از دوستان کسی پرینتر 1102w نداره؟ من این دستگاه را دارم حالا میخوام روی مقوا A4 پرینت بگیرم؟ پرینتر خراب نمیشه؟
افزونه ربات نویسنده سراغ دارید که بتونه بعضی از کلمات رو با کلماتی که بهش میدیم عوض کنه؟؟
منظورتون از ربات همین فید خوان ها هستن؟دوستان کسی میتونه کمک کنه؟!
چرا نشه ؟دوستان کسی میتونه کمک کنه؟!
آره جفتش رو حساب میکنه . اولی 15 ریال دومی 10 ریال اگر تبلیغ نشون بده . اگه تبلیغ نداشته باشه جفتش هر کدوم 5 ریال23تان یه سوال
توی فیس نما کد پاپ اپ دو بار در روز که بزاریم هر دو بار رو حساب میکنه ؟
چرا نشه ؟
البته دستی میشه یعنی شما مثلا 10 تا کلمه میدی میگی با 10 تا دیگه ریپلیس بشن . یا 10 تا کلمه میدی میگی هرچی از این 10 تا بودن رو با یک کلمه جایگزین کنه .
آره جفتش رو حساب میکنه . اولی 15 ریال دومی 10 ریال اگر تبلیغ نشون بده . اگه تبلیغ نداشته باشه جفتش هر کدوم 5 ریال
امروز یه مطلبی تو یه بلاگ خارجی خوندم در مورد ساختار لینک های مرجع گوگل .
تا حالا شده به لینک هایی که سایت های آمارگیر ثبت میکنن که مثلا فلانی تو گوگل اینو سرچ کرده و از این آدرس اومده تو سایت شما , توجه کنید .
خب میدونستین تو این لینک ها مینویسه که مثلا سایت شما رتبه چندم بوده تو اون صفحه ؟ ( پارامتر cd ) یا مثلا یوزر توی جستجوی اصلی سایت شما رو دیده یا از جستجوهای مرتبط سایت شما رو دیده ؟ ( پارامتر sa )
البته بعضی لینک های مرجع گوگل اینا رو ندارن .و نمیدونم چرا
بخونید برای اسپمر های عزیز و scraper های پر سعی و تلاش خوبه
http://www.t75.org/2012/06/deconstructing-googles-url-search-parameters/
بلهمنظورتون از ربات همین فید خوان ها هستن؟
بله منظورم همین هست.چرا نشه ؟
البته دستی میشه یعنی شما مثلا 10 تا کلمه میدی میگی با 10 تا دیگه ریپلیس بشن . یا 10 تا کلمه میدی میگی هرچی از این 10 تا بودن رو با یک کلمه جایگزین کنه .
آره جفتش رو حساب میکنه . اولی 15 ریال دومی 10 ریال اگر تبلیغ نشون بده . اگه تبلیغ نداشته باشه جفتش هر کدوم 5 ریال
امروز یه مطلبی تو یه بلاگ خارجی خوندم در مورد ساختار لینک های مرجع گوگل .
تا حالا شده به لینک هایی که سایت های آمارگیر ثبت میکنن که مثلا فلانی تو گوگل اینو سرچ کرده و از این آدرس اومده تو سایت شما , توجه کنید .
خب میدونستین تو این لینک ها مینویسه که مثلا سایت شما رتبه چندم بوده تو اون صفحه ؟ ( پارامتر cd ) یا مثلا یوزر توی جستجوی اصلی سایت شما رو دیده یا از جستجوهای مرتبط سایت شما رو دیده ؟ ( پارامتر sa )
البته بعضی لینک های مرجع گوگل اینا رو ندارن .و نمیدونم چرا
بخونید برای اسپمر های عزیز و scraper های پر سعی و تلاش خوبه
http://www.t75.org/2012/06/deconstructing-googles-url-search-parameters/
لول . لینک خرید چی ؟بله
بله منظورم همین هست.
میتونید یه لینک خرید از این افزونه بدید؟!
ساختنش که حتمی میشه.لول . لینک خرید چی ؟
من فقط گفتم اینجوری میشه انجام داد .
اگه بخواین میشه پیاده کرد . پی ام بدید تا با هم کنار بیایم . یا این که دنبال پلاگین های search & replace توی وردپرس پلاگینز بگردید .
@Hamid2day لطفا در صورت امکان بازش کنید بستنش مثه پاک کردن صورت مسئله هست به نظر منتاپیک ریپورت اسپمر ها بسته شد |:
اسپمرا به چیزی که میخواستن رسیدن:|تاپیک ریپورت اسپمر ها بسته شد |:
برو بیخواب سیاوش :|اسپمرا به چیزی که میخواستن رسیدن:|
مشکلی نداشتهکسی وردپرس رو آپدیت کرده؟!مشکلی نداره؟