از بن در اومدن داش ممد را به جامعه ی اسپمر های بزرگ پی تی تبریک می گوییم.میشه پروکسی لیست تعریف کرد برای این مورد
تو درخواست های بالا، سیستم مشکوک میشه ب آیپی
پ.ن: در کل بحث بی فایده ای هست![]()
رفیق به نظر خودت جمله ات دارای پارادوکس نیست.دوستان عزیز ...
جایی رو میشناسید هاست لینوکس با کیفیت بالا و پشتیبانی خوب بده؟! اگه ارزونم باشه خیلی عالی میشه![]()
تیک وبدوستان عزیز ...
جایی رو میشناسید هاست لینوکس با کیفیت بالا و پشتیبانی خوب بده؟! اگه ارزونم باشه خیلی عالی میشه![]()
همین پی تیدوستان عزیز ...
میشه پروکسی لیست تعریف کرد برای این مورد
تو درخواست های بالا، سیستم مشکوک میشه ب آیپی
پ.ن: در کل بحث بی فایده ای هست![]()
از بن در اومدن داش ممد را به جامعه ی اسپمر های بزرگ پی تی تبریک می گوییم.
اوه اوه .. عجب سوتی دادم :دیتمامی محصولات موجود در این فروشگاه ساخت ترکیه و اورجینال میباشند.
برای لباس معمولا میگن تولید
چند ساله دارم پولام رو جمع میکنم تا بلکه یه سرویس از این پی تی بگیرم :general208:همین پی تی
یه سایت وردپرسی همین امروز ساخته شده
تایتلش "تستی" هست
توش سلام دنیا داره
بعد اومده از من کپی کرده
یعنی اینا اول کپی هستن کم کم قالب و عنوان و اسم و رسم سایت رو مشخص میکنن :|
دوستان عزیز ...
رفیق به نظر خودت جمله ات دارای پارادوکس نیست.
کیفیت بالا و پشتیبانی خوب ارزونم باشه: دی
شاید صاحب این هاستینگ خودتون باشید ولی عیبی نداره جلوی خودتون میگم! دلقک تر از این هاستینگ وجود نداره توی دنیا!!!آره وجود داره خدایی تازه با یکیشون آشنا شدم یه سایت خودبمم روشه عالیه حرف نداره دوشواریم نداره اصلا
http://vpsgroups.com/
از طریق خواننده هایی که معروف نیست واسه پخش آهنگشون میتونی هزینه بگیریدوستان سایت موزیک درآمدش به جز پاپ اپ و هکاری در فروش چجوری میتونه خرجشو در بیاره؟