• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوباره بیام سایت هامون رو معرفی کنیم تا ریپورت کنن ؟ :general210:
سلام عرض میکنم خدمت ناصر عزیز
خوش اومدی
بعید میدونم کسی این کار رو کنه با این حال آدرس سایتتون رو نزارید :D
وبمسترون ورود @nasser_a رو تبریک بگید :general705:

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
سلام عرض میکنم خدمت ناصر عزیز
خوش اومدی
بعید میدونم کسی این کار رو کنه با این حال آدرس سایتتون رو نزارید :D
وبمسترون ورود @nasser_a رو تبریک بگید :general705:
تبریک!تبریک به خودم!تبریک به تو!تبریک به همه!

mr.jamali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چون بودجه ندارید بهترین کار فعالیت تو انجمن های بازی و اندروید و انجمن های که بازارچه دارن (مثل پرشین تولز و شاپکیپر که برای ایجاد تاپیک هزینه نمیگرن)

ممنون از راهنمائی تون و دوستان شما هم نظرتون رو بیان کنید

فرستاده شده از GT-I9515ِ من با Tapatalk

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
ديده شده پست گذاشتيم . دانلود فيلم بوق . لينک اول گوگل بوديم . بعد پست گذاشتيم . دانلود فيلم بوق با لينک مستقيم اون لينک اوليه از گوگل پاک شده لينک دومي هم رفته پيج دوم سوم ايندکس شده . دقيقا نه براي فيلم براي هر پستي همينطوريه . مثلا گوشي ايفون ده ايندکس بوديم . بعد زديم دانلود رام براي ايفون ده . اون ايفون اوليه از گوگل پيج يک رفته پيج ده . اين دوميه هم صفحات بعدي ايندکس شده . اين چطوريه که اينطوريه؟ گوگل پست هاي مرتبط رو تشخيص ميده؟

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
لیست دامنه های در حال انقضا (امشب) در برنامه دامَنَک

phv .ir
wuk .ir
alo site .ir
mojahed .ir

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دوستانی که فیلم زیاد میبینن و دنبال یه چیز پرهیجان هستن حتما MAD MAX Fury Road
رو ببینن پرهیجان ترین فیلمی بود که دیدم..پشمام ریخت عالی بود..

80 درصد صحنه ها واقعی بود

گیتاریسته کلا یه عالم دیگه بود..
این فیلم رو حیفه با این کیفیت های ناجور دید ، من تا کیفیت بلوری نیاد طرفش نمیرم.

Last edited by a moderator:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
این فیلم رو حیفه با این کیفیت های ناجور دید ، من تا کیفیت بلوری نیاد طرفش نمیرم.
720 وب دی ال اومده
کیفیتش خیلی خوبه تقریبا در حد بلوریه
ولی اگه میخوای یکم دیگه صب کن بلوری 1080 میاد

Last edited by a moderator:

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
بک لینک دائمی با کیفیت عالی خریداریم :general707:
دوستان php کار الان سریعترین و امن ترین فریم ورک php کدوم هستش؟ و اینکه بهترین راه حفاظت از اسکریپتی که می نویسیم چیه؟ (نمی خوام با کد کردن فایلها مشتری رو آزار بدم) ولی می خوام یه راهی داشته باشم که هرکسی نره اسکریپت رو بفروشه بعدش هم نال بشه و دیگه هیچی :general502:
چیزی که به ذهن خودم رسیده اینه که در مراحل نصب اسکریپت یه call back به سایت خودم بدم دامین طرف رو چک کنم ولی خوب این قضیه براحتی قابلی نال شدنه دیگه

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان یه بحث راه بندازید تا در موردش حرف بزنیم
مثلا اینکه نکس وان چطوری تونست ره صد ساله رو یه شبه بره؟ :general404:
البته این مثال بود. اگه سوال به ذهنتون نرسید همین مثال رو پاسخ بدید
موزیک خارشی
پست زیاد
تبلیغات+بک لینک
قالب جدید و ساده
زدن آهنگ های کامینگ سون
تکمیل کردن فول آرشیوهاش
بس نیست؟!
واقعا امااین کیفیت هم خیلی خوبه

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
سلام به همه دوستان میخواستم ببینم کسی در مورد کدهای USSD اطلاعات داره...فرض کنید یه موسسه عام المنفعه بخواد یه سری حمایت از طریق این کار جمع کنه چه مراحلی رو باید طی کنه؟؟
و اینکه یه مساله....هر بانکی بلاخره کد USSD منحصر بفرد خودشو داره که بوقتی یوزر کد سرشاخه رو وارد میکنه مثلا *X# یه منویی میاره...ما اگه بخوایم وارد این منو بشیم و آیتم ما هم باشه چکار میتونیم انجام بدیم؟؟؟از نظر مجوزها و ... تامین هستش فقط منظورم اینه که امکان همچین کاری هست آیا یا خیر... پیشاپیش سپاسگذارم ازپاسخ هاتون ...

