدم؟
از سخت افزار خبر ندارم ولی زومیت دستای پشت پرده حضور دارن (شرکت سامسونگ)
:general304:
این مال اسکریپته piwikه .دیشب donate ش رو روی صفر قرار دادم قیافه ش اینطوری شد:general307:
سوال کردی جواب دادم این کجاش خنده دار بود که مسخره میکنی:general505:همینو بگو... والاااا!!!!
واقعا از کمکت ممنونم!!! دیجیاتو هم حتما خود اپل داره ساپورتش میکنه!!!! احتمالا تیم کوک هم واسشون شرکت خریده!!! صددرصد استیو جابز هم الان تنش تو گور رفته رو ویبره!!! بازم از این کمکا بکن استفاده کردیم!!!:general208:
من یه نفرو میشناسم همینطوری استاتوس میزنهیکی از دوستان استاتوس زده بود : " آلبوم مازیار هیچی واسه گفتن نداشت ".
پ.ن : همه استاتوس میزنن : پی ام ندید بیزی این هم استانی ما میگه پی ام بدید بحرفیم :|
بیچاره کرجیاهرچی اسپمر هست تو ایران یا صاحبش کرجیه یا طراحش :|
وب مسترا بیایید حمله کنیم به کرج با خاک یکسانش کنیم :general211:
من کجا ناراحت شدم؟
از سخت افزار خبر ندارم ولی زومیت دستای پشت پرده حضور دارن (شرکت سامسونگ)
این مال اسکریپته piwikه .دیشب donate ش رو روی صفر قرار دادم قیافه ش اینطوری شد:general307:
به شاه تهران خیانت نکن :general208::general701:
دوستان آلبوم مازیار فلاحی دان کردید ؟ چوطوره ؟
نسخه آزمایشی هست، فایلی هم که باهاش اینکود میشه، محدودیت زمانی دارهالان سورس گاردین 14 روز رایگان میده.اگه من یه فایلی رو روز اول اینکد کنم.این فایل بعد 15 روز در سرور اجرا نمیشه؟
جواب دادی منم جواب دادم این کجاش مسخره کردن بود که اینطوری میگی:general505:سوال کردی جواب دادم این کجاش خنده دار بود که مسخره میکنی:general505:
کِی گفته بود اونوقت؟!!! سندی بر این مدعا موجود است عایا؟!زومیت حمایت مالی میشه از نمایندگی سامسونگ اینو خودشم پارسال گفته بود
تنها سایتی که شاید کمی رو پای خودشه دیجیاتو هست که البته اسپانسر داره
@1eng.irاین ادرس واسه چی اینطوریه؟:general210::general210:
1eng.ir
الآن گزارش بدم از آی پی بن شی؟:general703:
MOHAMMAD026_1 بنهالآن گزارش بدم از آی پی بن شی؟:general703:
هک کردی یا قبلا ساخته بودی؟:general710::general405:MOHAMMAD026_1 بنه
این یوزر موقته
چطوریه؟ :general210:این ادرس واسه چی اینطوریه؟:general210::general210:
1eng.ir
زیاد خودتو درگیر نکنهک کردی یا قبلا ساخته بودی؟:general710::general405:
|||▓███▓▒░░ ثبت دامنه آنلاین، هاست میزبانی، هاست دانلود، سرور مجازی، نمایندگی هاست، نمایندگی مستر، نمایندگی آلفا ░░▒▓███▓
فروش مجموعه های زیر با قیمت ناچیز:
همیار وردپرس ، عبداللهی ، مجید آنلاین ، آموزش 0 تا صد برنامه نویسی آندروید ، آموزش هک (پکیج نابودگر 1 و 2) ، آموزش هک (پکیج شکاری) ، آموزش هک (پکیج هک ترک)
||||||پ.خ بدید. |||||| آیدی یاهو من: M0hammad0026