گفتم یک سال|:
undisputed 2,3 رو بگیر اگه ندیدی
رتبه اول رو توی فیلمهای برتر صد سال اخیر گرفته
پیوندها هم تصاویر پس زمینه خوبی دارهمن فقط به عشق تصاویر پس زمینه bing رو باز میکنم !
یعنی هرچی فیلم قبل از 2014 هست رو دیدی ؟:|گفتم یک سالاینارو دیدم.
اگر همجین فیلمی رتبه اول رو توی فیلمهای برتر صد سال اخیر گرفته باشه ، باید در صنعت سینما رو تخته کرد.|:
undisputed 2,3 رو بگیر اگه ندیدی
رتبه اول رو توی فیلمهای برتر صد سال اخیر گرفته
بچه هارو فرستادیم میخ و تخته بیارناگر همجین فیلمی رتبه اول رو توی فیلمهای برتر صد سال اخیر گرفته باشه ، باید در صنعت سینما رو تخته کرد.
نه نیازی نیست بچه ها رو به زحمت بندازی ،آخه اگر این فیلم جزء فیلم های برتر 100 سال اخیر بود ، خود مردم تا حالا سینما رو درشون رو تخته کرده بود ، کارگردان ها هم خود سوزی دسته جمعی کرده بودن.بچه هارو فرستادیم میخ و تخته بیارن
یعنی تفریح خارجی ها همش اینه پس خوش به حال خودمون !شبکه های اجتماعی و خدماتی رو فاکتور بگیری میمونه، چورن![]()
نردیک یک ساله که فیلم خارجی دانلود نکردمچندتا فیلم برتر و باحال معرفی میکنید؟ (بخش فیلم رو پیدا نکردم تو پی تی)
همه رو نه ولی خوباشو دیدمیعنی هرچی فیلم قبل از 2014 هست رو دیدی ؟:|![]()
عکساشو دیدم خوشم نیومدبهترین فیلم سال تا اینجا boyhood بوده اونم با فاصله زیاد. حتما ببین
همه رو نه ولی خوباشو دیدم
عکساشو دیدم خوشم نیومد
اکشن و ترسناک و کمدی خوبه![]()
اینا + 22 Jump Streetهمه رو نه ولی خوباشو دیدم
عکساشو دیدم خوشم نیومد
اکشن و ترسناک و کمدی خوبه![]()
مگه دامنه رو رنک دار میکنن ؟ :general509:اونو که میزنن چیلتر میکنن میره
راستی دوستان کسی هست که دامنه رو برام رنک دار کنه؟
خوبه فقط اون پروانه رو برداره بهتر نمیشه ؟ :android06:دوستان ببینید کاور چطوری شده؟!!!خوبه؟!!
فیلم boyhood امسال اسکار رو شاخشه ، بهترین درام سال هست .بهترین فیلم سال تا اینجا boyhood بوده اونم با فاصله زیاد. حتما ببین
فقط recep ivedikاینا + 22 Jump Street
البته اینا اونایی هستن که هنوز پاکشون نکردم وگرنه زیاده![]()