ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
طوری میگی ( مطالب اختصاصی شما ) فکر می کنم یه سایت اسپم دارم
![bf1.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fsmiley.ufont.ir%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F01%2Fbf1.gif&hash=b67381882b7e5140b43145b9028f2d45)
طوری میگی ( مطالب اختصاصی شما ) فکر می کنم یه سایت اسپم دارم
حاژی با این آیکن های شیپی بسازآخه انقدر سایت اسپم زیاد شده مطلب اختصاصی میبینم تعجب میکنم.
برای برنامه اندروید دکمه چیزی داری رو سایت ؟
کارت ملی جعل میکنی؟
خیلی تلاش کردم رو این جمله نخندم ولی نشدبنده از visual studio خوشم می آد ازش
از وقتی وارد فرهنگستان شدم همچین شدم من مقصر نیستمخیلی تلاش کردم رو این جمله نخندم ولی نشد
آواتار متحرکم تقدیم به تو
پس عادل به تو هم اس ام اس داداز وقتی وارد فرهنگستان شدم همچین شدم من مقصر نیستم
حجم دیتا بیس 300 مگابایتهاول تو phpmyadmin هاست یا xampp و wamp و... ایمپورتش کن بعد این دستور رو بزن
SELECT email FROM blogs
برای تست آپتایم نباید زیاد مهم باشه! هر کدوم ارزون تر بود میتونید انتخاب کنید!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/
+ @MOHAMMAD026_1 هم وی پی اس ارزون قیمت داره.
سلام
من پارسال میخواستم یه سایت غیر مجاز بزنم (خیالتون راحت سوکسی نبود) برای همین یه دامین ir ثبت کردم براش با مشخصات قلابی
الان کارم نگرفت ولی دامینش خوبه برای همین میخوام انتقالش بدم به حساب اصلیم تو نیک
از اونجایی که مشخصات دامین رو قلابی وارد کردم و در صورت فروش باید کپی کارت ملی و... بفرستم پس فروشش امکان پذیر نیست
الان چه راهی وجود داره برای انتقال این دامین به حساب اصلیم تو نیک؟
دامین هفته پیش منقضی شده
با یوزر اصلیم هم میخوام بخرمش میگه موجود نیست و قبلا ثبت شده...پس کی آزاد میشه؟
پس بعد از منقضی شدن کی میتونم با یوزر اصلیم دوباره بخرمش دامین رو؟
چکار کنم که دامین آزاد شد فرد دیگه ای دامین رو نقاپه و اولین کسی که بلافاصله بعد از آزاد شدن دامین رو میخره خودم باشم؟
اینم بگم که منم قبلا مشخصاتمو اشتباه زده بودم مدارک بفرست مراحل داره خودش حل میکنه..در صورت سپری شدن موعد انقضا دامنه؛ احتمال امکان تمدید آن تا ۲۸ روز با هزینه معمول وجود دارد. پس از گذشت ۳۰ روز از تاریخ انقضا با توجه به شرایط مختلف رجیسترر ها ممکن است با دریافت جریمه (بعضا سنگین) دامین را برای مالک فعلی تمدید کنند. این جریمه در دامین های بین المللی یکصد دلار است؛ که هزینه بسیار بالایی است. در صورت عدم تمدید به هر نحو طی ۶۵ تا ۷۵ روز معمولا دامین مجدد برای ثبت عموم آزاد میگردد؛ و اگر دامینی نام مناسبی داشته باشد و یا سایت آن در زمان فعالیت ارزشی از لحاظ رتبه در موتورهای جستجو داشته باشد؛ بایست با نام دامین وداع کنید چون بلافاصله پس از آزاد شدن توسط روبوت های شرکتهای دلال؛ دامین ثبت خواهد شد.
آقا من از آموزش های این سایت خیلی خوشم اومده.برای این یه کاری بکنیم.:general601:به نظرم آموزشاش عالی هستیه آموزش اندروید هست (دانلودی) قیمتش 56000.
نیازمند 3-4 نفر برای اینکه شریکی دانلودش کنیم
هرکی میخواد پ.خ بده.
با تشکر اینی که گفتی یعنی چی؟لطفا زیر دیپلماگه 18 نفر دیگه به جز ما بیان من هستم
به ترتیب یوزر رو میگیریم دانلود میکنیم میدیمش به بعدی.
پ.ن : لینکشو بزار تو یکی از سایت های anonymous با تشکر :|
با تشکر کاملا حق با شما بود:general208:منظورم این بود که لینک رو تو سایتی مثل این بزار. الان صاحب سایت رفر های آمارگیرش رو چک کنه میاد اینایی که نوشتی رو میخونه :|
پس از همون @MOHAMMAD026_1 میگیریم.
آقا چرا اینقدر پیچیدش می کنی؟! افزونه میخواد چیکار؟!!! به همین سادگی که خواهید دید انجام میشه!آقا غلط کردم اومدم رو کروم:general208:برا زدن این پست سه بار سیستم هنگ کرد و مجبور به ریستارت شدم:general607:
یکی یه افزونه برا بک آپ گرفتن از بوکمارک و رمز ها و ... برای کروم پیشنهاد بده لطفا.(برای کوچ رو فایرفاکس:general705![]()