afshin313
Registered User
سلام دوستان
کسی هاست رایگان داره که قطع نشه؟؟؟
الان توی vvs یه هاست زدم عین قورباغه میپره یه لحظه فعال نیست
ممنون
اینا همشون نماینده youhosting هستن.xzn.ir
از هاست رایگان پارسپک استفاده کن
سلام دوستان
ممنون
اینا همشون نماینده youhosting هستن.xzn.ir
شما دل به کار ندادی دیگهچندباری سعی کردم با nodejs پروژه های ساده php رو پیاده کنم ولی به دلیل این که با syntax php خیلی آشنا بودم نتونستم .
آیا کامپایلری براش نیست که php رو بتونه کانورت یا کامپایل کنه تا به تدریج یاد بگیریم ؟ یا حداقل یه cheatsheet خاصی که معادل سازی کرده باشه توابع پر کاربرد رو .
آیا چیزی مثل phpclasses.org که توسعه گرا و کامینیوتی محور (!!) باشه برای nodejs هم هست ؟ یا باید چرخ از اول اختراع کنیم توش ؟
چرا هر چی پیش میریم و سخت تر میشه کارت , قیمتت پسرفت میکنه)
سلام دوستان
ممنون
xzn.ir
اینا همشون نماینده youhosting هستن.
از هاست رایگان پارسپک استفاده کن
@afshin313 اشاره کرد، اینا همشون نماینده یو هاست هستن :general601:اینم مثل همونه که
![]()
آقا نری سمت nodejs هاچندباری سعی کردم با nodejs پروژه های ساده php رو پیاده کنم ولی به دلیل این که با syntax php خیلی آشنا بودم نتونستم .
آیا کامپایلری براش نیست که php رو بتونه کانورت یا کامپایل کنه تا به تدریج یاد بگیریم ؟ یا حداقل یه cheatsheet خاصی که معادل سازی کرده باشه توابع پر کاربرد رو .
آیا چیزی مثل phpclasses.org که توسعه گرا و کامینیوتی محور (!!) باشه برای nodejs هم هست ؟ یا باید چرخ از اول اختراع کنیم توش ؟
در مورد اون بخشی که بولد/قرمز کردم بیشتر توضیح میدی؟ چه طوری از سخت افزار کاربر استفاده میکنه؟ angular چیه؟به نظر من دنیای وب داره میره سمت apiمثلا سرور رو با node بنویسی و کلاینت با angular با این کار بیشتر روی سخت افزار کاربر فشار میاد تا سرور. (یه جورایی مثل بازی آنلاین میشه فقط اطلاعاتی که تغییر میکنن برای کلاینت ارسال میشه نه کل صفحه )
مگه تا حالا با جاوا اسکریپت کار نکردی ، Node.js همش جاوا اسکریپته ، فقط برای شروع باید با مفاهیمی مثل برنامه نویسی Non-blocking ، برنامه نویسی غیر همزمان ، برنامه نویسی رویداد محور ، نحوه استفاده از CallBack ها ، آشنایی با کلوژها (فانکشن ها تو درتو) آشنا باشی دیگه بقیه اش هم آشنایی با پایه با جاوا اسکریپت و بعد هم نوشتن یک اپلیکیش آزمایشی و بعد بوم !! دیگه کارت تمومه .چندباری سعی کردم با nodejs پروژه های ساده php رو پیاده کنم ولی به دلیل این که با syntax php خیلی آشنا بودم نتونستم .
آقا نری سمت nodejs هااین @aalireza439 داره توطئه میکنه علیه PHP
توی php استفاده از pakage manager اجباری نیست، شما به جای اینکه به دانلود پکیج ها و کتابخونه ها نگاه کنید به تعداد سوالات امروز stackoverflow نگاه کنید:
http://stackoverflow.com/tags
سهم امروز پی اچ پی 742 سوال، و سهم node.js برابر 138 سوال! هنوز که هنوز php بیشترین طرفدار رو داره. هر وقت وردپرس و امثال اون از php جدا شدند شما هم جدا بشید، در غیر اینصورت به نظر من کارتون رو سخت میکنید.
یک خبر خوش هم اینکه PHP 7 داره میاد و من آمارشو گرفتم خیلی داره پیشرفت میکنه، از مهمترین تغییراتش:
1- از موتور جدیدی استفاده میکنه که حتی از سریعترین JIT های موجود برای PHP هم سرعتش بیشتره، حتی از HHVM هم سریعتر خواهد بود، حداقل 5-6 برابر سرعت بهتر میشه.
2- Asynchronous هم به این زبان اضافه میشه و یکی از ویژگی هایی که Node.js بهش مینازید تعطیل میشههر چند قبلا هم کلاس های زیادی واسه اضافه کردن این قابلیت به php ساخته بودن
3- multi threading میشه و از تمام هسته های CPU به خوبی پشتیبانی میشه، هر چند قبلا هم http://pthreads.org/ بود! (این قبلا بودن ها خیلی معنی میده، این همه زمان که واسه توسعه PHP صرف شده یک شبه دود نمیشه بره هوا)
4- type juggling
و ...
