بوکون خوبه میخوام یه بخش پشتیبانی زیبا و آفلاین باشه زوپیم با اینکه معروفه من باهاش کار نکردم![]()
توی سایتا بگرد اگه افزونه خوبی پیدا کردی به مام بگو
پ ن سایتای خارجی رو بگرد ترجمشون میکنم نهایتش
بوکون خوبه میخوام یه بخش پشتیبانی زیبا و آفلاین باشه زوپیم با اینکه معروفه من باهاش کار نکردم![]()
:general309:مارو بگو از کی داریم میپرسیم تو مگه های تمت سیستم تیکت نداره ؟بوکون خوبه
توی سایتا بگرد اگه افزونه خوبی پیدا کردی به مام بگو
پ ن سایتای خارجی رو بگرد ترجمشون میکنم نهایتش
بنده هم اگر سوء تفاهمی پیش اومد از شما و سایر دوستان @MOHAMMAD026_1 و @afshin313 و @nasser_a عذر خواهی می کنم! هدف ما رضایت کاربراست!!!من معذرت میخوام خودم خیلی از مسخره کردن بدم میاد ( سوژه باشم) فکر کنم امشب باعث شدم شما یه همچین فکری کنی ، پوزش
کلا من شوخی داشتم میکردم دیدی که پستاتو همه لایک میکردم و بحث نخود و ایناهم ک شد دیگه جواب ندادم
من که ادعایی ندارم و از شما معذرت میخوام @MOHAMMAD026_1 کهنه بده :general503:
خخ نخندون منو! اینجا و بحث تخصصی؟!:general210: از اون حرفا بودا! اینجا باید بگی و بخندی و شوخی کنی! همین! بعضی مواقع هم دعوا میشه ولی خب دعوا نمک زندگیه!:general304:من نیستم همه اتفاقای مهم میفته همیشه :/
بیایید جدا یه ذره تخصصی تر کار کنیم مخصوصا اینکه میدونم اکثرتون اونقدر بازیو بلدید که امثال من به راهنمایی هاتون گوش کنن
پ ن چی گفتم ![]()
برای وردپرسسیستم تیکت با چی بسازم ؟
زیبا ، سبک ، سالم
تو دوشمنی با من میخوای هکم کنی :android30::android30::android30::android30:
:general309:مارو بگو از کی داریم میپرسیم تو مگه های تمت سیستم تیکت نداره ؟
من فقط همون زوپیمو گزاشتم اونم چک نمیکنم بنده هم اگر سوء تفاهمی پیش اومد از شما و سایر دوستان @MOHAMMAD026_1 و @afshin313 و @nasser_a عذر خواهی می کنم! هدف ما رضایت کاربراست!!!
خخ نخندون! منو اینجا و بحث تخصصی؟!:general210: از اون حرفا بودا! اینجا باید بگی و بخندی و شوخی کنی! همین! بعضی مواقع هم دعوا میشه ولی خب دعوا نمک زندگیه!:general304:
برای وردپرس
http://codecanyon.net/item/supporte...Jockey&WT.trending=trending&WT.ac=search_list
اسکریپت PHP
http://codecanyon.net/item/skydesk-...rank=8&WT.z_author=ftornell&WT.ac=search_list
و سایر
http://codecanyon.net/tags/ticket system?category=php-scripts
البته پولی!
اوهوم!تو دوشمنی با من میخوای هکم کنی :android30::android30::android30::android30:
دمت گل گل
شایدم از قبل نوشته بودیشونو شماره مدیر اون سایترو داری و با هم شریکید؟!اوهوم!
ظرف جیک ثانیه اسکریپتا و افزونه هارو نوشتم و همین الان آپلودش کردمو codecanyon هم تاییدش کرد و منتظرم تو یکیشو بخری و من بکنمت تو گونی!![]()
کسی که بخواد یکاری رو کنه ها ، میکنهاوهوم!
ظرف جیک ثانیه اسکریپتا و افزونه هارو نوشتم و همین الان آپلودش کردمو codecanyon هم تاییدش کرد و منتظرم تو یکیشو بخری و من بکنمت تو گونی!![]()
من به نت تو چیکار دارم؟بگید کار کدومتونه؟
@nasser_a
@ufont
@MOHAMMAD026_1
@siavashx
@محمد هستم
نت شبانه دیگه وصل نمیشهکی چشمش کرد؟ ایرانیا اینطور وقتا کلا میرن تو کاره گروهی وقتای دیگه تکی کار میکنن![]()
شوخی هستا گریه نکنی @siavashx :general705:
در مورد اون گروه هم اشتباه میکنی منظور ناصر اون شوخی هایی که تو تو فکرته نیس :general510:اَ اَ اَ اَ اَ چی باحال یعنی الان من هرچی میگم اینا نمیبینن؟!یعنی اینقدر علم پیشرفت کرده؟!:general210: خب دوستان جدا از شوخی هر جور راحتید! ایگنور نمایید! واقعیتش اینه که نه خوشحال میشم و نه ناراحت!:general601:
ولی مطمئنا با عبارت شوخی شوخی جدی میشه روبرو شدید! خب این به کنار! بحث سر اینه که هر کسی سطح جنبش متفاوته و قرار نیست که بنده تمام حرکات شمارو شوخیانه در نظر بگیرم حتی اگر قرار باشه به شخصیتم توهین شه (هرچند این یک شخصیت کاملا مجازی و بیهودست!)!!! شما که ادعا می کنید همش شوخیه پس منم میتونم این ادعا رو کنم که اون شعر اولی که توش کلمه "ارزن" داشت یه شوخی بود! ولی شما کاملا جدیش گرفتید مخصوصا جناب @afshin313 ! ولی راستش اینه که اون شعر خیلیم جدی نبود که شما اونطوری در موردش قضاوت کردید ولی شوخی هم نبود!!! پس لطفا اگر کارای خودتونو مبناش رو شوخی میذارید کارای طرف مقابلتون رو هم بر مبنای شوخی بذارید! حالا چه برسه به اینکه به قول خودتون خارج از اینجا هم گروه دارید و با هم شوخی های بدتری می کنید و از هم شناخت بیشتری دارید! پس لطفا کمی دوطرفه نگاه کنید قضیه رو نه یک طرفه! منم زیاد اهل بحث کردن نیستم ولی وقتی ببینم قراره یه اتفاقات نادرستی بیفته اهل بحث کردن هم میشم! لطفا اگر کسی این پیامو میخونه به این دوستانی که من رو ایگنور کردن برسونه شاید کمی دیدشون نسبت به ماجرا بازتر شد! موفق باشید!:general601:
@nasser_a
@ufont
@MOHAMMAD026_1
من فقط تعجب کردم که چطوری با مخابرات به سرعتی رسیدی که اینقدر ذوق زده شدی! فقط همین!![]()
ولی من اصلا تو رو دوست ندارم:general607:مهدی.ممد.سیاوش.اقا ناصر.حمید رضا
چرا من اینقدر شمارو دوس دارم ؟
مهدی رو جدا یکم بیشتر ^_^![]()
هنوز عصر نشده؟اطلاعات لوگوتو بفرست تا عصر تحویلت بدم
یادته اون برنامه یوتیوب دانلودر رو دادم بهت؟:general703:بگید کار کدومتونه؟
@nasser_a
@ufont
@MOHAMMAD026_1
@siavashx
@محمد هستم
نت شبانه دیگه وصل نمیشهکی چشمش کرد؟ ایرانیا اینطور وقتا کلا میرن تو کاره گروهی وقتای دیگه تکی کار میکنن![]()
شوخی هستا گریه نکنی @siavashx :general705:
وقتی با 84 روش والیبالی خرگوش نشونت دادم میفهمیالانم حالیت نیس :general601:
عجیجم! :general504: بیا بریم خرگوشم رو بهت نشون بدم از من بیشتر خوشت بیاد :general711:مهدی.ممد.سیاوش.اقا ناصر.حمید رضا
چرا من اینقدر شمارو دوس دارم ؟
مهدی رو جدا یکم بیشتر ^_^![]()
:general710:
واقعا.خداییش سایت مضخرف تر از آپارات هم داریم ، حیف امکاناتی که دست ایناست.