ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
کجایی تو ؟ دوست دارمقاضی ..... رفته حج.
دقیقن ۲ هفته کار من بخاطرش عقب افتاده.
گوشی و لپتاپو کار زندگیم :| سایتا بگاج رفتن :|
بعدا بیاد حال کنه که حاجی شده :|
کجایی تو ؟ دوست دارمقاضی ..... رفته حج.
برای من فرقی محسوسی نداشت ( چون حجم برام مهم بود سرور با HDD گرفتم)@mg6 و @aalireza439
وقتی از nginx به عنوان reverse pr0xy استفاده میکنیم و memcache + google page speed نصب هست، با این شرایط سرور SSD با HDD فرق زیادی داره ؟
اگر اپی که نوشتی از دیتابس استفاده میکنه ، اره تاثیر داره ، به دلیل اینکه هارد های SSD سرعت خوندن و نوشتن بالایی دارن ، هر نرم افزاری که با خوندن و نوشتن داده ها توی دیسک ، سر و کار داشته باشه ، کارایی اش بالا میره.@mg6 و @aalireza439
وقتی از nginx به عنوان reverse pr0xy استفاده میکنیم و memcache + google page speed نصب هست، با این شرایط سرور SSD با HDD فرق زیادی داره ؟
قاضی ..... رفته حج.
چطوری حجم یه تصویر رو زیاد کنم ؟
یه جایی میخام ثبت نام کنم لعنتی حجم کم قبول نمیکنه .
فقط میخوای یه عکس آپ کنی یا ... و ماهیتش زیاد مهم نیست تو فوتوشاپ اینقدر چیز میز بهش اضافه کن و سایزش رو بکن 2 میلیارد در 2 میلیاردچطوری حجم یه تصویر رو زیاد کنم ؟
یه جایی میخام ثبت نام کنم لعنتی حجم کم قبول نمیکنه .
دوستان نمیدونین ؟؟این جوکای سایت 4jok چطوریاست ؟ پست نیست مگه ؟ یعنی ایندکس نمیشه تو گوگل ؟
سلام
بچه ها کسی میدونه از کجا بدونم رم سیستم چی هست ؟
نوشته های روش پاک شده نمیتونم بخونم ولی میدونم ddr3 هستش
میخوام یه رم دیگه بخرم چون سیستم بعضی موقه ها هنگ میکنه اما نمیدونم چه رمی باید بخرم مثلا همین عددا که میزنن 1333 یا 1600
خیلی گشتم همشون اطلاعات خود کام رو میدن ولی هیچکدوم رم رو نمیدهبا نرم افزر .
فکر کنم سی پی یو زد مشخصات کامل میزد !! اگه نمیزنه یه سرچ یزن
فکر کنم چون محتوای زیادی ندارن ایندکس نمیشن و یا اگرم بشن صفحات خیلی آخرندوستان نمیدونین ؟؟
از CPU-Z استفاده کنسلام
بچه ها کسی میدونه از کجا بدونم رم سیستم چی هست ؟
نوشته های روش پاک شده نمیتونم بخونم ولی میدونم ddr3 هستش
میخوام یه رم دیگه بخرم چون سیستم بعضی موقه ها هنگ میکنه اما نمیدونم چه رمی باید بخرم مثلا همین عددا که میزنن 1333 یا 1600
خیلی گشتم همشون اطلاعات خود کام رو میدن ولی هیچکدوم رم رو نمیده
خیلی گشتم همشون اطلاعات خود کام رو میدن ولی هیچکدوم رم رو نمیده