منظورت یک دیکشنری آنلاین هست که برای هر کلمه یک مثال با جمله داشته باشه ؟@aalireza439
@Hamidreza23
@دیگر دوزتان
سایتی میشناسید که کلمات انگلیسی رو در عبارت یا جمله به کار برده باشه؟
نمیخوام وقتی به کلمه ای که رسیدم سرچ کنم یه سایت مد نظرمه که کلا به این منظور باشه کاراییش
مثلا به صورت پی ای اف یا پیج داشته باشه برای هر کلمه (چون کلمه خاصی مد نظرم نیست)
بیشتر منظورم یک سایت هست که برای همه کلمه ها ( :android06: ) چندین مثال به صورت جمله داشته باشه ( کلمه رو در چندین جمله با معانی مختلفش به کار برده باشه)منظورت یک دیکشنری آنلاین هست که برای هر کلمه یک مثال با جمله داشته باشه ؟
زد گیگ هم نماینده "youhosting.com" هس :android06:بالاخره تونستم یه هاست رایگان خوب و بدون قطعی پیدا کنم و روش وردپرس راه بندازم
بیست لایت
ولی هنوز موفق به گرفتن دامنه tk نشدم
اون قبلنا من کتابشو دیدمبیشتر منظورم یک سایت هست که برای همه کلمه ها ( :android06: ) چندین مثال به صورت جمله داشته باشه ( کلمه رو در چندین جمله با معانی مختلفش به کار برده باشه)
درسته ولی اینیکی قطع نمیشهزد گیگ هم نماینده "youhosting.com" هس :android06:
توجه کنی 20 گیگ فضا، 200 گیگ پهنای باند میده! + کنترل پنل هم دقیقا مثل اون یکی سایت ها امثال xzn.ir هس:android07:
یه هاست ارزون قیمت در حد 10 تومن 15 تومن بخر تا کارت راه بیفتهبالاخره تونستم یه هاست رایگان خوب و بدون قطعی پیدا کنم و روش وردپرس راه بندازم
بیست لایت
ولی هنوز موفق به گرفتن دامنه tk نشدم
رایگان گرفتم دستم راه بیافته با روش و شکل و شمایلشیه هاست ارزون قیمت در حد 10 تومن 15 تومن بخر تا کارت راه بیفته
این رایگان ها فایده ای ندارن کلا
ببینید دوست عزیز برعکس اون موردی که شما گفتید که چه خوب میشه تا 5 سال دیگه همه چی بره سمت سرور، دقیقا داره برعکسش اتفاق میفته، یعنی روز به روز سمت سرور لاغرتر و سمت کاربر چاق تر میشه، مثلا همین انجمن ساز زنفورو (که جدیدتره)، نسبت به vb به سرور کمتر فشار میاره، واسه این که سمت کلاینت چاقتره! مثلا شما توی vb بخوای یک پست بدی، پست رو وقتی ارسال میکنی کل صفحه refresh میشه و این یعنی واسه کل صفحه، سرور باید بره همه اجزای صفحه رو دوباره از دیتابیس بخونه، و یا مثلا تمام این بنرهای تبلیغاتی که بالای سایت هستش و حجمش هم زیاده رو دوباره واسه کاربر بفرسته، ولی وقتی توی زنفورو این کار با ajax انجام میشه، فقط همون قسمت پست ها، یک پست جدید اضافه میشه و لازم نیست کل صفحه دوباره لود بشه و این همه عکس های بنر لود بشه دوباره و کلی پهنای باند مصرف بشه، یا که مثلا روی نام کاربری ها که کلیک میکنی اول یک باکسی میاره و یک اطلاعاتی رو نشون میده و اگر چیزای بیشتری میخواستی از اون نام کاربری، روی لینک های اون باکس کلیک میکنی. ولی توی vb اگر فقط میخواستم آخرین زمان آنلاین شدن یکی رو ببینی، روی نام کاربری که کلیک میکردی میرفت توی صفحه پروفایل اون کاربر دیگه! همه این ها یعنی سمت کلاینت چاق شدن، angular هم یک فریمورک جاوا اسکریپت هستش که کار طراحی اپلیکیشن تحت وب رو راحت میکنه، مثل بارزش جیمیل هستش، مثلا توی جیمیل روی اون tab های primary inbox یا social یا promotion یا ... که راحت کلیک میکنی و بین بخش های صفحه بدون refresh جابه جا میشی به لطف همین js هستش، یا مثلا اتوماتیک هر چند ثانیه یک request داده میشه به سرور تا بررسی کنه آیا ایمیل جدیدی واستون اومده یا نه، و دیگه نیازی نیست شما رفرش کنی تا سرور بره کل صفحه رو لود کنه که حتی ممکنه خبری از ایمیل جدید هم نباشه و الکی refresh کرده باشی! این یعنی همون کم شدن فشار از روی سرور و انجام کارها روی سخت افزار کاربر! که خیلی هم خوبه.در مورد اون بخشی که بولد/قرمز کردم بیشتر توضیح میدی؟ چه طوری از سخت افزار کاربر استفاده میکنه؟ angular چیه؟
تو این زمینه این سایت http://www.urbandictionary.com حرف نداره ، برای هر لغت تمام حالات مختلف اش رو با معنی اش و کاربرد معنی اش تو جمله نوشته ( تماما هم به وسیله کاربرهاست ) خیلی سایت خوبیه.بیشتر منظورم یک سایت هست که برای همه کلمه ها ( :android06: ) چندین مثال به صورت جمله داشته باشه ( کلمه رو در چندین جمله با معانی مختلفش به کار برده باشه)