AhangCity.CoM
Registered User
چرا حذف کردن؟عجب حروم زاده هایی توی اپارات پیدا میشن
طرف دوبار برای ویدئویی که 3 ماه روی سایت بود نظر داد نظرش رو تایید نکردم ریپورت داد ویدئو حذف شد
ویدیو مشکلی داشت؟
چرا حذف کردن؟عجب حروم زاده هایی توی اپارات پیدا میشن
طرف دوبار برای ویدئویی که 3 ماه روی سایت بود نظر داد نظرش رو تایید نکردم ریپورت داد ویدئو حذف شد
عکس جدید فک کنم از همه بیشتر بازدید بیارهسلام
دوستان یه سوالی برام پیش اومده در مورد بک لینک :
من مثلا توی کلمات عکس ، عکس 2015 ، عکس جدید میخوام بیام بالا.. بهترین کلمه ای که میتونم بک لینک بخرم و روی هر سه تا تاثیر داشته باشه چیه؟! یا باید برای هر کدوم جداگانه بک لینک بخرم؟
دمت گرم عزیزچند وقت پیش رو سیستم من هم یه همچین ویروسی افتاه بود. فایل ویروس رو پیدا کردم و با Unlocker حذف اش کردم.
سلام
دوستان یه سوالی برام پیش اومده در مورد بک لینک :
من مثلا توی کلمات عکس ، عکس 2015 ، عکس جدید میخوام بیام بالا.. بهترین کلمه ای که میتونم بک لینک بخرم و روی هر سه تا تاثیر داشته باشه چیه؟! یا باید برای هر کدوم جداگانه بک لینک بخرم؟
برای کلمه عکس جدید کاری نکنی بهتره. منم فک میکردم خوب ورودی بده.عکس جدید فک کنم از همه بیشتر بازدید بیاره
وقتی رو یه کلمه بیاید بالا بعد یه مدت خودش تو اکثر کلمات(مرتبط) بالا میاید
من 20 روز پیش سایت اضافه کردم درست کار میکنهدوستان کسی جدیدا سایت اضافه کرده به histats
من 2 تا سایت جدید اضافه کردم اما کانتر کار نمیکنه ..فقط سایتهایی که قبلا قبت کردم کانترش کار میکنه
نمیدونم مشکل از چیه قبلا یادمه سایت رو که اضافه میکردم از همون لحظه کانتر کار میکرد و امار رو میداد .. ممنونمن 20 روز پیش سایت اضافه کردم درست کار میکنه
تو ايران كه همه مرامي لايك ميكنن
شخصیت اینایی که هر چیزی که دخترا میذارن لایـــــک میکنن رو هم تشخیص میده؟؟؟
ایرانی ها فقط تو پیج بانو هستند :دی
نیازی به شناخت نداره که ....
تبلیغات پارسآنلاین در جدال رئال مادرید با اتلتیکو مادرید، چطور انجام شد؟محققان موفق شدند براساس لایکهای کاربر، شخصیت وی را حدس بزنند
http://www.zoomit.ir/it-news/internet-network/16812-facebook-like-psychometric-research
نظرات برخی از دوستان:
چه جالب. از 2 روز دیگه توی جام باشگاه های اروپا اگه تبلیغ راه پیمایی 22 بهمن رو ببینیم دیگه نباید تعجب کنیم
مثلا فرض کن رونالدو داره اوت دستی میندازه پشتش نوشته : پشمک حاج عبدالاه
خخخ دمت گرماین که چیزی نیست مثلامیخوان پنالتی بزنن پشت دروازه نوشته باشه مهمانسرای اکبرجوجه
واااااااااای یا مثلا htc m8 رو تابلو سمت چپ تبلیغ میشه یک متر اونورتر glx spider :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
این که چیزی نیست چند وقت دیگه این دستگاه ها اینقدر پیشرفت میکنن که رونالدو رو با کفش تن تاک نشون میدن!
این پایینی خیلی نابغه بوده!یه وقت جی ال ایکس تبلیغ نکنه!آبرومون میره
ایشون فیلم رو با فتوشاپ ویرایش میکنه!:general509: حالا بماند که اصلا چیزی توسط صدا و سیما ویرایش نشده و این تکنولوژی جدیده برای تبلیغات منطقه ای!فوتوشاپ حرفه ای به این میگن!
کلا بعضیا خیلی خوبن! مارو به زندگی امیدوار میکنن! خدا خیرشون بده!!!:general601:شاید منظورش این بوده که مسئولان ورزشگاه فتوشاپ کردند و سورس ـش رو به صداسیما دادند!
ظاهرا امروز زیاد نرمال داره کار نمیکنههای استات(HiStat) شمام چند ساعته قاطی کرده یا فقط برای من اینظوریه؟
های استات(HiStat) شمام چند ساعته قاطی کرده یا فقط برای من اینظوریه؟
l3est بلده فک کنمدوستان کسی اینجا C# به صورت حرفه ای بلده
یه پروژه هست ببینم می تونه انجام بده یا نه
حالا همچین حرفه ای هم نباشه می تونه بنویسه ساده هست زیاد سخت نیستمن ؟ دات نت ؟ حرفه ای ؟ شیب ؟
@signul چی هست پروژه ؟ دانشجوییه یا تجاری ؟ :general609:
با این تلویزیون واقعا دیدن برنامه های تلویزیون با رزولوشن 640*480 صداسیما دیدن داره. کلا بخای fit to screen تماشا کنی،کلا پیکسله