اسکریپت خرید وفروش پست تو فیسبوک رو دارم.مثه همینیه که تو میگی
داداش شما اسكريپت چي رو نداري
اسکریپت خرید وفروش پست تو فیسبوک رو دارم.مثه همینیه که تو میگی
یغما گلرویی کتاب نداره؟ کسی داره کتابشو؟ مجازه عایا یا مرتده؟
میزان تسهیلات هم مهمه!دوستان کسی درباره این وام چیزی میدونه ؟
مشاهده پیوست 697849
اگه زحمتی نیست و حال داری معنیش رو بنویس چون نفهمیدم
والا زنگ زدیم به طرف گفتیم nتومن تو حسابمونه! حالا یا 90درصدشو یا xتومنشو میخوایم سود بگیریم! بعد طرف گفت باید ماهی yتومن بهمون بدی! بعد که برای کل 5 سال رو حساب کردیم فهمیدیم دوروبر 100 درصد یا بیشتر سود وامشونه!!!:general112: آخرم نفهمیدیم ما اشتباه حساب کردیم یا اشتباه شنیدیم یا اون یارو داشت چرت و پرت میگفت!!!:general210::general112: خلاصه در هر صورت هر جور حساب کنی سود وامشون خیلی بالاست!:general208:دوستان کسی درباره این وام چیزی میدونه ؟
مشاهده پیوست 697849
من همیشه هستم اینجا :دیحالا که بعد از مدت ها پیدات شده بزار پس 2تا سوال دیگه هم بکنم .
1 - مگه تو اون بخش استارتر میتونه پست های تاپیک خودش رو پاک کنه ؟ اگه میشه که ما هم تاپیک بزنیم
2 - این نوتیفیکیشن های فیسبوکی که اضافه کردن رو نمیشه یه جایی غیرفعال کرد ؟
3 - برجی چه قد پی تی حقوق میده ؟![]()
روم به دیفال نزول کنی ارزون تر پات در میاد .دوستان کسی درباره این وام چیزی میدونه ؟
مشاهده پیوست 697849
عه ! خب اعتصاب کنین تا حقوق بده بهتونمن همیشه هستم اینجا :دی
مورد اول که امکانات ویژه هست که گفتن...
مورد دوم من خودم هم خوشم نمیاد. فکر هم نمیکنم بشه جایی غیر فعال کرد. اگر میشه به من هم بگید :دی
حقوق نمیگیرم نه من نه هیچ همکار یا مدیر دیگه ای ( خیلی ها فکر میکنن مدیرها حقوق میگیرن!:general208: )
میگه ، تعجب آور نبود ، وقتی گوگل ایستادگی کرد و جهان رو فتح کرداگه زحمتی نیست و حال داری معنیش رو بنویس چون نفهمیدم![]()
حقوق نمیدن، اما اون بخش زیر زمینی پی تی رو عشقه! :دیحقوق نمیگیرم نه من نه هیچ همکار یا مدیر دیگه ای ( خیلی ها فکر میکنن مدیرها حقوق میگیرن!:general208: )
یک جوری هست ، نچسبه ، من که فعالیت در qq بهش ترجیح میدم :دیمن فقط یه بار که بهم گفتن روی رتبه سایت تاثیر داره وسوسه شدم استفاده کنم که اونم بیخیال شدم :general601:
مشکلش چیه؟
خود گوگل هم فهمیده ، پروژه G+ شون موفق نبوده ، امسال 3 سالگی رو رد کردند.دقیقا از گوگل بعید بود همچین کاری.
شبکه اجتماعی باید طوری باشه که مردم فکر نکنند طوری شده است
یه جور باید باشه هر کاربری با هر سطحی بتونه باهاش کار کنه. مثل فیسبوک.
نیازی به پارتی نیست من و احسان چند روحیم در چند بدناینجا فقط من سوال میکنم :general509:
با کی رابطه داری که بهت همچین دسترسی داده ؟
چطور ممکنه ؟ مشاهده پیوست 697903
پی تی هم پارتی بازیه ؟ :general208::general208::general208::general208: