MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
راحت باز میشه که! ، اینستاگرم برا کامپیوتر نیس ، ولی چن تا سایت هستن که میتونی توشون بری عین اینستاگرام عکس لایک کنی و کامنت بدیو ... ولی اگه میخوای پست بزنی فک نکنم ج بده امتحان نکردم | از بلواستک و ... هم میتونی استفاده کنی آندروید بنصبی اینستا روش نصب کنیاینستاگرام برای کامپیوتر نیست؟
تو گوشی باز نمیشه و انواع و اقسام ارور ها رو میده
من خیلی وارد نیستم ، اما قبلنا که تو بحث سخت افزار یکمی فعال بودم شنیده بودم که بهتره که رم ها باس یکسان ، ظرفیت یکسان ، و حتی مارک یکسان داشته باشن تا بهتر با هم مچ بشن.
دوستان نسخه blackbox با Reloaded از لحاظ کرک چه فرقی دارند؟
میدونم BlackBox حجم کمتری داره به دلیل حذف زبان ها و ...
شما کدوم رو توصیه میکنی؟(با توجه به حجم 5 گیگی reloaded و 3 گیگی blackvox)بلک باکس نسخه های کم حجم رو بعد از ارائه کرک معتبر منتشر میکنه
ولی ریلودد خودش گروه کرکر هستش و بازی ها رو کرک میکنه و نسخه کامل رو منتشر میکنه
یعنی سر نصب این نرم افزارای اندروید دیوونه شدم ! هرجاشو درست درست میکردم یه جا دیگش خراب میشد ! یکی دوتا هم که نیست !
اینو برای شما دارم میگم که ظاهرا مشکل حجم دانلود داری وگرنه خودم همیشه ریلودد رو میگیرم چون تا حالا ستاپ بازی ها مشکلی نداشته ولی بلک باکس هایی که گرفتم اکثرا مشکل دارن :شما کدوم رو توصیه میکنی؟(با توجه به حجم 5 گیگی reloaded و 3 گیگی blackvox)
فک کنم بی ارزشترین سایت ها همینان..چون تو اولیو ثبت کنی یکی میاد دومی و ثبت میکنه بازدید کننده دفعه بعد کلا نمیفهمه چی به چیه..نظرتون در مورد این نوع دامنه چیه ؟
movie2dl.ir
dl2movie.ir
dl4movie.ir
ارزش داره بگیرم ؟ کدومش بهتره ؟
پ.ن بجای مووی یه کلمه دیگه مد نظرمه
بینگ رو تست کنمترجم متن بهتر از گوگل هم هست ؟ اگه هست معرفی کنید
الان برای من بالا میاد اما به مشکل میخوره موقع اجرا.یعنی سر نصب این نرم افزارای اندروید دیوونه شدم ! هرجاشو درست درست میکردم یه جا دیگش خراب میشد ! یکی دوتا هم که نیست !
اینارو امتحان کردی ؟
اکلیپس هم پسورد میخواد ؟