• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
به نظرتون سايتي مثل gahar.ir

حقش هست
Rank inIran
icon_tip.png

ir.png
401

باشه در حالي كه ما پاره بشيم از منابع لاتين تصاوير جمع اوري كنيم محتوا توليد كنيم اين سايتم بدون هيچ زحمتي بياد مطالب رو كپي كنه و واتر مارك ها تصاوير رو برداره واتر مارك خودش رو بزنه و از محتواي كه ديگران توليد مي كنند مفت خوري كنه برسه به الكساي 401 ما هم روي ده هزار سگ دو بزنيم

اين دو تا لينك رو براي نمونه ميزارم عارش مياد لينك منبع رو بزنه
http://gahar.ir/مدل-لباس-عروس-شیک-2015/

http://1moda.ir/مدل-لباس-عروس-هاي-منحصر-به-فرد/

http://gahar.ir/مدل-مبلمان-سلطنتی-2015/

http://1moda.ir/مدل-مبلمان-سلطنتي/

از اين به بعد نه پول نويسنده ميدم نه خودم دنبال مطلب تو منابع لاتين ميگردم بهترين راه كپي كاري هست
من ک چن وقت پیش بهت گفتم کپی کن! تازه ب این نتیجه رسیدی؟

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
من ک چن وقت پیش بهت گفتم کپی کن! تازه ب این نتیجه رسیدی؟

حرف هاي تو رو بايد با طلا نوشت اولين روزي كه سايت رو بالا اوردم گفتي كپي كن زياد دنبال پست اختصاصي نباش

بازم دير نشده ميشينم چند تا سايت ايراني پيدا ميكنم مطالبشون رو كپي ميكنم

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
الان داشتم دامنه metal-detectors.ir/ رو تو پارسکو میذاشتم برای فروش موقع تعیین قیمت یهویی "محمد هستم" اومد تو ذهنم گفت قیمت بالا بدی دودمانتو به باد میدم گرخیدم قیمت رو 15هزارتومن زدم
آقا ما همچین جسارتی نمیکنیم!;) اصلا بذار 150 میل! خریدار داشته باشه خیلی هم خوبه!:D اون دفعه هم جنبه شوخیانه داشت حرفم ولی آخه خیلی گرون بود اون دامنه 4,500,000 ! اگر کسی با این قیمت بخره به نظرم معجزس! بازم نمیدونم شاید قیمتت درست بوده باشه! آخه من تو کار خرید و فروش دامنه نیستم ولی کلی و نسبی در مورد اون قیمت نظر دادم!!!:)
به نظرتون سايتي مثل gahar.ir

حقش هست
Rank inIran
icon_tip.png

ir.png
401

باشه در حالي كه ما پاره بشيم از منابع لاتين تصاوير جمع اوري كنيم محتوا توليد كنيم اين سايتم بدون هيچ زحمتي بياد مطالب رو كپي كنه و واتر مارك ها تصاوير رو برداره واتر مارك خودش رو بزنه و از محتواي كه ديگران توليد مي كنند مفت خوري كنه برسه به الكساي 401 ما هم روي ده هزار سگ دو بزنيم

اين دو تا لينك رو براي نمونه ميزارم عارش مياد لينك منبع رو بزنه
http://gahar.ir/مدل-لباس-عروس-شیک-2015/

http://1moda.ir/مدل-لباس-عروس-هاي-منحصر-به-فرد/

http://gahar.ir/مدل-مبلمان-سلطنتی-2015/

http://1moda.ir/مدل-مبلمان-سلطنتي/

از اين به بعد نه پول نويسنده ميدم نه خودم دنبال مطلب تو منابع لاتين ميگردم بهترين راه كپي كاري هست

اينم سايت من
5wxzd8b9q68rwf8pz187.png

اندازه يه فروم پيچ ويو دارم ولي خبر خون اسپم ها و... نميزارن پيشرفتي باشه
واقعا به همه حق میدم! وضع خیلی خرابه!!! یعنی خیلی خرابه ها!!! طوری که تو حرف نمیگنجه!!! البته این حرفم به معنای رد کپی یا تصدیق اون نیست! در کل میخواستم همدردی کنم!!

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
حرف هاي تو رو بايد با طلا نوشت اولين روزي كه سايت رو بالا اوردم گفتي كپي كن زياد دنبال پست اختصاصي نباش

بازم دير نشده ميشينم چند تا سايت ايراني پيدا ميكنم مطالبشون رو كپي ميكنم
کپی کاری تخصص میخواد بک لینک بالا... تبلیغات... دسته بندی حرفه ای و غیره.... این شانسی که ماها داریم تا کپی کنیم گوگل از نتایج حذفمون میکنه

:))
فرجاد اومد گفت که میشه 38 تومن !
شما اومدی گفتی 38 گرونه ، فلان جا میده 37.900 ! بحث سر این بود که من کاملا فریز شدم از استدلال بی نظیر شما :D

چرا متوجه نمیشم:general208:

آقا ما همچین جسارتی نمیکنیم!;) اصلا بذار 150 میل! خریدار داشته باشه خیلی هم خوبه!:D اون دفعه هم جنبه شوخیانه داشت حرفم ولی آخه خیلی گرون بود اون دامنه 4,500,000 ! اگر کسی با این قیمت بخره به نظرم معجزس! بازم نمیدونم شاید قیمتت درست بوده باشه! آخه من تو کار خرید و فروش دامنه نیستم ولی کلی و نسبی در مورد اون قیمت نظر دادم!!!:)
دامنه اسم و فامیل خوب فروش میره یه دامنه اسم دیگه دارم خیلی رنده اسم چند میلیون نفره! مشتریا هویز میکنن پیشنهاد خرید به ایمیلم میفرستن دلم نمیاد بفروشم.. جدیدآ هم یه دامنه نام خانوادگی فروختم که میشه گفت ارزون فروختم، پشیمون نشدم ولی تجربه شد قیمت رو نشکونم

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

واقعا به همه حق میدم! وضع خیلی خرابه!!! یعنی خیلی خرابه ها!!! طوری که تو حرف نمیگنجه!!! البته این حرفم به معنای رد کپی یا تصدیق اون نیست! در کل میخواستم همدردی کنم!!
کلا دوس داری تو همه چی نظر بدی:D
سلام دوستان
به کمکتون نیاز دارم
10 تا کافینت رفتم ولی همشون گفتن بلد نیستن
یه دامنه خریدم بهم گفتن که باید به صورت دستی متن هاشو بنویسم
کسی هست که فایل pdf برام تغییر بده
برای رضای خدا
چه متنی رو؟

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253

در كل نميشه چيزي گفت بايد مات مبهوت بشيني به افق نگاه كني:general208:

من هم كپي رو نه رد ميكنم نه تصديق اگه همه تو سايت ها پست اختصاصي بزنن كه نميشه بايد يه تعدادي از سايت ها هم كپي كنند
ولي حداقل كپي ميكنيم يه لينك منبع بزنيم حداقل به زحمتي كه طرف كشيده احترام بزاريم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

من هم كپي رو نه رد ميكنم نه تصديق اگه همه تو سايت ها پست اختصاصي بزنن كه نميشه بايد يه تعدادي از سايت ها هم كپي كنند
ولي حداقل كپي ميكنيم يه لينك منبع بزنيم حداقل به زحمتي كه طرف كشيده احترام بزاريم
از سایت من کپی میکردن منبع را وبلاگ خودشون میزدن:D گوگل هم اونا را می آورد بالا:general210: برای همین دیگه کلا مطلب اختصاصی نمی نویسم. البته کپی هم نمیکنم. این قدر دیر آپدیت میکنم الکسام از 7-8 هزار رسیده به 30 الی 35 هزار. به نظرم برای بالا موندن باید زود به زود آپدیت کرد حالا چه اختصاصی و چه کپی و مطالب جفنگ! گوگل اونقدری شعورش نمیرسه که کیفیت مطلب را تشخیص بده. البته اگه مقید باشید مطلب کپی نذارید و مطلب اختصاصی هم ننویسید کلا به قعر اینترنت سقوط خواهید کرد و برای همیشه نقشتان از صحیفه هستی محو خواهد شد:D:general707:

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
دوستان تو یک معامله 20 تومن کم آوردم اگه از دوستانی که اطمینان به بنده داردند تا فردا شب که قرض شو پس بدم

• Like
Reactions: cms

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
دوستان به نظرتون الان روزانه چند نفر ایرانی میان نت ؟

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
دامنه اسم و فامیل خوب فروش میره یه دامنه اسم دیگه دارم خیلی رنده اسم چند میلیون نفره! مشتریا هویز میکنن پیشنهاد خرید به ایمیلم میفرستن دلم نمیاد بفروشم.. جدیدآ هم یه دامنه نام خانوادگی فروختم که میشه گفت ارزون فروختم، پشیمون نشدم ولی تجربه شد قیمت رو نشکونم
حتما همینطوره! من کلا تو کار خرید و فروش دامنه نیستم! یعنی اصلا دلم نمیاد برای دامنه به کسی پول اضافی بدم!!!
کلا دوس داری تو همه چی نظر بدی:D
ماشالا تعداد تشکرارو !!!!! همه موافقن باهات!!! چقدر من محبوبم! تا یکی در موردم یه چی میگه صدتا تشکر میخوره! ای روزگارررررررررررررر...:(
ولی کلا مردم ایران از همه چیز مطلع هستن! مردم ایران مردم های بدونی هستن!!!
http://www.aparat.com/v/2FLoK/مهران_مدیری_-_انسانهای_بدون

آره باز منبع رو با لینک بذاری خیلی بهتره!!! ولی متاسفانه کمتر سایتی هست که رعایت کنه این موردو!!!
از سایت من کپی میکردن منبع را وبلاگ خودشون میزدن:D گوگل هم اونا را می آورد بالا:general210: برای همین دیگه کلا مطلب اختصاصی نمی نویسم. البته کپی هم نمیکنم. این قدر دیر آپدیت میکنم الکسام از 7-8 هزار رسیده به 30 الی 35 هزار. به نظرم برای بالا موندن باید زود به زود آپدیت کرد حالا چه اختصاصی و چه کپی و مطالب جفنگ! گوگل اونقدری شعورش نمیرسه که کیفیت مطلب را تشخیص بده. البته اگه مقید باشید مطلب کپی نذارید و مطلب اختصاصی هم ننویسید کلا به قعر اینترنت سقوط خواهید کرد و برای همیشه نقشتان از صحیفه هستی محو خواهد شد:D:general707:
شعور گوگل که مثل ما درسته نمیرسه ولی از یه معیارهایی تشخیص میده که مطلب خوب بوده یا نه!!! مثلا میزان زمانی که طرف تو اون صفحه که جستجو کرده میمونه یا میزان فرار از سایت! اینکه مطلب کپی هست یا اختصاصی و پیج اتوریتی و بک لینک و لینک بیلدینگ و چیزای دیگر هم که خب جزو معیارها هستن!!!
البته میدونم همتون میدونید این چیزارو که گوگل میتونه بدونه یه سایت خوبه یا بد و میدونم که چیزهایی که من میدونمو شما هم میدونید و فقط خواستم بدونید که منم میدونم (@siavashx میدونی که منظورم از این پاراگراف تو بودی که باز تیکه نندازی به ما؟!!!:D)

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
@محمد

اشتباه میکنی، گوگل از آمار آنالیتیکس برای رتبه بندی استفاده نمیکنه! کلا گوگل از لحاظ فنی امکان این را نداره بانس ریت سایت را بفهمه مگر همون آنالیتیکس که مطمئن باش استفاده از اطلاعاتش نقض حریم خصوصی هست،

فقط همون کلیک ریت را استفاده میکنه

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
سلام دوستان
به کمکتون نیاز دارم
10 تا کافینت رفتم ولی همشون گفتن بلد نیستن
یه دامنه خریدم بهم گفتن که باید به صورت دستی متن هاشو بنویسم
کسی هست که فایل pdf برام تغییر بده
برای رضای خدا
احتمالا منظورتون اینه : اولی برا انتقال دامین و دومی برا تایید یه سری دامنه های خاص کاربر داره ...
help.jpeg

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
این بامیلو دیگه تا کجاها که تبلیغ نکرده یه لحظه گذرم افتاد به سایت freebitco. in دیدم تو این سایت هم تبلیغ کرده :|
در رابطه با بامیلو یکی میگفت :
این مال شرکت راکت اینترنت هستن که میان ایده های قبلی رو کپی میزنن و موفق میارنشون بالا
در اصل صاحب امتیازش یه شرکت المانیه که نفرگیر اورده تو ایران چندتا پروژه از جمله بدوفود و این سایت رو زدن

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
در رابطه با بامیلو یکی میگفت :
این مال شرکت راکت اینترنت هستن که میان ایده های قبلی رو کپی میزنن و موفق میارنشون بالا
در اصل صاحب امتیازش یه شرکت المانیه که نفرگیر اورده تو ایران چندتا پروژه از جمله بدوفود و این سایت رو زدن

ها! مگه مال بچه های اینجا نیست؟

بالا