learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
خود ما هم پادو تو خیاطی بودیم و الآن مثلا طراح وب !!به نقل از Mostafa Pourali
امشب رفتم اون طرف شهر، انتهای سیمتری طلاب (مشهد) یا همون خیابون مفتح . شنیده بودم که یه فلافل فروشی هست که به صورت سلف سرویس میده. فلافل کارون . جاتون خالی عجب چیزی بود و با قیمت 3000 تومن یه چیزی میداد که حقیقتا سیر که میشدی بماند، کیفیت خوب و همه چیز تمیز و مرتب . تا اینجا همه چیز اوکی بود . علیرغم اینکه خیلی شلوغ بود ، وارد صحبت شدم با صاحب مغازه ، گفتم آقا بذارید یه عکس بگیرم به دوستام نشون بدم ، گفت بگیرین اما با کیفیت ترش توی اینترنت ، پیج فیسبوکمون هست ! گفتم آها !! گفت سایت ما هم اطلاعات کامل داره یکی دو روزه دامنه اش تموم شده تمدید نکردم ! کم کم داشتم تعجب میکردم. از من پرسید شما کارتون چیه ؟ گفتم طراح وب هستم . گفت خوبه، منم سایت رو با جوملا راه انداختم قالب زدم براش !!! داشتم تعجب میکردم، فلافلی کجا، آشنایی با وب کجا . بعد گفت اتفاقا با کلمه فلافل اومده بودیم بالا تو گوگل، اما الگوریتم پاندا که اومد دیگه یه خورده رفتیم پایین ، اینجوریا دیگه حالا داریم روی سئوش کار میکنیم! ما رو میگی :general707::general705::general611:
توی کرج 4 راه طالقانی یه فلافلی هست که سودش 50 برابر ..... هست اونتی که فلافل میزنه سجاد هست که سمبوسه هم میزنه مخ php هست اما میگه درامدم اینجا بیشتر از وبه
حرفشو قبول ندارم ولی خو بدم نمیگه یه زمونی هم سایتش رو راه انداخته بود
اینجا ایثرانه عادیه این چیزا که دکتراش به جای مطب دارن ساختمون سازی میکنن مهندساش دست فروشی و ....
دوستان برنامه نویس اندروید خوب کسی سراغ داره که قیمت های فضایی نده ؟
هعی ...