گزینه 1 بهتر و عقلانی تر هستسلام
برای یه سایت مرجع که دامینش موجود هست با تمام پسوند های رایج
بهتره که :
1 - از یه دامین بعنوان دامین اصلی استفاده بشه و مثلا برای فروم و فروشگاه و ... از ساب دامین استفاده بشه و بقیه ی پسوندها ریدایرکت بشه
2 - برای هر بخش از پسوند های جدا استفاده بشه
ممنون
سلام دوست عزیزدوستان به بازدید کننده نیاز دارم از طریق ایمیل ، لینک ، بنر و...
هر کس میتونه روزی یکی دو هزار تا بازدید واقعی (و قابل اثبات) ارسال کنه لطفا پخ بده
بزرگترش که کاری نتونست بکنه این چیکار میخواد بکنه :دیبالا اومد سایت جدید rssnews رو به همه وب مستران تبریک و تهنیت عرض میکنم
tebsara . ir
اون سایت هایی که اسپم شدن، فقط فقط گوگل به آدرس ها حساس شده بودبزرگترش که کاری نتونست بکنه این چیکار میخواد بکنه :دی
بالا اومد سایت جدید rssnews رو به همه وب مستران تبریک و تهنیت عرض موکونم
tebsara . ir
اون سایت هایی که اسپم شدن، فقط فقط گوگل به آدرس ها حساس شده بود
مگرنه اگه الگوریتم(البته الگوریتم که چه عرض کنم) لو میفرست، دوباره سایتی مثل mashrom نمیشد 300 ایران![]()
شوما وخ کردی هی این آی پی های ما رو بن کنول کنید بزارید کارشونو کنن بنده خداها :-؟؟
خوشگلترین سایت اسپمیکه دیدم سابدامینای c19.ir هستش!بالا اومد سایت جدید rssnews رو به همه وب مستران تبریک و تهنیت عرض موکونم
tebsara . ir
102% ... اگه میخواین این 2% رو بهت قرض میدمPage Speed Grade:
(96%)
![]()
پس سایت اسپم خوشگل ندیدی هنوزخوشگلترین سایت اسپمیکه دیدم سابدامینای c19.ir هستش!
ی مدت خیلی شاخ بود ولی الان خیلی افت کرده! حالا معرفی کنی مام ببینیم خوشحال میشیم :دی102% ... اگه میخواین این 2% رو بهت قرض میدم
یک سری چیزاش واقعا سردرد میاره درست کردنش . مثل minify کردن . گرچه mod_pagespeed تقریبا 50% شو اتوماتیک انجام میده .
پس سایت اسپم خوشگل ندیدی هنوز![]()
peykeshadiی مدت خیلی شاخ بود ولی الان خیلی افت کرده! حالا معرفی کنی مام ببینیم خوشحال میشیم :دی