دیگه اخرای 2014 شد هنوز هم میگین شاید این آخرا بیاید ؟http://www.pazhoheshkade.ir/podcast/7/
رادیو پژوهش – برنامه هفتم: تغییرات را،در رادیو پژوهش،احساس کنید!
دیگه اخرای 2014 شد هنوز هم میگین شاید این آخرا بیاید ؟http://www.pazhoheshkade.ir/podcast/7/
رادیو پژوهش – برنامه هفتم: تغییرات را،در رادیو پژوهش،احساس کنید!
در نا امیدی بسی امید است...دیگه اخرای 2014 شد هنوز هم میگین شاید این آخرا بیاید ؟![]()
اون موقع رو ویلچر باید بیاددر نا امیدی بسی امید است...
ما رو سال 2018 هم امید داریم:دی
مدارک جدیدی ارائه شده که نشان دهنده بازگشت استاد،در سال 2018 است![]()
مهم اومدنه،که انشالله میاد!اون موقع رو ویلچر باید بیاد![]()
شاید صاحب این هاستینگ خودتون باشید ولی عیبی نداره جلوی خودتون میگم! دلقک تر از این هاستینگ وجود نداره توی دنیا!!!
هاست پربازدید، تاکید میکنم پربازدید خریده بودم، اونم روی هارد SSD سریع میخواستم کارامو انجام بدم رفتم وردپرس رو نصب کردم بعدش یکی دو هفته ای گذشتو هیچ کار نکردمو فقط وردپرس خالی نصب شده بود، به همین برکت قسم که فقط یک پست سلام دنیای وردپرس توی سایت بود، دوسه هفته ای گذشت بعدش روزی دو بار ایمیل میداد مصرف منابع شما زیاده سریعا ارتقا دهید سرویس خود را!!!!!!!!
منم که سریع فهمیدم این یک تکنیک بازاریابی الکیه که اتوماتیک تنطیم کردن الکی بگه مصرف شما زیاده دیگه اصلا سرویس رو تمدید نکردم و جوابشون رو هم ندادم، الانم که لیست ایمیلشون رو فروختن و یک شرکت هاستینگ دیگه همش داره واسم اسپم تبلیغاتی ارسال میکنه!!! شایدم مال خودش باشه اون هاستینگ دیگه هم! چون اون ایمیل رو فقط به همین سایت داده بودم
این بود review ما از این هاستینگ![]()
دوستان سایت موزیک درآمدش به جز پاپ اپ و هکاری در فروش چجوری میتونه خرجشو در بیاره؟
فک کنم کد verify رو تو وبسایتت نذاشتیدوستان این چیه تو گوگل وبمستر ؟
چی میگه ؟
مشاهده پیوست 717673
موضوع بعدی وضعیت ایندکسامه !! چرا این صفحه اینجوریه ؟ عادیه ؟
من این ایندکس رو آخر سر درنیوردم چی بود قضیش
مشاهده پیوست 717674
فک کنم کد verify رو تو وبسایتت نذاشتی
یک بار دیگه کد verify رو بگیر و بزار تو سایتت احتمالا حل میشه شاید قالبت رو عوض کردی یا به هر دلیل دیگه ای کد verify حذف شدهگوگل وبمستر کلا یه کد تکس به من داد اون اوایل که تو سایت گذاشتمش . دیگه چیزی نذاشتم
میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
البته مال من انجمنه ها
نوشته که ، ربات گوگل نمی تونه به سایت شما دسترسی داشته باشه ، مشکل از سرور میزبانی سایتتون هست.دوستان این چیه تو گوگل وبمستر ؟
چی میگه ؟
مشاهده پیوست 717673
موضوع بعدی وضعیت ایندکسامه !! چرا این صفحه اینجوریه ؟ عادیه ؟
من این ایندکس رو آخر سر درنیوردم چی بود قضیش
مشاهده پیوست 717674
اره درسته منم همینطورمیک سوال ، شما وقتی با پول نقد خرید میکنید ، بیشتر خرج میکنید یا وقتی از کارت های اعتباری استفاده میکنید ؟
نتیجه یک تحقیق نشون داده ، اکثر مردم وقتی با کارت های اعتباری خرید میکنن بیشتر خرج میکنن بین 15 تا 30 درصد ، دلیلش هم اینه کارت اعتباري حس پول واقعي را نداره.
من عادت دارم برم دم عابر بانک پول بگیرم و دستی پرداخت کنم . الان جزو کدوم دستم؟ :دییک سوال ، شما وقتی با پول نقد خرید میکنید ، بیشتر خرج میکنید یا وقتی از کارت های اعتباری استفاده میکنید ؟
نتیجه یک تحقیق نشون داده ، اکثر مردم وقتی با کارت های اعتباری خرید میکنن بیشتر خرج میکنن بین 15 تا 30 درصد ، دلیلش هم اینه کارت اعتباري حس پول واقعي را نداره.
باید اون کد رو بذاری تو قالب و بعد دکمه وریفای رو بزنی تا گوگل چک کنه ببینه گذاشتی یا نه. فکر کنم دکمرو نزدی :دیگوگل وبمستر کلا یه کد تکس به من داد اون اوایل که تو سایت گذاشتمش . دیگه چیزی نذاشتم
میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
البته مال من انجمنه ها
مال شماس؟اجاره تبلیغات ارزان :|
بیش از ۱۶ هزار ایپی روزانه :|
downloadsp.ir
صفحه تبلیغاتو ببینید :|
مهم زمان خریده که شما دوست داری پول رو تو دستت لمس کنی ، هنگام پرداخت اینطوری وقتی به صورت زنده میبینی پول ات کم میشه ، یادت میافته به چه بدبختی پول رو درآوردی ، بعدش هرچی دیگه ای که میخواهی بخری به نظرت بی مورد و غیر ضروری جلوه میده :دیمن عادت دارم برم دم عابر بانک پول بگیرم و دستی پرداخت کنم . الان جزو کدوم دستم؟ :دی
یک بار دیگه کد verify رو بگیر و بزار تو سایتت احتمالا حل میشه شاید قالبت رو عوض کردی یا به هر دلیل دیگه ای کد verify حذف شده
نوشته که ، ربات گوگل نمی تونه به سایت شما دسترسی داشته باشه ، مشکل از سرور میزبانی سایتتون هست.
باید اون کد رو بذاری تو قالب و بعد دکمه وریفای رو بزنی تا گوگل چک کنه ببینه گذاشتی یا نه. فکر کنم دکمرو نزدی :دی