Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
دوستان خواهشا اسپم نکنید
مجبور می شویم که برخورد کنیم.
ممنون
مجبور می شویم که برخورد کنیم.
ممنون
یه سئوکار بهم پی ام بده
کارش خوب باشه لطفا
چجوری میشه فهمید؟ همه رو باهم مخلوط استفاده میکنم حدود یه گیگدوستان شما روزانه چقدر حجم مصرف میکنید برای وبگردی و امور روزمره ؟ به غیر از دانلود
روزانه تقریبا نیم گیگ مصرف می کنیم غمی هم نداریمدوستان شما روزانه چقدر حجم مصرف میکنید برای وبگردی و امور روزمره ؟ به غیر از دانلود
زنگ زدم به پشتیبانی عاسیا تک میگم من یک مگ نامحدود دارم سرعت دانلودم چرا ۳۰عه.میگه یک مگ را تقسیم بر ۸ نمایید بعد دوباره تقسیم بر هشت نمایید میشه ۱۶ ک ب.پس الان سرعت شما خیلی خوبه :|.
یه داد زدم یارو خجالت کشید گفت بیا سرویستو عوض کنیم.
یعنی دزد تر از اسیا تک نیس تو ایران.
دوستان شما روزانه چقدر حجم مصرف میکنید برای وبگردی و امور روزمره ؟ به غیر از دانلود
وبگردی کخ نمیکنم ولی کارامو که انجام میدم حدود 500-600 مگدوستان شما روزانه چقدر حجم مصرف میکنید برای وبگردی و امور روزمره ؟ به غیر از دانلود
مطلب ها رو پاک کنی تو وبمستر تولز نات فوند میده از اونجا هم باید پاک بشه یبار برام پیش اومد تا وقتی حذف نکردم اروررش دهنمو سرویس کرد :general210:دوستان یه سوال این فیلترینگ که مارو ول نمی کنه می گه لینک حذف کردن بدرد نمی خوره مطلب باید پاک شه
الان من مطلب ها رو پاک کنم می خواد از تو گوگل وبمستر هم لینک ها رو حذف کنم؟؟
همانا همان آبجکت گوینددوستان به این آبجکت هایی که پایین این قالب استفاده کرده چی میگن ؟ منظورم اون دو تا صندلی هست که واقعی هستن.
اگه مجموعه PSD مشابه هم سراغ دارید لطفا لینک بدید.
http://thomasweihs.deviantart.com/art/snowboard-motel-website-192816299
@ufont
لینک مطلب رو حذف کنم تگ های همراهش هم حذف میشه؟مطلب ها رو پاک کنی تو وبمستر تولز نات فوند میده از اونجا هم باید پاک بشه یبار برام پیش اومد تا وقتی حذف نکردم اروررش دهنمو سرویس کرد :general210:
ابجکت ها امادس میتونی رندر بگیریسوالمو ناقص نوشتم :general509:
برای طراحی سایت که 3d max استفاده نمیشه آبجکت هم سرچ میکنم بیشتر انیمیشنی هست تا واقعی.
اگه تگ هاش مخصوص اون مطلب باشه آرهلینک مطلب رو حذف کنم تگ های همراهش هم حذف میشه؟
اگر نه که دیگه بیخیال این سایت شم
راستی راه ارتباط با این فیلترینگ چی هست؟ به ایمیلش که نمیشه جواب داد تو سایت هم که پاسخ نمی دن
والا من که پاک کردم رفت الان هم دیگه چیزی رو سایت نیست که مورد داشته باشهاگه تگ هاش مخصوص اون مطلب باشه آره
ولی تگ های عمومی مثه : دانلود موزیک ویدئو و اینا پاک نمیشه
به نظر من بدون اینکه هیچ کدومو پاک کنی برو یه دامنه دیگه بگیر و اونو ثبت کن تو ساماندهی
عکس های مورد دارت رو هم پاک کن یا سانسور کن
دامنه قبلی رو هم از پارک در بیار . یعنی کلا هر دامنه ای به جز دامنه ی جدیدی که خریدی رو سایتت نباشه
اینطوری تا مدت های زیادی احتمال داره دیگه بیخیالت بشن . البته بازم هیچ تضمینی نیس