@MOHAMMAD026_1 دستت درد نکنه دادا :general504::general504::general504::general504::general504::general504::general504:
دادا این سایت مال توئه
![]()
کی من؟ سایت ؟ شوما؟
ممد جان اگه به من نخود نشون نمیدی یه چیزی بگممیگم داداش تابحال نخود طراحی کردی؟!حتما طراحی کن شاید به یه معرفت عمیقی در مورد نخود رسیدی!
خوب میگفتن نخود نخود هر که رود خانه ی خود! یا مثلا طرف نخود هر آشی میشه!
حالا اینجا که نخود زیاد ریخته ولی شما همچین عیارت بالاست به درد هر آشی هم میخوری!
البته کلا شخصیتت همچین ناخالصی داره هرچی بگی میدونم دست خودت نیست پس خرده نمیگیرم بهت!
حالا هم شروع کن به طراحی ببینم چه میکنی! یه چی درست کن که همچین افتخار کنم که کنار کاربرایی مثل جنابعالی دارم فعالیت میکنم!:general509:
موفق باشی هرچند...
![]()
شما مراحمی جانم ایگنور کن خوشحال میشم!:general601:
نه نمیشه :general705::general705::general705::general705::general705::general705:
ترجیح میدم آدرس priv8 بمونهنه نمیشه :general705::general705::general705::general705::general705::general705:
خاطر خوبی از معرفی سایت تو این بخش ندارم :general505::general505::general505::general505:
نیاز بود ممد خودش معرفی میکرد :general711::general711::general711::general711:
نه عامو من برا خودم که نگفتم طرح نخود میخوام ! اشتباه متوجه شدی!ممد جان اگه به من نخود نشون نمیدی یه چیزی بگم
من تا حالا به مهدی @ufont طرح دادم برام بزنه دقیق آمارش رو الان ندارم 7-8-10-20 تایی شاید شده باشه ، :general210:
اول این که برا غریبه کلاً نقدی میزنن :general711: برا آشنا 50% نقد بقیه قبل تحویل ،
بهش پ.خ بده ازش شماره حساب بگیر ، کار مفتی هم برا کسی کلاً نمیزنه :general307::general307::general307::general307:
شوخی بودا ، الان این پست منم یه حرف براش جور نکنیا دادا ،![]()
همونه ک من میدونم ؟ترجیح میدم آدرس priv8 بمونه![]()
شایدهمونه ک من میدونم ؟
نگو شاید :general210::general210::general210:یعنی سایت دیگه ای هم داری ؟
چرا عزیز گرفتم برا کی طرح میخوای ،:general510:نه عامو من برا خودم که نگفتم طرح نخود میخوام ! اشتباه متوجه شدی!
گفتم واسه خودش طرح نخود بزنه که به یه معرفت عمیق برسه! البته درستشم همینه! یعنی آدم باید خودش مراحل سیر و سلوک رو طی کنه!!!
البته ماشالا خوب برای شما طراحی زیاد کردنا! نشون میده که مشتری هاشونم تو این کار به مقام استادی میرسن!
گواه و سند حرف من همین پایینیه دیگه!:general602:
دمت گرم یوفونت عزیز مرحبا احسنت به تو و مشتریات!:general601:
![]()
:general509:
نه داداش شما کلا تو باغ نیستی تو باغچه ای! البته خدا کنه تو باغچه باشی جای دیگه نباشی!
چرا عزیز گرفتم برا کی طرح میخوای ،:general510:
مهم سفارش دهنده هست :general711: من الان برا 2 نفر از دوستام به مهدی جان سفارش دادم
اما هزینش پای منه چون من سفارش دادم الان دوستام پول ندن باید از جیب خودم بدم :general505:
ببخشید که طرح های ما به پای طرح های شما نمیرسه ( منظورم اون عکس نخود هستش)
متاسفانه دقیقا من هم شوخی کردم باهاش و کمی هم طرفه افشین رو گرفتم نمیدونستم نخود میشم و منم ایگش کردم بچه خوبیه ولی خوب ما خوب نیستیم :android30::android30::android30::android30:با اجازه دوستان .
این محمد هستم به نظر پسر خوبی میاد ، اما چون شوخی های ما رو جدی میگیره ،
فکر کردم اگه ادامه بدیم کار به جاهای باریکتر کشیده بشه ، فقط به همین خاطر ایگنورش کردم
@siavashx و @ufont ایشون اگه تو دهکده ما :general705: بود ، بنظرم بخاطر اون حرفایی که به هم میزنیم میرفت ازمون شکایت میکرد :general707:
آره یادمه @siavashx دعوتش کرد تو یاهو :general710::general710::general710::general710::general710:متاسفانه دقیقا من هم شوخی کردم باهاش و کمی هم طرفه افشین رو گرفتم نمیدونستم نخود میشم و منم ایگش کردم بچه خوبیه ولی خوب ما خوب نیستیم :android30::android30::android30::android30:
@siavashx با هاش دوسته :android04::android04::android04: