Hamidreza23
Registered User
کروم ورژن 39.0.2171.99 خیلی مسخرست
کند شده + هنگ میکنه
هی میخوام برم روی اپرا یا فایرفاکس هی نمیتونم. هی میخوام برم هی نمیتونم
دوتایی فَشارٍ بدیم بری؟کروم ورژن 39.0.2171.99 خیلی مسخرستکند شده + هنگ میکنه
من که از اول با فایر فاکس کار میکردم و میکنمکروم ورژن 39.0.2171.99 خیلی مسخرستکند شده + هنگ میکنه
@ufont چی میگه این؟سلام
از اونجایی که مشخصات دامین رو قلابی وارد کردم و در صورت فروش باید کپی کارت ملی و... بفرستم پس فروشش امکان پذیر نیست
من یه مدت میخوام شروع کنم ولی اصلا حسش نیستدوستانی که میخوان php یاد بگیرن اینو دانلود کنید!
http://ehsanavr.com/1201/videography/دانلود-فیلم-آموزش-کامل-و-جامع-php-به-زبان-ف/
خودم هنوز نگرفتمش ولی ehsanavr کارش درسته.
میگه هفته پیش منقضی شده دامین ,, یه راه حل میخواد بعد از ازاد شدن دوباره خودش بتونه ثبتش کنه@Del Monte دو راه داری هر وقت خواستی بفروشی کلن اکانت رو بهش بدی . راه دوم فتوشاپ
فتوشاپ کارت ملی کار هر کسی نیست@Del Monte دو راه داری هر وقت خواستی بفروشی کلن اکانت رو بهش بدی . راه دوم فتوشاپ
دقیقامیگه هفته پیش منقضی شده دامین ,, یه راه حل میخواد بعد از ازاد شدن دوباره خودش بتونه ثبتش کنه
بعد از اینکه تاریخ انقضاش فرا رسید به مدت 60 روز دامین قفل میشه و بعد 60 روز آزاد برای ثبتسلام
پس کی آزاد میشه؟
پس بعد از منقضی شدن کی میتونم با یوزر اصلیم دوباره بخرمش دامین رو؟
چکار کنم که دامین آزاد شد فرد دیگه ای دامین رو نقاپه و اولین کسی که بلافاصله بعد از آزاد شدن دامین رو میخره خودم باشم؟
مصرف بالای این کروم برای من اصلا یه دغدغه شده :|کروم ورژن 39.0.2171.99 خیلی مسخرستکند شده + هنگ میکنه
خب مشکل حل شد یه متغیر دیگه هم بایستی از نوع float تعریف می کردم!دوستان c++ کار هم اینجا هستن آیا؟!
من یه برنامه نوشتم بعد با اینکه نوع متغیر میانگین رو از نوع float تعریف کردم ولی میانگین رو اعشاری نمیزنه! و نزدیک ترین عدد به اون رو میزنه!!! به نظرتون مشکل از کامپایلر هست یا مشکل از کار منه! کامپایلر هم borland هست (فکر کنم شناخته شده نیست ولی دم دستم بود دیگه استفاده کردم ازش!)
borland مزخرفه واقعاااااادوستان c++ کار هم اینجا هستن آیا؟!
من یه برنامه نوشتم بعد با اینکه نوع متغیر میانگین رو از نوع float تعریف کردم ولی میانگین رو اعشاری نمیزنه! و نزدیک ترین عدد به اون رو میزنه!!! به نظرتون مشکل از کامپایلر هست یا مشکل از کار منه! کامپایلر هم borland هست (فکر کنم شناخته شده نیست ولی دم دستم بود دیگه استفاده کردم ازش!)
بنده از visual studio خوشم می آد ازشآره بیخوده ولی visual studio نسخه قدیمیش بود و سنگین بود و حوصله نصب نداشتم! کارمم عجله ای بود و بایستی برنامه رو سریع می نوشتم (هرچند که چند ساعتی معطلم کرد!) و دیگه کامپایلرهای دیگرو دانلود نکردم! چون اینترنت حجمیه باید تا شب وای میستادم! borland هم دم دست بود گفتم استفاده کنم! ولی در کل با همینم کارم راه افتادو برنامه رو نوشتم!
شما چه کامپایلری رو پیشنهاد می کنید؟!
فقط توربوborland مزخرفه واقعاااااا
چه جالب اینجا همه c++ کار بودن رو نمیکردن!!!فقط توربو:general707: