چه حجمی نیاز داریدعضیضان هاست دانلود ارضان معرفی بفرمایید...
این بنده خدا چیکار کرده؟
مشکلش چیه که پ رو بخواد استفاده ببره؟
بعد از 3 دقیقه مطالب اومدنسلام
دوستان این ببینید این سایت درست براتون باز میشه
www . aksoo .i r
قالبش مطالب رو وقتی اسکرول میکنید میاره؟؟؟
:general503::general503::general503:بعد از 3 دقیقه مطالب اومدن![]()
اینکه بزاری DOM کامل لود بشه بعد سایت را به کاربر نشون بدی ، اون هم بخصوص برای یک سایت عکس که صفحه اولش دیرتر لود میشه ، اون هم با این اینترنت ایران ، حماقته.سلام
دوستان این ببینید این سایت درست براتون باز میشه
www . aksoo .i r
قالبش مطالب رو وقتی اسکرول میکنید میاره؟؟؟
بلهچه حجمی نیاز دارید
اگر بالای 100 کیک هست پیشنهاد میکنم از سرور مجازی استفاده کنید
در پناه حق
با اینترنت خودم زیر 2 ثانیه باز میشه (برای همین حواسم به مشکلش نبوداینکه بزاری DOM کامل لود بشه بعد سایت را به کاربر نشون بدی ، اون هم بخصوص برای یک سایت عکس که صفحه اولش دیرتر لود میشه ، اون هم با این اینترنت ایران ، حماقته.
همشونو بردی ارایشگاه تتو هم کردی ؟من از تنظیمات عوض نکردم. فایل 3dmgame.ini رو ادیت کن
Language=en-US
برای اون قضیه بیرون افتادن از بازی هم این فایل ها رو بگیری احتمال زیاد درست میشه. برا من از وقتی اینا رو ریختم نیفتاده بیرون.
http://ubirock.ir/آموزش-رفع-اررور-tieup-0014-chk-b-در-gta-v/
طلای چی؟آری.
اینا که چیزی نیست الان طلا ها رو دزدیدم هر کدوم 35 میلیون دارن. برای مایکل یه بوگاتی خریدم تا ته اسپورتش کردم
مشاهده پیوست 803684
http://www.saipacorp.com/fa/allproductsطلای چی؟
من الان اونجام که رفتم بالای برج یه یارو با محافظاش رو کشتم (یه ساختمان در حال ساخت)
مگه میشه ماشین خرید؟کجا؟
آخه صورتی؟ :general707: نه واقعا صورتی؟ :general506:آری.
اینا که چیزی نیست الان طلا ها رو دزدیدم هر کدوم 35 میلیون دارن. برای مایکل یه بوگاتی خریدم تا ته اسپورتش کردم
مشاهده پیوست 803684
وبگذر دیشب خواب موند ساعت 12 ریست نشد . همون ادامه بازدید دیروز رو داره میشمرهدوستان عایا وبگذر خرابه و قاط زده است؟!!عایا؟!
بازدید من چندبرابر شده
وبگذر کلا مشکل دارهوبگذر دیشب خواب موند ساعت 12 ریست نشد . همون ادامه بازدید دیروز رو داره میشمره
آپدیت : دارن درستش میکنن انگار . فعلا قاطی پاتیه
های استیت واقعا افضتاحهوبگذر کلا مشکل داره
من یک دو سال پیش که ازش استفاده میکردم چند روز یه بار قاط میزد
بعضی موقع ها قاطی میکرد کلا بالا نمیومد٬ به همین خاطر سایتم کامل لود نمیشد
برید های استیت٬ یا یه اسکریپت مخصوص بازدید روی ساب دامین نصب کنید