اشتباه نگرفتی حاجی ... منتقل شدم شهر خودم روزی یا هر از چند روز میشه یه سر زد و رفت. هنوز 3 ماه دیگه مونده ...عه حاجی شوما از سربازی اومدی؟ امیدوارم اشتباه نگرفته باشم![]()
بله هستهنوز سرور نگرفتم. سرویسی هست که هم برای اندروید هم ویندوز بشه استفاده کرد. قطعی هم نداشته باشه ؟
اگه هست قیمت پ.خ کنید.
سلام دوستان
کسی در این زمینه نمیتونه کمک کنه؟
هاست دانلود بهتره یا وی پی اس؟
من نیاز به یک ترا فضا دارم جایی که معتبر باشه معرفی کنید؟
برا من 8-9 روز بیشتر نشد، خودت کاراش را زود انجام بدی زیاد طول نمیکشه... (حداکثر 10 روز)دریافت نماد چقدر طول میکشه اگر مدارک آماده و حاضر باشه؟
سلام اگه پولی به کارت میاد از وی پی ان میکرز بگیر عالیه. 3 4 ماهه دارم ازشون همیشه هم به راهه.سلام دوستان کسی وی پی ان یا فیلتر شکن که آی پی آمریکا باشه سراغ داره بهم معرفی کنه ؟
فرجاد جان پ.خ بعدی رو هم جواب بدهجواب دادم
اینقدر پ خ میاد میزارم هفته ای یه بار جواب میدم![]()
ی اکانت iDownload بگیر یا اکانت های افزایش سرعت شبانه!اگه کسی وی پی .ن با آی پی ایران داره بیزحمت معرفی کنه...برای دانلود با وی پی اس از سایتای فیلمی که آی پی خارجو بستن...راه دیگه ی هم باشه استقبال میکنم!
شبکه های اجتماعی و خدماتی رو فاکتور بگیری میمونه، چورنسلام خدمت همگی
خواستم بپرسم الان سایت خارجی پر بازدید و پر طرفدار چه سایت هایی هستند منظورم اینه که خارجیا بیشتر چه نوع سایت هایی رو دنبال میکنن تفریحی , دانلود فیلم یا چیز دیگه ؟
محدود میگیری همینه دیگهبدشانسی یعنی
حواست نباشه یه فیلم 49 دقیقه ای آنلاین پخش بشه :| :general210:
همونطور که گفتم ، مطالب زیاده و گستردگی اش هم زیاده ، من الان چندتا لینک میزام ، ببنید ، همش نیست ، اما برای آشنایی اولیه خوبه.خوشحال میشم منابعی که مطالعه کردی رو مطالعه کنم. زبان انگلیسی هست دیگه؟
|:نردیک یک ساله که فیلم خارجی دانلود نکردمچندتا فیلم برتر و باحال معرفی میکنید؟ (بخش فیلم رو پیدا نکردم تو پی تی)