• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
یه ۴ تا فیلم ۲۰۱۵ معرفی کنین دانلود کنم.
یکم تخیلی باشه ولی شخمی شخیلی نباشه مثلا فضایی چ اینده و اینا نباشه.
علمی تخیلی باشه :D
با تشکر
من فیلم خیلی کم میبینم ، فیلم های موردی اگر باشه ، مثل همین مد مکس.
به جاش تا دلت بخواهد سریال میبینم ، کلا سریالها کیفیت اشون بالاتره ، هم از نظر داستانی هم بازی بازیگرها.

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
به جاش تا دلت بخواهد سریال میبینم ، کلا سریالها کیفیت اشون بالاتره ، هم از نظر داستانی هم بازی بازیگرها.
من وقت نمیکنم مرتب سریال ببینم یه دفعه یادم میره نصفه نیمه بیخیالش میشم :D

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
بک لینک دائمی با کیفیت عالی خریداریم :general707:
دوستان php کار الان سریعترین و امن ترین فریم ورک php کدوم هستش؟ و اینکه بهترین راه حفاظت از اسکریپتی که می نویسیم چیه؟ (نمی خوام با کد کردن فایلها مشتری رو آزار بدم) ولی می خوام یه راهی داشته باشم که هرکسی نره اسکریپت رو بفروشه بعدش هم نال بشه و دیگه هیچی :general502:
چیزی که به ذهن خودم رسیده اینه که در مراحل نصب اسکریپت یه call back به سایت خودم بدم دامین طرف رو چک کنم ولی خوب این قضیه براحتی قابلی نال شدنه دیگه
up :general709:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خب چه ربطی به فریم ورک داره ؟
شما از هر فریم ورکی استفاده کنی آخرش وقتی دیکد بشه یکی پیدا میشه که ادیت کنه .
فعلا میگن ioncube و source guardian خوبه

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
موزیک خارشی چیه دیگه؟ :D
خارجی دیگر..
سریال بگو ببینیم

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
خب چه ربطی به فریم ورک داره ؟
شما از هر فریم ورکی استفاده کنی آخرش وقتی دیکد بشه یکی پیدا میشه که ادیت کنه .
فعلا میگن ioncube و source guardian خوبه
سوالم دو بخشه :D از سریعترین و امن ترین منظورم خود کدنویسی اسکریپت بود
بخش دوم سوالم اینه که حالا اسکریپتی که نوشته شده در نهایت از چه راه هایی میشه جلوی سوء استفاده ازش رو گرفت؟

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
720 وب دی ال اومده
کیفیتش خیلی خوبه تقریبا در حد بلوریه
ولی اگه میخوای یکم دیگه صب کن بلوری 1080 میاد
این فیلم رو حیفه با این کیفیت های ناجور دید ، من تا کیفیت بلوری نیاد طرفش نمیرم.
اینقدر تعریف میکردن فکر کردیم چیه حالا
یه فیلم مزخرف با داستانی بسیار مزخرف
اکشن هاشم بعضی جاهاش فکر میکردی میخواد انیمیشن بشه
درسته شاید فیلم خور نباشم ولی خوب فیلم و سریال خیلی خیلی میبینم و عموما اگر فیلمی جدید و خوش ساخت بیاد میبینم
mad max هم چون تعریف میکردن دیدم
واقعا از همون اولاش حالم داشت بهم میخورد (از فیلم های تاریک خوشم نمیاد زیاد = در تاریکی ) ولی این دیگه خیلی خیلی تو زوق میزد
لامصب همش تو صحرا بود ( تابستونم که الان هست حال آدم گرفته میشه خدایی)
در آخر میگم چی بود این فیلم مسخره که این همه طرفدار داره :(

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
خارجی دیگر..

سریال بگو ببینیم

سریال های تینیجری cw رو ببین اگر دوست داری
اگر هم سریال باحال از شبکه کابلی دوست داری شبکه hbo رو پیشنهاد میکنم که بهترین سریالش هم (game of thrones) هستش :)

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
یه ۴ تا فیلم ۲۰۱۵ معرفی کنین دانلود کنم.
یکم تخیلی باشه ولی شخمی شخیلی نباشه مثلا فضایی چ اینده و اینا نباشه.
علمی تخیلی باشه :D
با تشکر
چندین صفحه قبل یکی از دوستان میخواست بهش معرفی کردم

خارجی دیگر..

