learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
توجه نکردی :شما میتونید برید آپارات حالشو ببرید :android06:
سررررررررررررررررررررررعت
ولی جدیدا ایرانسل داره حال میده سرعت 2 مگ شبی 2 تا 8 صبح یه تومن
هرچی دانلود داریم میزاریم دانلود میشه
توجه نکردی :شما میتونید برید آپارات حالشو ببرید :android06:
نامحدود رو برداشت ناکستوجه نکردی :
سررررررررررررررررررررررعت
ولی جدیدا ایرانسل داره حال میده سرعت 2 مگ شبی 2 تا 8 صبح یه تومن
هرچی دانلود داریم میزاریم دانلود میشه![]()
مورد استفاده شما کرک اکانت هست؟آقایون داذاشام یکی بگه چطوری از کپچا رد شم؟بقیه اش با خودم.:general601:
ممنون از راهنمایی بی شمار و بی کران شما![]()
کوچکترین حدی که بتونه با کامپیوتر و اینترنت کار کنه : }من که همون اول بهت اخطار دادم دیدی حرف من شد
چه سنی مد نظرتونه؟![]()
آره از شانس من بود همین که اومدم استفاده کنم برداشتنامحدود رو برداشت ناکس(البته همچینم نامحدود نبود، 90 گیگ)
الان طرح 24 گیگ داره
های وب بسته های فشفشه داره، اونم بصرفسآره از شانس من بود همین که اومدم استفاده کنم برداشت
ولی همین 24 گیگ هم بستمه خیلی خوبه 10 تومن
دانلودهای دیشبم :
![]()
انقدر پول دانلود و بسته و پک و .. داده بودم خسته شدذم ولی ایرانسل باز دمش گرم سرعت بالارو چشوند به ما
تو کرج میتونی به 4g وصل شی ؟
هرکاری میکنم رو 3g مونده :|
این رو الان دیدم ، میخواهم یک توضیح مختصری در مورد استفاده از نور و سایه ها تو طراحی بدم.سوال آخر :
این قسمت shadow زیر عکس بزارم تو قسمت جستجو مثل این قسمت :
![]()
یا فک کنم زیادی میشه همخون ساده بهتره :-S
های وب بسته های فشفشه داره، اونم بصرفس
با اینکه انتن اینجا داغونه، گوشیم به 4g وصله الان
+ بعضی گوشیارو باید دستی چنج کنی رو 4g
این رو الان دیدم ، میخواهم یک توضیح مختصری در مورد استفاده از نور و سایه ها تو طراحی بدم.
شاید مهم ترین چیزی غیر آشکاری که میتونیم درباره طراحی رابط های کاربری یاد بگیریم اینکه نور همیشه از آسمون میاد ، نور همیشه از بالا به پایین میتابه و شاید به همین دلیل است که نور از پایین عجیب به نظر میاد (مثل این عکس پایینی:android32
مشاهده پیوست 795561
وقتی نور از بالا میتابه بالای اشیا رو روشن میکنه و یک سایه هم پایین شون ایجاد میکنه ، بالا روشن تر و پایین تاریک تر هست.
به همون صورت که ما روی تمام اجزای ظاهری مون یکسر سایه روی قسمت های پایین شون داریم ، تو طراحی رابط های کاربری هم به همین صورت هست ، در تمام اجزای طراحی مون تو در قسمت های پایین اش یکسری سایه داریم ، صفحه نمایش ها همه به صورت تخت هستند ، اما ما طراح ها هنر به خرج داده و سعی کردیم همه چی رو به صورت 3d نمایان کنیم
الان برای مثال این دکمه رو ببینید ، طراحی اش نسبتا تخت هست ، اما هنوز جزئیات قابل توجهی در رابطه با نور داره ، که حالا با هم مرور میکنیم:
مشاهده پیوست 795563
1.دکمه فشار داده نشده (اولی) ، یک لبه تاریک اون پایین اش داره ( نور قدر کافی اونجا نرسیده)
2.همون دکمه قسمت بالا روشن تر از پایین اش هست ، دلیل اش اینکه میخواهد یک سطح منحنی رو نشون بده (از اون زاویه بقل نگاه کنید متوجه میشید)
3.باز هم دکمه فشار داده نشده ، یک سایه خیلی ظریف در پایین اش داره (از بخش ذره بین می تونید ببینید)
4.دکمه فشرده شده ، توجه کنید هنوزقسمت پایین کمی تیره تر هست ، دلیل اش اینکه تو صفحه تخت نور به راحتی نمی تونه به صفحه برخورد کنه ، یکی از استدلال های اینکه دکمه واقعی نور کمتر بهش میتابه(تیره تر هست) تو دنیای واقعی اینکه وقتی ما میخواهیم یک دکمه رو فشار بدیم ، دست خودمون مانع تابش نور میشه.
