• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Tikweb

Registered User
لایک‌ها
136
دوستان دامین دات کام بعد از اینکه مدتش تمام شه قفل میشه برای یه مدت؟
بله برای 60 روز ، بعدش برای ثبت ازاد میشه

یه هاستینگ با ارائه فضای نامحدود معرفی کنید ..
فضای نامحدود وجود نداره همونطور که هارد نامحدود وجود نداره
پیشنهاد میکنم دنبال همچین هاستینگ هایی نباشید چون مطمئننا بعد یک مدت محدودیت ها رو متوجه میشید...

هاست نامحدود رو برای چه کاری میخواید ؟

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
امروز چه مفید شدی:D
مال بانک صادرات کار نمیکنه:confused:
باید مدیر این بخش بشم لیاقتشو دارم برم برای مدیر شدن درخواست پر کنم بفرستم برای احسان
بی دروپیکر تر از بانک صادرات نداریم کلآ چیش کار میکنه که یو اس اس دیش کار کنه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
بله برای 60 روز ، بعدش برای ثبت ازاد میشه

فضای نامحدود وجود نداره همونطور که هارد نامحدود وجود نداره
پیشنهاد میکنم دنبال همچین هاستینگ هایی نباشید چون مطمئننا بعد یک مدت محدودیت ها رو متوجه میشید...

هاست نامحدود رو برای چه کاری میخواید ؟
خیلیا میفروشن اما خب..

برای یه سیستم که حجمش زیاده و هر روز زیادتر میشه کلا حجم زیادی میخوام

Tikweb

Registered User
لایک‌ها
136
خیلیا میفروشن اما خب..

برای یه سیستم که حجمش زیاده و هر روز زیادتر میشه کلا حجم زیادی میخوام

شما سایت های معتبر ببینید هیچ وقت هاست نامحدود نمیدن
شاید نمایندگی نامحدود بدن اما هاست خیر

شما دقیق بگید ما بهتون پیشنهاد بدیم چه انتخاب براتون بهتر خواهد بود
دقیق اسکریپت و یا سایت مشابه رو بگید

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
به نقل از Mostafa Pourali
امشب رفتم اون طرف شهر، انتهای سیمتری طلاب (مشهد) یا همون خیابون مفتح . شنیده بودم که یه فلافل فروشی هست که به صورت سلف سرویس میده. فلافل کارون . جاتون خالی عجب چیزی بود و با قیمت 3000 تومن یه چیزی میداد که حقیقتا سیر که میشدی بماند، کیفیت خوب و همه چیز تمیز و مرتب . تا اینجا همه چیز اوکی بود . علیرغم اینکه خیلی شلوغ بود ، وارد صحبت شدم با صاحب مغازه ، گفتم آقا بذارید یه عکس بگیرم به دوستام نشون بدم ، گفت بگیرین اما با کیفیت ترش توی اینترنت ، پیج فیسبوکمون هست ! گفتم آها !! گفت سایت ما هم اطلاعات کامل داره یکی دو روزه دامنه اش تموم شده تمدید نکردم ! کم کم داشتم تعجب میکردم. از من پرسید شما کارتون چیه ؟ گفتم طراح وب هستم . گفت خوبه، منم سایت رو با جوملا راه انداختم قالب زدم براش !!! داشتم تعجب میکردم، فلافلی کجا، آشنایی با وب کجا . بعد گفت اتفاقا با کلمه فلافل اومده بودیم بالا تو گوگل، اما الگوریتم پاندا که اومد دیگه یه خورده رفتیم پایین ، اینجوریا دیگه حالا داریم روی سئوش کار میکنیم! ما رو میگی :general707::general705::general611:

