دوستان php کار الان سریعترین و امن ترین فریم ورک php کدوم هستش؟ و اینکه بهترین راه حفاظت از اسکریپتی که می نویسیم چیه؟ (نمی خوام با کد کردن فایلها مشتری رو آزار بدم) ولی می خوام یه راهی داشته باشم که هرکسی نره اسکریپت رو بفروشه بعدش هم نال بشه و دیگه هیچی :general502:
چیزی که به ذهن خودم رسیده اینه که در مراحل نصب اسکریپت یه call back به سایت خودم بدم دامین طرف رو چک کنم ولی خوب این قضیه براحتی قابلی نال شدنه دیگه
سریعترین که phalcon هستش، yaf هم مثل همینه، البته اینا c extension هستن و پیشنهاد میکنم سمتشون نری تا جایی که واقعا نیاز نداری. ci هم سرعتش خوبه، چون امکانات زیادی نداره، سبکــه. fat-free هم مثل همینه حدودا. zend هم کندترینه
از بس که سنگینه، هزار تا چیز load میشه تا بخوای یک echo بنویسی! البته توی نسخه 2 این موضوع هم نسبتا رفع شده. ولی شنیدم میگن توی PHP 7 سرعت Zend خیلی خوب شده!! حتی از laravel هم جلو زده! انگار php واسه خودش یک پارتی بازی هایی کرده :دی
توی زمینه امنیت، فریمورکی رو ندیدم فقط روی امنیت مانور داده باشه! معمولا امنیت همه شون خوبه، چون معمولا فریمورک ها رو یک گروه حرفه ای مینویسن و چند ماهی هم تست میکنن، درنتیجه کم پیش میاد مشکل امنیتی داشته باشه. هرچند امکانپذیره، مثل مشکلی که چند سال پیش واسه نسخه 2 فریمورک ci پیش اومد و آبروش رفت :دی ولی بازم معمولا به محض اینکه مشکل پیدا بشه سریعا رفع میشه.
در نهایت و در مجموع ویژگی ها، پیشنهاد میکنم یا yii رو انتخاب کن یا laravel
در مورد encode کردن کدهات هم، که همونجور که دوستمون گفتن باید ازzend ioncube ,source gurdian استفاده کنی که اون قابلیت قفل دومین رو که میخوای رو هم داره. به نظر من source guardian بهتره چون معروفیتش کمتره و کمتر کسایی تا حالا واسش decoder ساختن. البته قیمتش هم زیاده:
http://www.sourceguardian.ir/buy/
یک راه دیگه ای هم که هستش obfuscate کردن کدهات هستش که من خودم هم اتفاقا چند روزی هست دارم روش کار میکنم که یک پروژه ای که خیلی واسم مهمه رو از این روش براش استفاده کنم، البته دارم یک سری قابلیت هایی رو بهش اضافه میکنم که کلا دیگه یکجورایی سورس یک طرفه بشه و نشه دیکد کردش اصلا. ممکنه source guardian و امثال اون رو یکی بیاد روش وقت بذاره و decode کنه نهایتا ولی این روش های من درآوردی رو اگر کمی به مسائل cryptography مسلط باشی و یک encoder استاندارد بسازی چون کسی اصلا نمیدونه از چه روش هایی استفاده شده نمیتونن decode کنن.
در نهایت هم خودت باید تصمیم بگیری که به مشتری سورس کامل رو بدی یا نه. اگر میخوای سورس کامل بدی پول خوب ازش بگیر سورس رو کامل کامل بهش بده اگه هم میخوای ندی تا جایی که دیگه خیالت راحت شه encode کنش و نصفه نیمه یه حرکتایی نزن! مثل همین که فقط دامینش رو چک کنی!