اول بگم که میدونم شاید به من ربطی نداشته باشه
چقدر زود :دیhttp://forum.persiantools.com/threads/هماهنگی-برای-یک-شورای-وبمسترها-_-قرار-در-الکامپ-در-حال-تصمیم-گیری-شما-هم-دعوتید.636713/page-4
این تاپیکه رو الان دیدم :دی
همو دیدن ندیدن میبینن خواهن دید !؟
میشه راحت تولید کردکسی همکاری در فروشی که کمربند انفجاری داشته باشه نمیشناسه؟
۶۰ درصد بازدید کنندهام از پاکستانه :|
آره همونه . قبلن کار میکرد الان دوباره خواستم ازش استفاده کنم کار نکرد وردپرس 4.1.1این همونه که من خودم نوشته بودم ؟
رو لوکال الان تست کردم درست بود . تو چه نسخه ای از وردپرس گذاشتین ؟
نه
با گزارش که درست نمیشن چون اینهمه گزارش داده شد ولی انگار نه انگار. باید راه دیگه ای پیدا کرداول بگم که میدونم شاید به من ربطی نداشته باشه
- سیاوش خودت هم میدونی باز که بشه باز میشه محل تبلیغ انواع نرم افزار و اسکریپت اسپم همونطور که قبلا هم شده .
حالا 2 راهکار داره . یا مثل همین بخش هی بیایم پاک کنیم که انواع و اقسام فحش و دری وری میاد برامون که چرا پاک کردی و مثل برخی کاربرای همین تاپیک , میگن جرات داری خودتو نشون بده کی بوده پاک کرده و از این حرفا ... و یا مثل برخی دیگر از کاربرا میخوان انواع تفسیرهای فلسفی کنن و با این ور اون ور مقایسه کنن و بگن دیکتاتوریه اینجا .
راه دوم هم همینه که بسته باشه و هر کس خودش احساس مسئولیت داشته باشه و سایت اسپم دید بره گزارش بده .
به نظر خودت کدومش رو میشه انتخاب کرد ؟
ممنون دوست عزیز ولی من یه چیزی میخوام که یا کل کلمات کلیدی کل سایت رو بده یا حداقل مهم ترین کلمات کلیدی سایت رو که بیشترین ورودی رو داره بده که فکر نکنم جز با داشتن شمارشگر سایت بشه بهش دست یافت یا یطوری مثلا عضویت پولی الکسا
کدوم سایت؟رتبه الکسا این سایت داره خیلی سریع بالا میره
سبک جدیده اسکریپت های... !
آدرس رو حدس بزنیم؟:android06:رتبه الکسا این سایت داره خیلی سریع بالا میره
سبک جدیده اسکریپت های... !
برا منم ارور نمیده