سریال بگو ببینیم
سریال خوب اگه میخوای باید اول سلیقه تو بگی
مثلا من خودم از تاریخی خیلی خوشم میاد مثه وایکینگ و GoT
با فضایی و اینا خیلی حال نمیکنم . مثلا یه سریاله Under the Doom اتفاقا فصل سومش هم دیروز اومد
پرطرفداره ولی خودم که نگا کردم همه ش عشق و عاشقی بین نوجوانا بود که اصلا خوشم نیومد
سبکی که دوس داری رو بگو تا بهت پیشنهاد بدم

ahmad_ah19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من احمد عبدالله زداه 19ساله از شهرستان لاهیجان
الان دانشجوی مهندسی نرم افزارهستم
من ازسال 90اومدم توی نت
من اول توی یه شبکه اجتماعی عضو شدم
بعد اومد وبلاگ نویسی کردم طی یک هفته جستجو درمورد دامنه و سایت تحقیق با دوستم یه دامنه خریدیم وبه http://p20.ir متصل کردیم ویه سایت موزیک راه انداخیتیم طی یه مدت فعالیت با ورود پرس آشنا شدم و تصمیم گرفتم از وبلاگ بیرون بیاییم و مستقل باشیم اوایل از هاست رایگان استفاده کردیم 20گیگ فضا داشتیم و با کلی ساب دامنه ک 20گیگ فضا داشتن فعالیتمون خوب بود ک من علاقه به داشتن شبکه اجتماعی پیدا کردم واز داشتن سایت موزیک بیرون اومدم چون موفق نبود آنچنان از خیلی اسکریپت ها استفاده کردم و بلاخره با شیرترانیکس آشنا شدم
اولین شبکه اجتماعی رو توی سال 92 زدم به نام فیسکوبی ک قالب فیسش نمارو روش نصب کرده بودیم کاربرای زیادی داشتم با مخالف های زیاد توی اواخر92سایت هک شد واطلاعات هاستی ک گرفته بودیم ناپدید بعد از کلی پرسوجو ناامید شدیم از اطلاعات و دیگه پکاپ رو جایگزین نکردیم توی سال 93شبکه اجتماعی جدیدی رو زدیم به نام آرتان ک فول امکانات بود والان هم هستش ولی کاربرای زیادی نداره عید94سروراختصاصی گرفتم وخدمات طراحی رو الان ارئه میدیم ک گروه موفقی داریم به نام خدمات طراحی ارخشا http://arkhsha.com کار های کمی کردیم درزمینه طراحی بخاطر تبلیغ نکردن مشکل اساسی ما هم طبق معمول پول هستش ک امیدواریم با طراحی هایی ک قراره انجام بدیم حل بشه .
ببخشید ک طولانی بود.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
سریال بگو ببینیم
سریال زیاده ، یکی رو انتخاب کن و شروع به دیدن کن.
من خودم الان دارم فصل 3 سربال orange is the new black رو میبینم ، سریال خیلی خوبیه ، دیدن بازی تیلور شیلینگ لذت بخشه :android30:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
من ازسال 90اومدم توی نت
بعد اومد وبلاگ نویسی کردم طی یک هفته جستجو درمورد دامنه و سایت تحقیق با دوستم یه دامنه خریدیم وبه http://p20.ir متصل کردیم ویه سایت موزیک راه انداخیتیم طی یه مدت فعالیت با ورود پرس آشنا شدم و تصمیم گرفتم از وبلاگ بیرون بیاییم و مستقل باشیم اوایل از هاست رایگان استفاده کردیم 20گیگ فضا داشتیم و با کلی ساب دامنه ک 20گیگ فضا داشتن فعالیتمون خوب بود ک من علاقه به داشتن شبکه اجتماعی پیدا کردم واز داشتن سایت موزیک بیرون اومدم چون موفق نبود آنچنان از خیلی اسکریپت ها استفاده کردم و بلاخره با شیرترانیکس آشنا شدم
اولین شبکه اجتماعی رو توی سال 92 زدم به نام فیسکوبی ک قالب فیسش نمارو روش نصب کرده بودیم کاربرای زیادی داشتم با مخالف های زیاد توی اواخر92سایت هک شد واطلاعات هاستی ک گرفته بودیم ناپدید بعد از کلی پرسوجو ناامید شدیم از اطلاعات و دیگه پکاپ رو جایگزین نکردیم توی سال 93شبکه اجتماعی جدیدی رو زدیم به نام آرتان ک فول امکانات بود والان هم هستش ولی کاربرای زیادی نداره عید94سروراختصاصی گرفتم وخدمات طراحی رو الان ارئه میدیم ک گروه موفقی داریم به نام خدمات طراحی ارخشا http://arkhsha.com کار های کمی کردیم درزمینه طراحی بخاطر تبلیغ نکردن مشکل اساسی ما هم طبق معمول پول هستش ک امیدواریم با طراحی هایی ک قراره انجام بدیم حل بشه .
ببخشید ک طولانی بود.
باشه

