Hamidreza23
Registered User
یعنی ویندوز داری؟ کرکی؟ یا خدا این بود آرمان های اوپن سورس؟لینوکس چیه؟لینوکس رو دوست دارم ولی بازی رو هم دوست دارم.(به ویژه PES 2015).
یه مدت لینوکس داشتم ولی بعد ولش کردم.(فقط به خاطر بازی)
https://netbeans.org/![]()
یعنی ویندوز داری؟ کرکی؟ یا خدا این بود آرمان های اوپن سورس؟لینوکس چیه؟لینوکس رو دوست دارم ولی بازی رو هم دوست دارم.(به ویژه PES 2015).
یه مدت لینوکس داشتم ولی بعد ولش کردم.(فقط به خاطر بازی)
https://netbeans.org/![]()
یعنی ویندوز داری؟ کرکی؟ یا خدا این بود آرمان های اوپن سورس؟
خوب چشه؟
نونای خوب بازار یکی @Benchmarker یکی هم @Tidus جفتشون خاش خاشی@zgg123 یه ایده جدید دارم نونوایی آنلاین ! نون از تو بازاریابیش از من
دیگه تقصیر خودت بوداونو که دیگه مجبورم حالا یه دونه کمتر استفاده کنی بهتره دیگه.
من حاضرم ویندوز رو بخرم اگه قیمتش متناسب با شرایط کشور باشه و پشتیبانی هم داشته باشند.
پ.ن :اصلا نفهمیدم تیکه انداختی ولی باشه![]()
Sublime Text نسبت به سایر رقباش بالغ ترینه ، کاملترین Syntax Support رو داره ، بیشترین پلاگین ها رو داره ، سرعت اش هم فوق العاده هست ، من الان نسخه 64 بینی ورژن 3 اش رو دارم ، خیلی سریعه ، بعد نیازی به کرک نداره ، تا هر زمانی که دلت بخواهد میتونی رایگان ازش استفاده کنی ، فقط گاهی اوقات یک پیغام میده که نسخه پولی رو بخرید (امکانات هم هیچ فرقی نداره)sublime رو هم نصب دارم ولی این رایگان و اوپن سورسه آدم احساس بهتری داره وقتی از یه چیز رایگان استفاده کنه تا بخواد از یه چیز کرک شده استفاده کنه.:general105:![]()
تابستون بیا کرج تا منو @Tidus نون خاش خاشی نشونت بدیم باشد که رستگار شوی :general601:نونای خوب بازار یکی @Benchmarker یکی هم @Tidus جفتشون خاش خاشی
تابستون بیا کرج تا منو @Tidus نون خاش خاشی نشونت بدیم باشد که رستگار شوی :general601:
اگرم نمیای خودمون میایم
دوستان اگر ایمیلی از فیلترین برای حذف یک پست ارسال بشه باید حتما لینک اون پست حذف شده باشه یا با حذف لینک های دانلود و تصاویر مشکل حل میشه؟
نون فقد نون روغنی خودت:general703:نونای خوب بازار یکی @Benchmarker یکی هم @Tidus جفتشون خاش خاشی
متوجه نشدم منظورشو
این بنده خدا چیکار کرده؟جریان این download.ir چیست بعد؟
بند پ ؟
نوشته بهترین جا برای پنهان کردن یک جسد ، صفحه 2 نتایج گوگل هست (منظورش اینکه هیچکس به صفحه 2 نتایج گوگل سر نمیزنه)متوجه نشدم منظورشو
میگه پیج دو چی چی شده؟
)
برو تو یوتیوب عبارت های figure skating و ice dancing رو سرچ کن ، من مسابقات المپیک زمستانی سوشی از همین یوتیوب میدیدم .دوستان گرانقدر
یک عدد سایت برای دانلود مسابقات پاتیناژ نیاز است.
قبلا یه سری کامل از مسابقاتش رو داشتم ولی به دلایلی حذف شد حالا دوباره میخوام رو بیارم به این جور مسابقات
هر کسی سایتی مکانی چیزی سراغ داره ما رو هم در جریان بزاره
تنکیو
یعنی باورت میشه میخواستم بگم ولی دد بادی رو نفهمیدم (یعنی توجه نکردم) وگرنه متوجه شدم که میگه صفحه دو رو هیچکی نیگا نمیکنه و ...نوشته بهترین جا برای پنهان کردن یک جسد ، صفحه 2 نتایج گوگل هست (منظورش اینکه هیچکس به صفحه 2 نتایج گوگل سر نمیزنه)
برو تو یوتیوب عبارت های figure skating و ice dancing رو سرچ کن ، من مسابقات المپیک زمستانی سوشی از همین یوتیوب میدیدم .
پ.ن: کلمه پاتیناژ رو از کجا پیدا کردی ؟(به سبک سارا ew بخونیدش :دی )