تو تنظیمات بایوس ببینید هارد دیتکت میشه یا نه ؟مشکل از هارده. هارد سیستم قبلیم که روش ویندوز سون هست وصل کردم اومد بالا. باز این هارد قدیمس رو گذاشتم موند رو صفحه مادربرد.
کلی اطلاعات مهم روش دارم
با چند تا کابل ساتا مختلف روی همه پورت ها تست کردم مثل قبله.
دقیقا مشکل همینه. دیشب گفتم یه هار ۲ ترا وسترن گیرین بگیرم برا آرشیو. الان بخوام اونو بگیرم به درد سیستم عامل نمیخوره :|
مشکل اینه که روی صفحه splash مادربرد قفل میشه اصلا به مرحله بایوس نمیرسم.
اتفاقا الان داشتم همینکارو میکردم. ویندوز میاد بالا ولی خب رمش یکه سنگینه.
پاور memonex 480w
پ.ن : انگار مشکل از هارد هم نیست.
#confused
الان وضعیت اینه:
سیستم اول رم ۸: هارد ۱ ترا برای خودش هست. ولی با این هارد بالا نمیاد با هارد سیستم دوم که ۲۵۰ هست میاد بالا.
سیستم دوم رم ۱ : هارد ۲۵۰ برای خودش هست ولی با این هارد بالا نمیاد با هارد سیستم اول که ۱ ترا هست میاد بالا.
حالا چرا نمیتونم از هارد ۱ ترا رو اون سیستم استفاده کنم ؟ چون رمش یکه مرورگر رو به زور باز میکنه من برنامه های سنگین میخوام ران کنم.
هرچی به پورت های usb متصل کردید را جدا کنید و سیستم را بوت کنیدمشکل اینه که روی صفحه splash مادربرد قفل میشه اصلا به مرحله بایوس نمیرسم.
اتفاقا الان داشتم همینکارو میکردم. ویندوز میاد بالا ولی خب رمش یکه سنگینه.
پاور memonex 480w
پ.ن : انگار مشکل از هارد هم نیست.
#confused
الان وضعیت اینه:
سیستم اول رم ۸: هارد ۱ ترا برای خودش هست. ولی با این هارد بالا نمیاد با هارد سیستم دوم که ۲۵۰ هست میاد بالا.
سیستم دوم رم ۱ : هارد ۲۵۰ برای خودش هست ولی با این هارد بالا نمیاد با هارد سیستم اول که ۱ ترا هست میاد بالا.
حالا چرا نمیتونم از هارد ۱ ترا رو اون سیستم استفاده کنم ؟ چون رمش یکه مرورگر رو به زور باز میکنه من برنامه های سنگین میخوام ران کنم.
از دید من بستگی به آموزشی داره که می بینی + علاقه و پشت کار خودت.@aalireza439 @mohsenshahbazi @l3est @P R O
و باقی دوستان به نظرتون ارزش داره بشینم تو عید جاوا رو یاد بگیرم حوصله دید و بازدیدای عید رو ندارم
با جاوا میشه واسه آندروید هم آپ نوشت؟ یا من اشتباه متوجه شدم
یعنی در حد پاس کردن هم نمیشه چیزی یاد گرفتیه رفیق داریم بیشتر از ۱ ساله جاوا کار میکنه میگه هیچی از جاوا نمیدونم. تو ۱۵ روز فکر نکنم چیز خاصی یاد بگیری.
منم میخوام بدونم ارزش داره علاقه مند بشم بهش یا نه در حد پاس کردن درسش یاد بگیرماز دید من بستگی به آموزشی داره که می بینی + علاقه و پشت کار خودت.
برای اندروید باید با جاوا آشنا بشی.
چون بچه خوبی هستی صفحه ای 20 رو صفحه ای 15ت حساب میکنم8 صفحه متن انگلیسی تخصصی کامپیوتر دارم ، میخوام یکی معنی کنه. اینجا کسی هست؟ قیمت بدین.
چون بچه خوبی هستی صفحه ای 20 رو صفحه ای 15ت حساب میکنم
بهترین ترکیب استفاده از پاپ آپ :
فیس نما + پاپ مستر
اما عیب بزرگی که دارند :
فروش کتاب زناشویی و محصولات جنسی
که امروز دیدم ، سایتی که این کتاب را میفروشه فیلتر شده ، که این احتمال میرود که سایت هایی که چنین تبلیغات پاپ آپی را دارند نیز به جمع فیلر شده ها بپیوندند !!!
غیر از این دو مورد سایت پاپ نما هست که متاسفانه فعلن ئعطیل هست و شمارش مثل 2 سایت مذکور هست :general406: اما خوبیش اینه که فقط پاپ آپ سایت بازی داره :general606:
معمولا تمدید 24 ساعته هست (فکر میکنم بخاطر جلوگیری از بروز مشکل، دستی تایید میکنن. رابط و این مسائل)
بهتره تو سایتشون تیکت بزنید یا پ.خ بدید
دستت درد نکنه نوع ترجمه شما سطحش بالاستچون بچه خوبی هستی صفحه ای 20 رو صفحه ای 15ت حساب میکنم
@afshin313 براش بفرست عکسو :|حدود 10 روز پیش همدان بودم برف بود. عجب برفی بود