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
من ازسال 90اومدم توی نت
ببخشید ک طولانی بود.
چه اسم جالب و پر مغزی داره ، من که مجذوبش شدم :|
موفق باشی.

Abool7

Registered User
لایک‌ها
36
اینقدر تعریف میکردن فکر کردیم چیه حالا
یه فیلم مزخرف با داستانی بسیار مزخرف
اکشن هاشم بعضی جاهاش فکر میکردی میخواد انیمیشن بشه
درسته شاید فیلم خور نباشم ولی خوب فیلم و سریال خیلی خیلی میبینم و عموما اگر فیلمی جدید و خوش ساخت بیاد میبینم
mad max هم چون تعریف میکردن دیدم
واقعا از همون اولاش حالم داشت بهم میخورد (از فیلم های تاریک خوشم نمیاد زیاد = در تاریکی ) ولی این دیگه خیلی خیلی تو زوق میزد
لامصب همش تو صحرا بود ( تابستونم که الان هست حال آدم گرفته میشه خدایی)
در آخر میگم چی بود این فیلم مسخره که این همه طرفدار داره :(
ریدی به هرچی منتقد که این فیلمو نقد کردن :D

فیلمبه این توپی رو کردی چرت
برو همون فیلم ایرانی ببین

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
من ازسال 90اومدم توی نت
ببخشید ک طولانی بود.
به نام خدا هستم
دانشجوی ک پ نرم
از زمین خاکی ها پشته خونمون شروع کردم و الان اینجام
در ضمن اینم بگم که اینجا جای تبلیغ نیس
همین دیگه زیاد نوشتم سرتون درد نیاد

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
نصب suphp رو دایرکت ادمین چقدر طول میکشه ؟
الان یه ربعه هنوز تموم نشده .

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
نصب suphp رو دایرکت ادمین چقدر طول میکشه ؟
الان یه ربعه هنوز تموم نشده .
بولد ال کردی یا فقط php رو بولد کردی؟
بستگی ب سخت افزار داره، اما بولد ال نزدیک 45 مین رو سرور رم 4 گیگ طول میکشه، بولد php هم تقریبا 20 دیقه یا کمتر
هندلر suphp مصرف منابعش بالاست، اینو تست کردی؟ apache_nginx + fastcgi

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
وقتی 4 تا بچه مچه بشینن سرویس بلاگدهی بزنن همین میشه دیگه
زیر یه پست بیان بلاگ نوشتم درسته که امکانات خیلی خوبی میدید ولی پول گرفتنتون دیگه چیه؟ مگه بقیه سرویس دهی ها امکانات خیلی خیلی کمتری میدن که رایگان کار میکنن ادعا هم ندارن؟
بلاگفا و ... با این همه سابقه دارن خدمات ارائه میدن
هزینه گرفتن به خاطر وبلاگ وقعا دور از انتظاره و ...
آی پی رو بن کردن کلا :|
یعنی چی بگم الان؟
این است آزادی بیان در بلاگ بیان؟

بالا