حالا این فقط یک دکمه ساده بود ، که 4 تا تاثیر نور در موردش رو گفتیم ، این یک درسه که شما می تونید در مورد هر چیزی اعمال کنید.
حالا شاید بخواهید بدونید تاثیر نور و سایه ها در مورد طراحی های تخت (Flat) چی هست ؟
طراحی تخت که برای اولین بار توسط مایکروسافت مطرح شد ، بعد توسط اپل تو IOS7 به طور کامل جنبش اش آغاز شد ، توی طراحی تخت همه چیز عینا تخت هست ، هیج بیرون زدگی ، دندانه و.. .وجود نداره
تنها خط ها و اشیا و رنگ ها.( دیگه اینجا هیج خبری از سایه و نور نیست )
چیزی که در مورد طراحی تخت وجود داره ، حالا جدای اینکه ساده و مختصر هستن ، اما به نظر نمی یاد ، طراح ها مدت زیادی بهش گرایش داشته باشن ، استفاده از طراحی 3d (مثل همون مثال اولی ) چیزی نیست
که به همین سادگی ها از بین بره (جدای از اونها به نظر من طراحی تخت خیلی زود خسته کننده میشن)
به احتمال زیاد در آینده شما با طراحی های نمیه مسطح ( نیمه تخت semi-flat) بیشتر می بینید ، (پیشنهاد میشه تو این بخش مهارت مطالعه کنید ، آینده داره) ، به قول Erik Kennedy به این مدل طراحی میگیم فلتی دیزاین (flatty design) ، تو این مدل هنوز همون سادگی و تمیزی وجود داره ، اما یکسری سایه ها نرمی و نشانه برای چیز هایی که روش کلیک میکنید ، میکشید یا ضربه میزنید وجود داره .
در حال حاضر گوگل زبان طراحی خودش "متریال دیزاین" رو بر همین اساس هست ، تو این نمونه پایین میتونید ببینید که تو متریال دیزاین به چه صورت از سایه های تو عمق های متفاوت استفاده شده.
مشاهده پیوست 795564
در کل فلتی دیزاین (flatty design) آینده طراحی رابط های کاربری هست، همون طور که دید بخش عمده اش مربوط به این بود که چطور از سایه ها استفاده شده .
من میزارم رو 1080gta v
رزولیشن 1280*720 ( 1600*900 زدم کند شد یه کم)
texture : very high
gras + water : normal
30 fps میده. مدل گرافیک hd radeon 5600/5700
پ.ن : حس زندگی تو آمریکا میدهبین آهنگای رادیوش خواننده های جدید هم هستن مثل ریحانا
البته هنوز کرکش مشکل داره (کرک 4 ، آپدیت 3 )
سيستم هنگ نميكنه .صاحابش هنگ ميكنه خخخخحاجی خودتی :|
سیستم تعجب میکنه که این صفحه بدون شیلتر شکن باز میشه برا همین هنگ میکنه :general601:
بِکَن بنداز دورسيستم هنگ نميكنه .صاحابش هنگ ميكنه خخخخ
Sent from my iPhone using Tapatalk
دور؟بِکَن بنداز دور
تو مورد شما ، نور از بالا میتابه (به این مدل تابش نور میگن نور کلیدی)، بعد اون پایین یک سایه ایجاد شده که سمت راست نور کمتری بهش رسید (دلیل اش اینکه اون المنت یکم به سمت بالا خم شده) و تیره تر هست.ممنون
الآن نظرت راجب همون رابط کاربری چیه ؟
تغییری باس بدم ؟
دسته آتاریت از این جوی استیک هاست ؟ یکم باهاش ور برو درست میشه :android06:دوستان ي سوال درباره حي تي ا . نصبش ك كردم اينجاش ك ميرسه من هنگ ميكنم
مشاهده پیوست 795653
دسته اتاريمم هم بزرگ ميشه هم سفت
مشكل چيه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
یبار داشته ور میرفته باباش دیده.دسته آتاریت از این جوی استیک هاست ؟ یکم باهاش ور برو درست میشه :android06: