saeed.soury
Registered User
بهترین فونت برای یه متن رسمی چیه؟
b zar
yekan
یا ...
هر چی میزنم زیاد جالب نمیشه
nazanin رو پیشنهاد میکنم
بهترین فونت برای یه متن رسمی چیه؟
b zar
yekan
یا ...
b lotusبهترین فونت برای یه متن رسمی چیه؟
b zar
yekan
یا ...
اوبشین رفتی به گاراژ ؟به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
چنگیز سرورvps نامحدود از کدوم شیرکت بگیرم ؟
چنگیز سرور
ب این صورت میتونی درج کنی:سوال در مورد disavow backlinks گوگل وبمستر
دوستان برای اینکه تمام بک لینک یک سری وبلاگ را disavow کرد امکانش هست فقط دامنه اون ارائه کننده وبلاگ درج بشه و تمام بک لینک ها وبلاگ ها disavow بشن یا اینکه باید تمام وبلاگ به لیست اضافه بشه؟
*.example.com
ب این صورت میتونی درج کنی:
کد:*.example.com
بلی دوست عزیزاوبشین رفتی به گاراژ ؟
کاملش ب این صورت میشه:با این روش domain:example.com تفاوت داره؟
هاستو نهاین هاست نت افراز با وی پی ان راحت سایت باز میشه
ولی بدون وی پی ان بیشتر اوقات گیر میکنه و لود نمیشه
پشتیبانیش میگه مشکل از ای اس پی خودته که با سرور ما مشکل داره
به نظرتون هاست رو عوض کنم ؟
زمان عضویت که نمیشهاساتید اینستا یه شماره موبایل رو میشه به چند حساب اضافه کرد ؟
21 سال پاکم :دیآدم میاد دوتا سایت ایرانی سر میزنه ، افسردگی میگره ، هر جا میری یا در حال چس ناله زدنن در مورد اینکه دارن تلف میشن و اگه امکانات داشتن دنیا رو متحول میکردن ، یا سر اینک چیزی که من دارم از یکیه تو بهتره همدیگه رو فحش کاری میکنن ، یا اینکه دنبال یک سوتی یا نکته منفی میگردن که بهش حمله کنن ، بعضی هم که فقط دنبال اینن که یک دزد پیدا کنن ، و زندگی اسف بارشون رو بهش ربط بدن.
یکم مثبت فکر کنیم بد نیست ، من از خودم شروع میکنم ، امروز هوا آفتابی هست ، آسمون خیلی آبی هست ، از این روزها خوشم میاد ، دیگه ، معتاد هم نیستم ، دیروز تست اعتیاد دادم جوابش منفی بود :android06:
موزیک مثل tom boxer and morena feat lexter - cash معرفی کن ببینم چی میشهآدم میاد دوتا سایت ایرانی سر میزنه ، افسردگی میگره ، هر جا میری یا در حال چس ناله زدنن در مورد اینکه دارن تلف میشن و اگه امکانات داشتن دنیا رو متحول میکردن ، یا سر اینک چیزی که من دارم از یکیه تو بهتره همدیگه رو فحش کاری میکنن ، یا اینکه دنبال یک سوتی یا نکته منفی میگردن که بهش حمله کنن ، بعضی هم که فقط دنبال اینن که یک دزد پیدا کنن ، و زندگی اسف بارشون رو بهش ربط بدن.
یکم مثبت فکر کنیم بد نیست ، من از خودم شروع میکنم ، امروز هوا آفتابی هست ، آسمون خیلی آبی هست ، از این روزها خوشم میاد ، دیگه ، معتاد هم نیستم ، دیروز تست اعتیاد دادم جوابش منفی بود :android06: