مچ دستتون ک درد میگیره چکار میکنین؟ :general710:
30 روز انقضادوستان در صورت تمدید نکردن دامنه چند روز قفل میشه و بعد ازاد میشه؟
نشست منطقهای رایپ در تهران
بدینوسیله به اطلاع کلیه کاربران محترم میرساند به دلیل برگزاری نشست منطقه ای سازمان هماهنگی شبکه اروپایی نشانی های اینترنتی («رایپ») به میزبانی پژوهشگاه دانش های بنیادی در تهران، مرکز ثبت دامنه نقطه-آیآر روزهای سه شنبه و چهار شنبه ۲۷ و ۲۸ آبان ۱۳۹۳ تعطیل میباشد. به همین منظور مرکز ثبت دامنه در روز پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۳ تعطیل نخواهد بود. لازم به توضیح است که درروزهای فوق هیچ دامنهای معلق یا منقضی نمیگردد.
نفهميدم جي شد ولي باشه :ديشوما وخ کردی هی این آی پی های ما رو بن کن![]()
زنفور كه كمتره مصرفش به خاطر آجاكسي بيشترعزیزان برای یک فروم ، چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید ؟
زنفورو / IPB / VB / Mybb / ؟
نمی دونم بین زنفورو و IPB کدوم رو انتخاب کنم.
بنظر میرسه زنفورو مصرف منابع بالایی داشته باشه از این جهت میترسم نصب کنم.
IPBعزیزان برای یک فروم ، چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید ؟
من زنفورو برای سایت های تفریحی بیشتر می پسندم ولی برای سایت خدماتی و تخصصی ipb (برای من پروفایل کاربر مهم بود)عزیزان برای یک فروم ، چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید ؟
ممنون رضا جان،شبیه ساز اندورید برای pc معرفی کنید چندتایی هست کدوم بهتره؟
@l3est
من زنفورو برای سایت های تفریحی بیشتر می پسندم ولی برای سایت خدماتی و تخصصی ipb (برای من پروفایل کاربر مهم بود)
البته مصرف زنفورو نسبت به vb کمتره و امکانات خوبی داره با مای بی بی هم سر ادیتورش همیشه مشکل داشتم الان نمیدونم چطوریاست ولی کد نویسی براش راحتر بود.
عزیزان برای یک فروم ، چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید ؟
بله تست کردم خودم از vb منتقل کردم به زنفرو ورودی گوگلی که تو یه سال به 300 تا رسیده بود با اینکه مطالب اختصاصی بود و اصول سئو رو رعایت میکردم و کاربر حرفه ای داشتم بعد از انتقال سر هفته اول رسید بالای 3000 تا Tدلیل اصلی که از vb کوچ کردم حجم زیاد دیتابیس بود و اینکه کاربرا از سرعت ناراضی بودن ( البته حجم دیتابیس برای من فرق زیادی نکر ولی سرعت بهتر شد)ممنون رضا جان،
فروم تخصصیه و آدماش هم همه شون متخصصن :دی
این مصرف منابع رو تست کردید که کمتره ؟
لینک دانلود قابل اعتمادی هم دارید از زنفورو ؟
(من تا الان زنفورو رو تست نکردم.)
http://xenfa.ir/resources/%D8%B2%D9%86%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%88-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-1-4-2.494/
اطلاعیه ؛ دامنه های ملی
به استحضار دوستان برسونم که احتمال قوی امروز و فردا دامنه IR ای تائید هم نخواهد شد:
بین شبیه سازا Bluestacks از بقیه بهترهشبیه ساز اندورید برای pc معرفی کنید چندتایی هست کدوم بهتره؟
@l3est
من زنفورو برای سایت های تفریحی بیشتر می پسندم ولی برای سایت خدماتی و تخصصی ipb (برای من پروفایل کاربر مهم بود)
البته مصرف زنفورو نسبت به vb کمتره و امکانات خوبی داره با مای بی بی هم سر ادیتورش همیشه مشکل داشتم الان نمیدونم چطوریاست ولی کد نویسی براش راحتر بود.