• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
WRhd.jpg

توسط ماشین :دی
حالا ماشین یا موتور سخت نگیرید :دی

Premiumi611

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت وب مسترین عزیز.
دنبال کسی یا سایتی می گردم که سریال کره ای با کیفیت داشته باشه و همچنین زیرنویس.
یا یکی باشه اف تی پی بهش بدم واسم بریزه (درحد 120 گیگ ) یا اینکه یه سایتی معرفی کنید کامل باشه .
برای استفاده شخصی دوران عید می خوام :D
ای ار کره یا مای کره
اکانتشون هم تو سایت من موجوده

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
حالا ماشین یا موتور سخت نگیرید :دی
لول ... این به نظر میاد با همون یوزپلنگ میگیره مطالبو . مد شده هر کی اسپم میزنه زیرش مینویسه با روبات تولید میشه و مسئولیتش با ما نیست . ولی نمیدونن این جمله اصلا استدلال حقوقی هیچ جا نداره .

این مطلب رو هم بخونید بد نیست :دی
http://jadi.net/2015/02/موتور-جستجوی-ملی/
برادر محترم این بلاگ جادی فیلش ت ر زده

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
DNS.jpg
دوستان این ارور DNS رو چه جوری باید اکی کنم ؟
الان چند روزه همین جوره و درست هم نمیشه ...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
مشاهده پیوست 768742
چه هاستی هستی ؟
تیکت بده به هاست٬ من قبلا که روی میهن وب‌هاست بودم از ۳۰ روز ۲۹ روزش این ارور رو داشتم (حرف ۳ سال پیشه ها الانو نمیدونم)

Tikweb

Registered User
لایک‌ها
136
مشاهده پیوست 768742

یا dns دامنه تون درست و کامل ست نشده ، اگر dns اختصاصی دارید حتما چک کنید
یا اینکه سروری که هاست سایتتون در اون هست از دسترس خارج و به اصطلاح داون میشه
و یا اینکه مدیر سرور هاستینگتون به هر دلیلی هاستتون رو محدود به ایپی ایران کرده ، یعنی فقط از داخل ایران باز بشه
و یا اینکه چند کشور رو از طریق فایروال مسدود کرده که گوگل هم جزوشه !

معمولا دلیلش همین ها هست
در ضمن این ارور رو جدی بگیرید در دراز مدت باعث کاهش رتبه میشه

در پناه حق

all of

Registered User
لایک‌ها
416
میخوام کلمات کلیدی یک سایت رو بیرون بکشم مثلا تبیان یا سایتای کوچک تر چجوری میشه؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
دوستان کسی اینجا حساب verify شده فریلنسر داره؟ یک پروژه هست میخوام بگیرم از کسی ولی طرف میگه به جز paypal جور دیگه نمیتونم پول بدم، منم واسه اینکه پولو برگشت نزنه میخوام هرجور شده بکشونمش فریلنسر تا از اونجا پرداخت کنه.

all of

Registered User
لایک‌ها
416
ممنون
ولی اینجوری باید تک تک صفحات سایت رو وارد کنم یه چیزی باشه که مثلا کل متا دسکریپشن ها و متا کی ورد ها یا برچسب های استفاده شده در کل سایت رو بده یا حداقل مهم ترین کلمات کلیدی سایت رو بده مثلا الکسا 5 تا میده که کمه بیشتر میخوام
راهی هست؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ممنون
ولی اینجوری باید تک تک صفحات سایت رو وارد کنم یه چیزی باشه که مثلا کل متا دسکریپشن ها و متا کی ورد ها یا برچسب های استفاده شده در کل سایت رو بده یا حداقل مهم ترین کلمات کلیدی سایت رو بده مثلا الکسا 5 تا میده که کمه بیشتر میخوام
راهی هست؟
دو راه داره .
اولش اینه که یه اسپایدر بزاری رو سایت بعد از کراول همه صفحات خودش پرکاربردترین کلمات رو میده .
دومش اینه که یه سرویسی از موتورهای جستجو بگیرید . البته گوگل و اینا بعید میدونم چنین چیزی داشته باشه

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
شخصا با نظر این شخص درمورد آلبوم #بزرگ خیلی حال کردم+کامنت های کامنت
http://goo.gl/SohxbY

اسپم نشه:
وضعیت فروش چطوره خوبه :D

all of

Registered User
لایک‌ها
416
دو راه داره .
اولش اینه که یه اسپایدر بزاری رو سایت بعد از کراول همه صفحات خودش پرکاربردترین کلمات رو میده .
دومش اینه که یه سرویسی از موتورهای جستجو بگیرید . البته گوگل و اینا بعید میدونم چنین چیزی داشته باشه
:general402::general402::general402:
روش راحت تری وجود نداره؟ یه چیزی مثل الکسا که حداقل 10 20 کلمه کلیدی مهم سایت رو بگه
یه بار یه نرم افزار دیدم کل برچسب های سایت وردپرس رو بیرون می کشید هرچی سرچ میکنم یافت نمی شود یا قبلا سایتای وردپرس یه صفحه داشتن که کل تگ هاشون رو میریختن اون تو تا ایندکس سایتشون بالا بره الآن همه شون این صفحه رو حذف کردن نمیدونم چرا؟:general705:

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
:general402::general402::general402:
روش راحت تری وجود نداره؟ یه چیزی مثل الکسا که حداقل 10 20 کلمه کلیدی مهم سایت رو بگه
یه بار یه نرم افزار دیدم کل برچسب های سایت وردپرس رو بیرون می کشید هرچی سرچ میکنم یافت نمی شود یا قبلا سایتای وردپرس یه صفحه داشتن که کل تگ هاشون رو میریختن اون تو تا ایندکس سایتشون بالا بره الآن همه شون این صفحه رو حذف کردن نمیدونم چرا؟:general705:
این هم هستش
http://www.webseoanalytics.com/free/seo-tools/page-analyzer-keyword-density-tool.php

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
چهره فرهنگی سال 93 را شما انتخاب کنید
مرتضی پاشایی از چهره‌های فرهنگی سبقت گرفت / چه کسی چهره سال فرهنگ می‌شود؟
مرتضی پاشایی (خدایش بیامرزد) که خب مشخصه اول میشه به دلایل خاص خودش! اما حضور پررنگ چاوشیستی ها عجیبه که این سلطان چقدر طرفدار داره و چقدر فوق العادس!!!
چهره سیاسی سال 93 را شما انتخاب کنید
جدال ظریف و مطهری در نظرسنجی چهره سال سیاسی خبرآنلاین/ شما انتخاب کنید
جدال جالبیه!!! ولی مهم اینه که ظریف فوق العادس! در حقیقت باید گفت دکتر، خیلی ظریف فوق العادس! محبوبیتت حلالت باشه دکتر ظریف عزیز حتی اگر خدایی ناکرده مذاکرات به سرانجام نرسه!!!
چهره بین الملل سال 93 را شما انتخاب کنید
چهره اجتماعی سال ۹۳ را شما انتخاب کنید
چهره اقتصادی سال 93 را شما انتخاب کنید
چهره ورزشی سال 93 را شما انتخاب کنید
معروف همچنان پرطرفدارترین چهره سال ورزش است/ محبوبیت استقلالی ها و پرسپولیسی ها از دست رفت؟
معروف هم که واقعا نخبس تو والیبال! باید اینطور گفت که ایشون قبل از اینکه والیبالیست فوق العاده ای باشه یک نابغه فوق العاده تو والیباله که صراحتا میشه گفت مغز متفکر بردهای تیم ملی والیبال ایران! خداروشکر که فوتبالی ها این نظرسنجی رو با رای های نادرست خراب نکردن! خداروشکر!!!
شخصا با نظر این شخص درمورد آلبوم #بزرگ خیلی حال کردم+کامنت های کامنت
http://goo.gl/SohxbY
آلبومشو کامل گوش کردم فقط 4-5 تاش خوب بود بقیش افتضاح حدودا !!!
آلکسا bamilo چقدر خوب شده!
امروز هم به همه اعضای cloob یک تخفیف 40 تومنی داده! تبلیغ خوبی بود
تبلیغات عجیبی کرده و امیدوارم درسی باشه برای 5040 که بدونه تبلیغات تو نت چقدر میتونه تاثیر داشته باشه نسبت به تبلیغات میلیونی و شاید میلیاردی تلویزیون!!! هرچند بامیلو با پاپ آپ الکساش خیلی بیشتر از حد واقعیش اومده پایین! ولی با این حال کاری کرده که دیجیکالا هم احساس خطر کنه!!! تبلیغات دیجیکالا رو که میبینید؟!! خیلی عجیب زیاد تبلیغ داره میکنه!!!
اما در مورد بامیلو با یه چیزش به هیچ وجه کنار نمیام!!!
و اون هم اینه که بحای اینکه طراحی ریسپانسیو داشته باشه، نسخه موبایل جدا داره!!! انگار تو گذشته مونده با اینکه از گذشته نیومده و یک تازه کاره!!!

Last edited:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
@mohsenshahbazi آقای شهبازی اگه ممکنه این پلاگین انتخاب راندوم دسته رو یه نگاه بندازین . انگار فقط موضوع دسته بندی نشده رو انتخاب میکنه . ممنون

فایل های ضمیمه

• wp-random-category-post.zip
    626 بایت · نمایش ها: 5

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
@mohsenshahbazi آقای شهبازی اگه ممکنه این پلاگین انتخاب راندوم دسته رو یه نگاه بندازین . انگار فقط موضوع دسته بندی نشده رو انتخاب میکنه . ممنون
این همونه که من خودم نوشته بودم ؟
رو لوکال الان تست کردم درست بود . تو چه نسخه ای از وردپرس گذاشتین ؟

بالا