AhangCity.CoM
Registered User
دوستان دامین دات نت بدرد زدن سایت می خوره؟
فیلتر شکن ایران بگیر :|
اگر برای میزبانی سایت میخواهی ، سرور مجازی ابری بگیر ، آپتایم بالاتری داری ، نگرانی برای ایجاد مشکلات احتمالی که ممکنه برای سرور اختصاصی بیفته کمتره و ارتقاش هم راحت تره.چندتا هاستینگ معتبر خارجی برای تهیه سرور اختصاصی معرفی کنید (ایرانی هم بود مشکلی نیست )
@aalireza439
@mohsenshahbazi
@mg6
@MOHAMMAD026_1
@و_سایر_دوستان
به نظرت بهترین(به صرفه ترین) و ساده ترین روش میزبانی سایت ها همین سرور مجازی ابریه؟برای میزبانی فایل ها چی؟اگر برای میزبانی سایت میخواهی ، سرور مجازی ابری بگیر ، آپتایم بالاتری داری ، نگرانی برای ایجاد مشکلات احتمالی که ممکنه برای سرور اختصاصی بیفته کمتره و ارتقاش هم راحت تره.
برای سرور مجازی ابری من از این دو راضیم linode و vultr
اگه تجربه نداری مستقیم از دیتاسنتز نخر، مخصوصا OVH ک حساسهچندتا هاستینگ معتبر خارجی برای تهیه سرور اختصاصی معرفی کنید (ایرانی هم بود مشکلی نیست )
@aalireza439
@mohsenshahbazi
@mg6
@MOHAMMAD026_1
@و_سایر_دوستان
وی پی ان ایران ای پی تو عوض میکنهای پی من الان رفته رو یه جای نامعلوم اونطرفای آفریقا و خیلی از سایت ها و سرورهای داخلی رو نمیتونم باز کنم
آسیاتک استفاده میکنم ، زنگ زدم میگن بله مشکل از ماست و 3 روزه این مشکل هست و معلوم نیست کی درست شه :general208::general208::general208: فقط تشکر کردم ازشون همین
کم نیست 500-600 ؟ فقط XenForo License ، صدو40 دلاره ها ، اینی که گفتی فقط خرج لایسنسش میشه که500 600
300 دلار حدودا هزینه لایسنس های میشهیه فروم راه انداختن عین همین پی تی (فقط شروع از ابتدا)
چقدر هزینه داره دوستان تقریبی؟
یه سازمانی یه فروم راه انداخته ولی متاسفانه خیلی خیلی افتضاح و هر روز یه جاش میزنه بیرون و اصلا ...300 دلار حدودا هزینه لایسنس های میشه
140 دلار هزینه لایسنس XenForo
باقیش هم هزینه پلاگین های مورد نیاز اکثرا در محدوده قیمت 30~40 دلار هستن
البته برای شروع همون 140 لایسنس زنفورو کافیه و می تونی فروم رو راه بندازی
باقی موارد رو بسته به نیازت طی زمان می تونی تهیه کنی
پشتیبانی زنفورو واقعا عالیه تیم قدرتمند و کار کشته ایی پشتش هست
دیگه ببین چی بوده که حتی فروم عظیمی مثل DigitalPoint هم کوچ کرد به زنفورو صاحب DP خودش یکی از برنامه نویس های مطرح وبه
پلاگین ها و قالب های مجانی زیادی هم در سایت زنفورو هست که با خرید لایسنس بهشون دسترسی پیدا می کنی
به قول معروف آب در کوزه و تو ما جهان می گردیم ؟ :general707:یه سازمانی یه فروم راه انداخته ولی متاسفانه خیلی خیلی افتضاح و هر روز یه جاش میزنه بیرون و اصلا ...
پیشنهاد دادم بهشون که عوضش کنن و گفتن یه نمونه معرفی کنید که خوب باشه و ...
پرشین تولز رو معرفی کردم و گفتم این امکانات و ... رو داره و گفتن هزینه هاش رو اگر تونستنی در بیار ببین چجوریه
اینجوری که گفتی باید براشون بفرستم و ببینن و بعدش یه نفر معرفی کنم از بچه های همین پی تی تا اوکی کنه براشون
مرسی بابت پاسخت