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
به نقل از Mostafa Pourali
امشب رفتم اون طرف شهر، انتهای سیمتری طلاب (مشهد) یا همون خیابون مفتح . شنیده بودم که یه فلافل فروشی هست که به صورت سلف سرویس میده. فلافل کارون . جاتون خالی عجب چیزی بود و با قیمت 3000 تومن یه چیزی میداد که حقیقتا سیر که میشدی بماند، کیفیت خوب و همه چیز تمیز و مرتب . تا اینجا همه چیز اوکی بود . علیرغم اینکه خیلی شلوغ بود ، وارد صحبت شدم با صاحب مغازه ، گفتم آقا بذارید یه عکس بگیرم به دوستام نشون بدم ، گفت بگیرین اما با کیفیت ترش توی اینترنت ، پیج فیسبوکمون هست ! گفتم آها !! گفت سایت ما هم اطلاعات کامل داره یکی دو روزه دامنه اش تموم شده تمدید نکردم ! کم کم داشتم تعجب میکردم. از من پرسید شما کارتون چیه ؟ گفتم طراح وب هستم . گفت خوبه، منم سایت رو با جوملا راه انداختم قالب زدم براش !!! داشتم تعجب میکردم، فلافلی کجا، آشنایی با وب کجا . بعد گفت اتفاقا با کلمه فلافل اومده بودیم بالا تو گوگل، اما الگوریتم پاندا که اومد دیگه یه خورده رفتیم پایین ، اینجوریا دیگه حالا داریم روی سئوش کار میکنیم! ما رو میگی :general707::general705::general611:

45530159958564460800.jpg

فلافل سمبوسه کارون
این باید وب مستر بوده باشه بعد رفته فلافلی باز کرده... یعنی یه همچنین آینده ای در انتظار ما وب مستراست؟ آقا فلافلی خیلی ستمه بیاید جمع بشیم چند نفر پول بذاریم از همین الان کله پزی راه بندازیم زودتر از این شغل وب مستری بزنیم بیرون به نفعمونه

Last edited:

rouzegar1365

Registered User
لایک‌ها
143
45530159958564460800.jpg

فلافل سمبوسه کارون
این باید وب مستر بوده باشه بعد رفته فلافلی باز کرده... یعنی یه همچنین آینده ای در انتظار ما وب مستراست؟ آقا فلافلی خیلی ستمه بیاید جمع بشیم چند نفر پول بذاریم از همین الان کله پزی راه بندازیم زودتر از این شغل وب مستری بزنیم بیرون به نفعمونه
عزیز فلافلی تو شهر های جنوبی ماهانه + 30 میلیون در میاره !

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
عزیز فلافلی تو شهر های جنوبی ماهانه + 30 میلیون در میاره !
حقیقته تو همین تهران فلافلی داریم جنسیس کوپه زیر پاشه. الان تو فکر بودم اگه فلافلی زدم اسمشو بذارم فلافلی لبخند قالبای فلافل هم سفارش میدم 2 تا چشم و یه لبخند داشته باشه طرحش بیفته رو فلافل برند بشه معروف بشم یه مدل فلافل به اسم فلافل هندی هم درست میکنم تند تند از دهن مشتری آتیش بیاد بیرون حسابی اسم در میکنم

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
تو پوشه اسپم ایمیل من هر لحظه چندتا ایمیل اسپم میاد . روزی هزار تا میشه ، راهی هست جلوی اینارو بگیرم؟

• Like
Reactions: cms

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
تو پوشه اسپم ایمیل من هر لحظه چندتا ایمیل اسپم میاد . روزی هزار تا میشه ، راهی هست جلوی اینارو بگیرم؟

خوش بحالت اسپمایی که برای من میاد بجای اینکه بره تو پوشه اسپم میره تو اینباکس. باید از یاهو نقل مکان کنم به یه سرویس دیگه

14486260457236466920.png

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سایتی سراغ دارید که لیست همه ی ساب دامینهای یه دامنه رو نشون بده؟ چندتا دیدم همه محدودیت دارن.
از گوگل هم نمیتونم استفاده کنم.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
از جیمیل استفاده کن. فیلتر بزار روش. یک راست حذف بشه....

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
روی ایمیل مربوطه کلیک راست کن و گزینه Not My Email رو بزن
دیگه برات نمیاد

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
بالا