signul

Registered User
لایک‌ها
938
سلام به همه دوستان میخواستم ببینم کسی در مورد کدهای USSD اطلاعات داره...فرض کنید یه موسسه عام المنفعه بخواد یه سری حمایت از طریق این کار جمع کنه چه مراحلی رو باید طی کنه؟؟
و اینکه یه مساله....هر بانکی بلاخره کد USSD منحصر بفرد خودشو داره که بوقتی یوزر کد سرشاخه رو وارد میکنه مثلا *X# یه منویی میاره...ما اگه بخوایم وارد این منو بشیم و آیتم ما هم باشه چکار میتونیم انجام بدیم؟؟؟از نظر مجوزها و ... تامین هستش فقط منظورم اینه که امکان همچین کاری هست آیا یا خیر... پیشاپیش سپاسگذارم ازپاسخ هاتون ...
قبلا یه سایت بود به نام فلای نت فک کنم این کار رو انجام می داد که الان متوجه شدم که سایت رو تعطیل کردن متاسفانه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
زنگ زدم به پشتیبانی عاسیا تک میگم من یک مگ نامحدود دارم سرعت دانلودم چرا ۳۰عه.میگه یک مگ را تقسیم بر ۸ نمایید بعد دوباره تقسیم بر هشت نمایید میشه ۱۶ ک ب.پس الان سرعت شما خیلی خوبه :|.
یه داد زدم یارو خجالت کشید گفت بیا سرویستو عوض کنیم.
یعنی دزد تر از اسیا تک نیس تو ایران.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
زنگ زدم به پشتیبانی عاسیا تک میگم من یک مگ نامحدود دارم سرعت دانلودم چرا ۳۰عه.میگه یک مگ را تقسیم بر ۸ نمایید بعد دوباره تقسیم بر هشت نمایید میشه ۱۶ ک ب.پس الان سرعت شما خیلی خوبه :|.
یه داد زدم یارو خجالت کشید گفت بیا سرویستو عوض کنیم.
یعنی دزد تر از اسیا تک نیس تو ایران.
تو مگه تو گروه scammers نیستی ؟( تلگرام )
من 10 روز معطل بودم تا این آسیاتک _ پیله خط رو تخلیه کنه ! هر روز صبح و ظهر پیگیری کردم تا بالاخره تخلیه کرد ! یعنی تابلو بود از عمد انگار دارن لفتش میدن .
3 بار تو 195 شکایت کردم تا به نتیجه رسیدم . بهشون بگو درستش نکنید شکایت میکنم تو 195 !

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
من 10 روز معطل بودم تا این آسیاتک _ پیله خط رو تخلیه کنه ! هر روز صبح و ظهر پیگیری کردم تا بالاخره تخلیه کرد ! یعنی تابلو بود از عمد انگار دارن لفتش میدن .
3 بار تو 195 شکایت کردم تا به نتیجه رسیدم . بهشون بگو درستش نکنید شکایت میکنم تو 195 !
نه گوشی گاتی کرده تلگرام پریده.
منم گفتم شیکایت میکنم گفت سرویس ارزون رو خریدی (۷۰ت ) بیا گرون تر بخر کیفیت بالا :|

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
قبلا یه سایت بود به نام فلای نت فک کنم این کار رو انجام می داد که الان متوجه شدم که سایت رو تعطیل کردن متاسفانه
الان چی؟؟؟چیز دیگه سرغ ندارید؟؟چرا جمع شد؟؟؟قطعا چیزی نبوده که نصرفه واسش...تراکنش بالا و ......

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
محسن منو اد کن :دی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
720 وب دی ال اومده
کیفیتش خیلی خوبه تقریبا در حد بلوریه
ولی اگه میخوای یکم دیگه صب کن بلوری 1080 میاد
واقعا امااین کیفیت هم خیلی خوبه
720 وب دی ال اش رو دیدم ، جالب نبود ، الان دیدم 1080p وب دی ال هم امده ، باز این کیفیت اش بهتره ، همینو دانلود میکنم.

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
720 وب دی ال اش رو دیدم ، جالب نبود ، الان دیدم 1080p وب دی ال هم امده ، باز این کیفیت اش بهتره ، همینو دانلود میکنم.
یه ۴ تا فیلم ۲۰۱۵ معرفی کنین دانلود کنم.
یکم تخیلی باشه ولی شخمی شخیلی نباشه مثلا فضایی چ اینده و اینا نباشه.
علمی تخیلی باشه :D
با تشکر

بالا